Dahada buyumezkonunda hitmi bıraktılar gürbüz bir orman olacaktı kıraca çektiler konunu maki olarak kaldı )))
Dahada buyumezkonunda hitmi bıraktılar gürbüz bir orman olacaktı kıraca çektiler konunu maki olarak kaldı )))
Dahada buyumez
çok gözden ırak yere atmış darksaal konuyu )
Konuyu Buğra taşıdı, yanlışı düzeltelim.
ben anlamam ben gördüm sen çekiştiriyordun darksaal konunun saçından tutup sürükleyerek yukarı çıkardın )
O ara başka işim çıktı, Buğra'ya devrettim.
bakıyorumda itiraflar geliyor tek tek )
yani sen de niyetliydin konuyu yukarı çıkarmaya )
Şikayet gelince ilgileniyoruz doğal olarak.
Kim şikayet etti Beni kin şikayet eder Geliom...Şikayet gelince ilgileniyoruz doğal olarak.
tamam ben bişey demedim ya forumdash beni kışkırttı ))))
Kim şikayet etti Beni kin şikayet eder Geliom...
Farkındayım o yüzden pek bir şey demedim.
- - - Ekleme - - -
Normalde isim vermem ama baş harfi "d"
d olmadı şimdi sanki lafı bana giydirdin gibi ))))
- - - Ekleme - - -
forumdash deniz19 arkadaşımız seni şikayet etmiş sanırım )
Seni düşünerek yazdım.
ben bugüne kadar kimseyi şikayet etmedim çok pirupakım acayip derecede dürüstüm dermişim de inanan kim ????))
O niye etsin ayı elemanı secilmemişmiydiki oylama bitti hacıd olmadı şimdi sanki lafı bana giydirdin gibi ))))
- - - Ekleme - - -
forumdash deniz19 arkadaşımız seni şikayet etmiş sanırım )
ben bugüne kadar kimseyi şikayet etmedim çok pirupakım acayip derecede dürüstüm dermişim de inanan kim ????))
Bilmem bütün kimliğin silindi @destere Destere etsede komaz Ama bişey dicem konu modlarin onayıyla geçiyor..Şikayet ne ara edildi?Sana Forumdash bile inanmaz.
Sana Forumdash bile inanmaz.
Yok ben mod filan olmam Neyse bişey anlatacaktimda kalsıninanır istersen forumdash ı bir saatliğine mod yap şikayetleri görsün benden olmadığını anlayacaktır )
ama sonra oraya çıkıpta koltuğa alışırda üyeliğe dönmem diye mızıklanırsa kabahatli ben değilim ))
Yok ben mod filan olmam Neyse bişey anlatacaktimda kalsın
destere masumdur diyerek konuyu kapatıyorum.