Armağan Çaglayan'dan Reyting Şifreleri

Kapakları getir gs li bardak verim :d

xemreyle kalsak iyi şimdi birde destere fırlar gelirse biryerden o zaman mayaların dediği kıyamet burda kopar demedi demeyin....forum xemreyi -destereyi birde beni kaldırmaz demedi demeyin....okeye döneck laflar ettim gecenin üçünde....

anlaşılan takasın hesaba hızlı girmiş aynı cümleyi kaç dakikadır yazıp duruyor biz de takas uyumadı sanmıştık :d

Ben sana sadece tabak bardak verebilirim kampanyamız bu şekilde :d

takas xantier beyazsoy nerdesin leeeeeennnn...alın şu xemreyi başımdan...kaçıp gitmeyin...turska suleyny falan diyo bu...amanın ..en iyisi şaban taktiği...kışkış cinler kışkış..yallah cinler yallah....:indecisiveness:

emreye istediğin tabloyı göster istediğin ayeti göster inanamaz kesn kanıt ister :)))) bir ara dini mevzu konuşuyorduk ayte gösterdim yok dedi daha kesin kanıt lazım dedi :)))))))

bir ara berenin facebookundaki ani artışları tartışıyorduk. tablo gösterdim yine inamadı.:)))

revan reytingleri gösterse bile emre inanmaz daha kesin kaynak ister :))))

ama kendisi ve destere elde hiç bir belge olmamasına ragmen aksini gösteren hürremin kudiste mekkede imarethaneleri, hasekide camiini yaptırmasına ragmen fineci milleti öldürtenbir kadın olduguna inanır :)))))))))))))

o da BİRşey mi sen bana vadi ile ilgili kanıt bul ben sana real madrid i satın alırım :D
essah mı diyon yaaaaaaa...:168: sen bana barcelona kadrosunu al...gecenin bu saatinde törkiş ayirlaynınıstan özel uçakla barcelona ya bilet alrıcam...sanada ispanya ziyafeti çekcem...ordan messi abimi de alırız döneriz istanbula...zaten alışık thy ye...o zaman sana vadi ile ilgili delillerin hasosunu bulcam....hemde tse patentli....

emreye istediğin tabloyı göster istediğin ayeti göster inanamaz kesn kanıt ister :)))) bir ara dini mevzu konuşuyorduk ayte gösterdim yok dedi daha kesin kanıt lazım dedi :)))))))

bir ara berenin facebookundaki ani artışları tartışıyorduk. tablo gösterdim yine inamadı.:)))

revan reytingleri gösterse bile emre inanmaz daha kesin kaynak ister :))))

ama kendisi ve destere elde hiç bir belge olmamasına ragmen aksini gösteren hürremin kudiste mekkede imarethaneleri, hasekide camiini yaptırmasına ragmen fineci milleti öldürtenbir kadın olduguna inanır :)))))))))))))

brava ben de biş iyazcak sandım şike var dedin mahkeme kararı yok iddaa ayet dedin ayeti farklı yorumlayan hukukçular gösterdim inanmadım değil yani reva açtığı konunun haberini ya da tablosıunu koysun inanırım hürremin hayırlarını anlatan konum bile var yuh besen en iyisi uyu snn dediklerini xantier da diyebilir

essah mı diyon yaaaaaaa...:168: sen bana barcelona kadrosunu al...gecenin bu saatinde törkiş ayirlaynınıstan özel uçakla barcelona ya bilet alrıcam...sanada ispanya ziyafeti çekcem...ordan messi abimi de alırız döneriz istanbula...zaten alışık thy ye...o zaman sana vadi ile ilgili delillerin hasosunu bulcam....hemde tse patentli....

tamam tse neye patent verdi vaide polat yoksa silah üretip patentini mi aldı :d

anlaşılan takasın hesaba hızlı girmiş aynı cümleyi kaç dakikadır yazıp duruyor biz de takas uyumadı sanmıştık :d
ben bir yere girmedim girenler utansın....ayrıca aynı lafları etme gibi bir derdim de yok...tamam hiç kimsenin lafları benimki gibi şaheser değil....anladıkta birbirine de banzemiyor...

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking