Armağan Çaglayan'dan Reyting Şifreleri

dün ne dedim hatırlmaıyom saat 5 e ka yazmışışz epimiz sızmışızdır takas zaten hattan düştü :d

emre gormuyor musun son noktayı halil ınalcikla koydu. artık onun lafin üstüne laf edebilecen mi bilemiyorum :)))) malum sen tv ye çıkan bütün tarihcilerin seceresını dokmus bir adamsin belki halil ınacıgıda cemaatci yada akpci yaparsın sana belli mi olur :))

emre gormuyor musun son noktayı halil ınalcikla koydu. artık onun lafin üstüne laf edebilecen mi bilemiyorum :)))) malum sen tv ye çıkan bütün tarihcilerin seceresını dokmus bir adamsin belki halil ınacıgıda cemaatci yada akpci yaparsın sana belli mi olur :))

oun için öle uçlarda biri olduğunu sanmıyorum daha objektif en azından sadece verdiği kantlar incelenebilir :D

dün xemrenin yüzünden rüyamdaki koyunlardan bir ton fırça yedim... sütlerinin sağılmasından yünlerinin kırpılmasına kadar bir ton iş aksadı...saymaya fırsat bulamadan saat öğleyi geçmiş...:bhr:

- - - Ekleme - - -

burda hiç bir tartısama tatloya baglanmaz :))))) anca reytıngler gelir biri birini ezer :)))
bakalım armağan caglayanın dediği gibi erkekler kumandaya hakimi olmuş. daha doğrusu agb ile bozulan ataerkıl aile yapısı :))) hâlâ devam ediyormu göreceğiz :)))))
daha doğrusu kimse iddaasından vazgeçmez dersen iyi olamaz....aman allahım bu ses lale devrinin sesi...fox tekrarını koymuş yine....ben evden kaçıyom birazdan...:bhr:

onu oraya bağlaymazsın işte erkeklere hitap eden diziler kadınlarınkine göre çok az kvp-arka sokaklar-şt falan o nednele iyi alyolaer kendi izleyici kitlelerinde rakipleri yok :D

rakipleri yok bu dızılerın çünkü rakiplerini dagıtıyorlar :)) kurtlar kaç kadın dizisi harcadı karadayi iki diziyi paztesınden uzaklaştırdı. şefkat tepe iki kadın dizisiyle savaşıyor. arka sokaklar 2 kadın dizi arasında birinci. tek my var kadın dizisi olarak gününde galip okadar

rakipleri yok bu dızılerın çünkü rakiplerini dagıtıyorlar :)) kurtlar kaç kadın dizisi harcadı karadayi iki diziyi paztesınden uzaklaştırdı. şefkat tepe iki kadın dizisiyle savaşıyor. arka sokaklar 2 kadın dizi arasında birinci. tek my var kadın dizisi olarak gününde galip okadar
yaaa ..bu a. çağlayan safsatasının dediklerini ciddiye almayın...kendi dizileri dibi boylayınca böyle açıklamalar yapıp milletin kafasını karıştırıyor....vadiyi sadece erkekler izlemiyor...kadınlarda çok izliyor artık...arka sokaklar da aile dizisi kıvamında...herkes izliyor...kendi kapı dışında kalınca a. çağlayan böyle açıklamalar yapıp durur..ama kimsede onu pek ciddiye almaz..:jump2:

hocaların hocası be :))))) erhan afuonyuncü ılber ortaylı herkes ona referans yapıyor onuda harcadın ya helal olsun sana :)))))

harcamadım mesela ilber otaylı için net konuşabilirim ço kdinledim adamı ama halil inalcık ı o kadar dinlmedim :) o yüzden dinlemek lzım diyorum adamı neye atıta bulunarak konuşmuş+

şimdi erkaip kelimesinin anlamınıu unutma alev alev 3 reytingle başlamış şefkat tepe o zman onun 2 katıysdı rrakip değikk karadayıya erkek dizisi demek saçma olur biraz kaın izleyicisi ile hemen hemen eşitt :) kvp dizileri harcamıyor uek dan ya da veda-dan vadiye izleyici gereçeceğini sanmıyorum
neyse ben çıkytım baya ödev birikmiş 11-12 gibi dönerim siz kolay gele

bu armağan çağlayanın şifreleri da vincinin şifresini sollar bu gidişle....:J

- - - Ekleme - - -

şimdi erkaip kelimesinin anlamınıu unutma alev alev 3 reytingle başlamış şefkat tepe o zman onun 2 katıysdı rrakip değikk karadayıya erkek dizisi demek saçma olur biraz kaın izleyicisi ile hemen hemen eşitt :) kvp dizileri harcamıyor uek dan ya da veda-dan vadiye izleyici gereçeceğini sanmıyorum
neyse ben çıkytım baya ödev birikmiş 11-12 gibi dönerim siz kolay gele
bu pazar sayfasını nereye koydunuz söyleyin bende 1 kaç şey yazıp gitcem......

harcamadım mesela ilber otaylı için net konuşabilirim ço kdinledim adamı ama halil inalcık ı o kadar dinlmedim :) o yüzden dinlemek lzım diyorum adamı neye atıta bulunarak konuşmuş+

dınleyemezsin çünkü adam cok yaşlı hayatını osmanlıyi araştırmakla geçmiş ve tv ye pek cikmiyor sanırım en son 2 yıl önce ntv ye çıktı onun kayıtlarını bulursan izle sana faydasi olur masalardan tarih öğrenmemis olursun.

dikkat et adam babasına isyanda ne kelime kuladıgını bile söylemiş. demek ki diğer tarıhcıler gibi saklamıyor :)))))

- - - Ekleme - - -

bu pazar sayfasında konu kapanmış yazıya...pazar sayfası yokmu...bana var dendi...:abnormal:

ozan kapıyor bazen pazar sayfasını akşama doğru acar :)))

-KURTLAR VADİSİ BALKANLAR'DA TUTMADI.

Dizi ihracatında Ortadoğu pazarının ardından Balkan ülkelerine açıldıklarını anlatan Fırat Gülgen,
Bulgaristan'a 6 sene önce Kurtlar Vadisi isimli diziyi verdiklerini, fakat tutmadığını, daha sonra farklı bir pazarlama stratejisi ile pazara yeniden giriş yaptıklarını ve şu anda 30'dan fazla dizinin satıldığını söyledi.

Halen Yaprak Dökümü'nün Bulgaristan'da prime
time'da yüzde 60'dan fazla izlenme oranı olduğunu kaydeden Gülden, şimdi de Aşk-ı Memnu'nun yayınlanmaya başlayacağını söyledi.

Makedonya, Bosna, Kosova, Arnavutluk pazarlarının ardından geçen senenin ortasında Yunanistan'a giriş yaptıklarını belirten Gülgen, Yunanistan'da Gümüş ve Dudaktan Kalbe ve Binbir Gece dizilerinin çok iyi iş yaptığını, Ihlamurlar Altında, Acı Hayat, Asi ve Aşk-ı Memnu dizilerinin de yeni verildiğini kaydetti.

dün akşam dediklerime inanmyanlar tabloları anlamadık diyenler dizileri yurtdışına pazarlayana adamın sözleri bunlar bu da haberi:
Milliyet - Türk dizilerinin yurt dışı rekoru

Son düzenleme:
emre kurtların balkanlardan tuttmaması kadar normal bişey yok. adamlar hiristiyan misyonerleri kötü gösteriyordu dizilerinde :))) nasıl tutsun yahuu..

emre kurtların balkanlardan tuttmaması kadar normal bişey yok. adamlar hiristiyan misyonerleri kötü gösteriyordu dizilerinde :))) nasıl tutsun yahuu..

ee ben de onu dedim de inanmadı arkadaşalr :d sana bir soru tüm mantığını kullanarak cvp ver adamların dediğine göre vadinin avrupada 200 milyon izleyicisi varmış bu 5 avrupalıdan 1 i vad izliyor demek sence bu mantıklı mı :D

ee ben de onu dedim de inanmadı arkadaşalr :d sana bir soru tüm mantığını kullanarak cvp ver adamların dediğine göre vadinin avrupada 200 milyon izleyicisi varmış bu 5 avrupalıdan 1 i vad izliyor demek sence bu mantıklı mı :D

avrupadaki muslumanlari kasetediyor olabilirler onlarda bu kadar etmez. sanırım

avrupadaki muslumanlari kasetediyor olabilirler onlarda bu kadar etmez. sanırım

200 milyon izleyicisi olsa sadece avrupa da bu adamlar istedikleri gibi at koştururlar hollywood yıldızlarından farkları kalmaz :D
türkiye gibi müslüman ülkede bile yüzde 30-35 arasında share leri var avrupada nası 20 olsun :D