Öncelikle katılım için herkese teşekkürler. Bu kadarını beklemiyordum doğrusu.
Yalnız bazı arkadaşlar 4 oy kuralına uymamış onların oylarının geçersiz sayılacağını söyleyim. Geçersiz sayılmaması için 4'e tamamlayabilirsiniz hala.
Ben kendi kişisel değerlendirmeme geçeyim.
Öncelikli olarak bu gruptaki aday filmlerden sadece iki tanesini izlediğimi söyleyim. Bunlar Dedemin İnsanları ve Harry Potter. Diğerleri hakkında ise izlemediğim için izlesem hangisini izlerdim mantığıyla yaklaşacağım.
İlk iki oyum elbette izlediğim filmlere gidiyor.
Dedemin İnsanları, gerçekten çok etkileyici bir Çağan Irmak filmiydi. Son zamanlarda izlediğim en iyi yerli filmlerden biri. Özellikle Çetin Tekindor'un oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım bu filmle birlikte.
Harry Potter, serinin son filmiydi bu film. Bir efsanenin son halkası. Tatmin edici, şaşırtıcı sürprizlerle dolu bir finaldi. En keyif aldığım film bu değildi belki seride ama tatmin etti ve gayet başarılı buldum.
İzlemediklerimden de iki tane seçmem gerekiyordu.
Bunlardan ilki The Fighter oldu. Bu seçimimde hem bu filmin türünü çok sevmem hem de Christian Bale ismi etkili oldu. Film 2 Oscar almış ve hakkındaki yorumlar da genellikle olumlu.
İkinci film ise Skyfall oldu. Aslında pek sevdiğim bir tür değildir aksiyon ama bu kadar konuşulan, ses getiren bir film kötü olamaz diye düşünüyorum. İnternete düştüğünde izleyeceğim filmi mutlaka.
Just Go With It başrolleri nedeniyle, Water for Elephants konusuyla ilgimi çeken diğer filmler.
Kurtlar Vadisi Filistin ve Türkan dizi devamı filmler ve dizileri ilgimi hiç çekmediği için filmleri de çekmiyor.
Neşeli Ayaklar iyidir diye tahmin ediyorum izlemek isterim bir ara.
Evim Sensin ilgimi çekmiyor ama belki izlerim bir ara.