yani nolan karakteri bizde yumoş olmayacak ) hanı birebir çevirecekelrdi
Zaten bizim kültürümüze yakismiyor su an
Desperate Housewives'ta da Nermin'in oglu'nun cinsel tercihi erkeklerden yanaydi, ancak Türk versiyonda bu yoktu
yani nolan karakteri bizde yumoş olmayacak ) hanı birebir çevirecekelrdi
Zaten bizim kültürümüze yakismiyor su an
Desperate Housewives'ta da Nermin'in oglu'nun cinsel tercihi erkeklerden yanaydi, ancak Türk versiyonda bu yoktu
Öyleymiş...Başka bi forumda okudum bende.Gazetede roportajda denmiş galiba..yani nolan karakteri bizde yumoş olmayacak ) hanı birebir çevirecekelrdi
Öyleymiş...Başka bi forumda okudum bende.Gazetede roportajda denmiş galiba..
bizim kültürümüze yakışmıyor ?????
ama aynı yumoşlar onlardada var bizdede var git istanbul tarlabaşına ortalık yumoş kaynıyor var olanı diziye koyunca niye yakışmıyorki bize onu anlamadım??
O tarla başindakiler Kayp Şehir'deki gibi...Nolan karakteri Ricky Martin Tarkan gibi has erkek görünümlü...Gerçi D.Housewife'deki oğlanda öyle..Ondanda hata oldu..D.housewife'de oğlan anasına etmediğini bırakmıyordu.Bizdeki versiyonda mıy mıy ben uvey baba istemem...Yani Allah başa vermesin böyle cocugu dedirtten bişey olmadi..Olmadı noldu dizi güme gitti..
bizim kültürümüze yakışmıyor ?????
ama aynı yumoşlar onlardada var bizdede var git istanbul tarlabaşına ortalık yumoş kaynıyor var olanı diziye koyunca niye yakışmıyorki bize onu anlamadım??
Furkan bildiğim kadariyla Hollanda da onun daha cok açık fikirli olması lazım bu tur konularda ama neden bilmiyorum en dar görüşlülerden...K.bakma furkan.İstanbulda dolu öyle kişiler.kültür fiziğimize uymuyormuş furkan söyledi )
Furkan bildiğim kadariyla Hollanda da onun daha cok açık fikirli olması lazım bu tur konularda ama neden bilmiyorum en dar görüşlülerden...K.bakma furkan.İstanbulda dolu öyle kişiler.
Turkiyede en tanındık yumoşş hatta transfer olan Bulent ersoydur..Herkes ona saygıda kusur etmezken nasıl olurda Turkiye böyle bişeye hazır olmaz? O zaman Bulent Ersoyu dişlayalım?
Dizide şantaj rolu için bişeyler oluyor...Oralar beni ilgilendirmez zaten çekilmezde.Nolan karakteri kendini öyle sevilen birisi.Ama Kayp Şehirde Bülent Ersoy'lu birisi oynarken aynı kanal neden Nolan Karakterini değiştirir hiç anlam veremedim...Şahsi fikrim, eğer sevişme olacaksa erkek erkeğe pek uygun olmaz.
Bu gay çocuk aşkını itiraf ediyor mu, yoksa gizliden gizliye mi?
Yani Türkiye hazir degil buna dizilerde koymaya.. Sadece Osman Sinav koydu, ama orada da elestiriyi aldi.
Herkesin cinsel tercihi kendini ilgilendirir ama ben sahsen görmek istemem televizyonda öyle seyleri..
Türkiye'de yok demiyorum, elbette vardir ama özellikle islam dinimize yakismiyor. Neyse artik, Allah herkesin gönlüne göre versin tövbe tövbe
Hayır bişey demiyorum zaten.Kendi düşünceni Türkiyeye maal ettiğin için.Kayp şehir izleyicisin ordaki karakter için birşey dediğini görmedim...
Ben inkar etmiyorum zaten. Dogru, burada iki erkek birbiriyle evleniyor. Herkesin cinsel tercihi kendine daha önce de dedigim gibi ama ben dogru bulmadigimi dile getirdim zaten.
Şahsi fikrim, eğer sevişme olacaksa erkek erkeğe pek uygun olmaz.
Bu gay çocuk aşkını itiraf ediyor mu, yoksa gizliden gizliye mi?
Belki de değiştirmezler Yatak sahnesi olmaması iyi, Atvde bir dizi vardı, adını unuttum, erkek erkeğe sevişme sahnesi vardı, sonra yayından kaldırıldı.
Dizide şantaj rolu için bişeyler oluyor...Oralar beni ilgilendirmez zaten çekilmezde.Nolan karakteri kendini öyle sevilen birisi.Ama Kayp Şehirde Bülent Ersoy'lu birisi oynarken aynı kanal neden Nolan Karakterini değiştirir hiç anlam veremedim...
Belki de değiştirmezler Yatak sahnesi olmaması iyi, Atvde bir dizi vardı, adını unuttum, erkek erkeğe sevişme sahnesi vardı, sonra yayından kaldırıldı.
ya diyorum destere bu hakanla karşılıklı oynar işişn ucunda erene yakın olmak var
Toplum öyledir. Küçücük çocuklar bile birbirlerine top diye hakaret ediyor. Yani bu küçüklüğümüzden beri bizlere utanç kaynağı olarak tabir ediliyor.sevişmeyi koymak zorunda değiller doğru dürüst kadın erkek sevişmesi bile yok ekranda zaten yumoşlara sıra gelmez )
ama toplum bunlardan bahsedilmesine bile alerji kapıyormuş toplum ne kadar hassas bir çocuk ana kuzusu )
valla oynarım hakanı götürürüm berenide iki arada bir derede
ne diyon yaw sen ))