Nüans porselenlerini biliyorum ben.
heh işte )
yani porselenler birbirinden farklıdır onu diyecektim )))
Nüans porselenlerini biliyorum ben.
heh işte )
yani porselenler birbirinden farklıdır onu diyecektim )))
Senin yemek takımı kaç parça.
nasıl anlatsamki çok pahalı yani)
kendimi satsam yenisini alamam )))
Mali bir ara dağıtıyordu 365 kişilik yemek takımı, o sanırım.
Senin yaptiğin buymuşaynı değil ama bir kelime farklı iki yorum arasında nüans farkı var )
nüans ne demek şimdi google dan bakarım sorma boşuna )
Senin yaptiğin buymuş
nüans fark1 - ek_i sözlük
Kim derdiki bir gun senin hakkında birilerinin internetin bi köşesinde iz birakacağinidilbilgisinden nasibini almamış,gizli özneden zarf tümlecinden bihaber türk insanının günlük hayatta sık sık kullandığı kelime öbeği.
adam beni tarif etmiş ya la ))))
İzmir'de çekimleri olacakmış dizinin galiba nerden ulaşacağız bunlara ya.
Twitter'dan
Jeneriğin sonunda bi ton yazı okursun..Dersin bi ton insan çalişiyor.Gel görki aramaya kalktiğinda hiç izlerini bulamazsinİzmir'de çekimleri olacakmış dizinin galiba nerden ulaşacağız bunlara ya.
Kim derdiki bir gun senin hakkında birilerinin internetin bi köşesinde iz birakacağini
Jeneriğin sonunda bi ton yazı okursun..Dersin bi ton insan çalişiyor.Gel görki aramaya kalktiğinda hiç izlerini bulamazsin
Hadi kendini övme konusu aç Tamam belki "gazetelere çıkmıyorsun" ama gazetelerden daha buyuk mecra olan internettesinyani yaniii )
demekki ben böyle sessiz sakin yorumlaşırken bir taraflara iz bırakıyormuşum haberim yokmuş )))
Ressam burda ne anlamiş hacı?
@xemrexxx sesleniyorum bu sahne hangi sahneydi???? O anlam ve önemini bilirNe anlamış bilemeyeceğim de Kanuni'nin pek iyi şeyler görmediği kesin.
@xemrexxx sesleniyorum bu sahne hangi sahneydi???? O anlam ve önemini bilir