Bora Kozanoğlu "Merhaba Hayat" Dizisine Dahil Oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Bora Kozanoğlu Merhaba Hayat'ta!

ozelhaber.gif

Ünlü Sörfcü Bora Kozanoğlu Merhaba Hayat dizisinin kadrosuna katıldı!

FOX'un hastane dizisi Merhaba Hayat kadrosuna yeni isimler eklemeye devam ediyor!

Bu kez ki isim Eda Taşpınar'la yaşadığı aşkla gündeme gelen ve son olarak TNT'de Kolej Günlüğü dizisinde oynayan sörfçü Bora Kozanoğlu.

Dizide Batı Hastanesi'nin sahibinin oğlunu oynayacak Bora Kozanoğlu 11.Bölümden itibaren diziye dahil olacak.

r13042011164558bora_kozanoglu.jpg

Dizide ki Merhaba Hayat kliniğini kapattılar bence saçma oldu. Dizinin konusu uçtu gitti, doğum yapılıyordu bu dizide ama doktorlar dizisine çevirdiler resmen. Medyapım çok saçma ya bence dizi falan çekmesinler. Adamların her dizisinde bir başrol çıkıyor ve yeni birileri giriyor, ayrıca dizinin hikayesinide çok çabuk değiştiriyorlar. Kısa saçma bir yapım şirketi dizi işlerinden uzak durmalılar...

Dizide ki Merhaba Hayat kliniğini kapattılar bence saçma oldu. Dizinin konusu uçtu gitti, doğum yapılıyordu bu dizide ama doktorlar dizisine çevirdiler resmen. Medyapım çok saçma ya bence dizi falan çekmesinler. Adamların her dizisinde bir başrol çıkıyor ve yeni birileri giriyor, ayrıca dizinin hikayesinide çok çabuk değiştiriyorlar. Kısa saçma bir yapım şirketi dizi işlerinden uzak durmalılar...

Doktorlar noldu Batı Hastanesine mi geçti? Bu hafta izleyemedim.

izlemedğim diziye tanımadığım biri transfer olmuş

nasıl bir yorum yapsamki?

neyse bişey demeyeyim :))

anladım:)

oyunculuktan gelmediği ordan anlaşılıyor zaten :)

çağatayın başka bir versiyonu kaslı beyinsiz johny bravoo nun değişik üretimlerini görüyoruz :))

bu sanırsam sörf şampiyonuydu yani en azından tip dışında başka özellikleri var çağatayla karıştırmyalım :d

- - - Ekleme - - -

bu adam başka dizide de oynamıştı hatta atv de yayınlanmıştı dizi.

kolej günlüğü-tnt başka bilmiyorum :d

bu adam başka dizide de oynamıştı hatta atv de yayınlanmıştı dizi.

bir ara oskarada aday göstermişler yılın domates güzeli seçildi çok yetenekli biri :)))

- - - Ekleme - - -

bu sanırsam sörf şampiyonuydu yani en azından tip dışında başka özellikleri var çağatayla karıştırmyalım :d

- - - Ekleme - - -

kolej günlüğü-tnt başka bilmiyorum :d

tip dışında ne gibi özelliği var mesela konuşabiliyor yemek yiyor bu tarz özelliklermi :))

Bir zamanlar Eda Taşpınar'la aşk yaşayan ve "Yok Böyle Dans" programında dans yeteneğini milyonlarca insana sunan başarılı ve yakışıklı ünlü Bora Kozanoğlu, FOX'un Pazar akşamları yayınlanan "Merhaba Hayat" dizisine dahil oldu.

Kozanoğlu diziye 11.bölümünde Batı Hastanesinin sahibinin oğluna hayat verecek.

4a052a9523f21bcc7c48381a8f06b31cl.jpg

Gitsin surfunu yapsın olmadı internette yapsin..TV'ye dadanmasınlar oyunculuktan yoksun ............. kelime bulamadım işte öyle..