niy e la baksırın mı ki bu ortak kulanmıyon beyazsoyla demek istedim
- - - Ekleme - - -
cazibe ülkenin en cazibeli dizisine gelmiş daha nolsun
anlaşılmayanı anlatan mesaja bak ? baksırın miki nedir ya )
niy e la baksırın mı ki bu ortak kulanmıyon beyazsoyla demek istedim
- - - Ekleme - - -
cazibe ülkenin en cazibeli dizisine gelmiş daha nolsun
baksırına miki mouse kaçsın demek istedim
şimdi anladım ) başta yazsana böyle açık açık )
snn kim kardahıan resmi kadar mı açık olsun daha fazla mı .
Sevindim Aslihan Gürbüz adina
Oha Ben Azerice konuşmuyorum anlamıyorsunuz diye isterseniz bundan sonra konuşurumben kendi adıma sevindim güzel ve yetenekli oyuncu hem azeri olmamasına rağmen revandan daha iyi azerice konuşuyor )
Oha Ben Azerice konuşmuyorum anlamıyorsunuz diye isterseniz bundan sonra konuşurum
Ama Aslıhan iyi konuşmuyordu cidden çok hataları vardı
Yoo doğruları da vardı, yanlışları daaslıhan dörtdörtlük azrice konuşuyor hem azericeninde şiveleri var aslıhanınki bakü azericesi yani gerçek azerice
Yoo doğruları da vardı, yanlışları da
aslıhan ilk başta çok hata yapıyordu ama duzeltı sonra ilk baştaki gibi çok hatası yoktu. lakin 2 yılda hürrem gibi turkceyı sokemedı ya ben ona yanirem ))))
En basiti: yahşi demesi. Yaxşı aslındaufak tefek yanlışları olabilir ama kıza helal olsun demen lazım çokda hızlı konuşuyordu yani ilk kez öğrenilen bir dili hızlı konuşmak cesaret ister eminim orda doğup büyüyenlerinde hatası vardır konuşurken hatasız kul olmaz)
En basiti: yahşi demesi. Yaxşı aslında
Kemal demesi ama Kamal demeliydi. Bizde "ə" harfi var ama Aslıhan bunu kullanmıyordu. Hep "e" diyordu. "Yeqin ki"`ye ""yeeeinki" diyordu şu an aklıma gelen bunlar.
Bu arada sürekli " Ay Balam" kelimesidir gidiyor. Çok fazla kullanılmaz bizde o kelime. Hatta kendi çevremde hiç diyebilirim