evet bazı mesajlarını dedeme soruyorum kendisi 91 yaşında o açıklıyor ben anlamıyorum çünkü
dedene mesajı soracağına hal hatır sor hayırsız torun )
evet bazı mesajlarını dedeme soruyorum kendisi 91 yaşında o açıklıyor ben anlamıyorum çünkü
dedene mesajı soracağına hal hatır sor hayırsız torun )
ne sorucam seni beni gömer de ölmez ona biş iolmaz
zaten sadece mesajlar için tercümanlık yaptırıyorsan dedene ben olsam seni iki dakka yaşatmam )
hmm ok ...
aynen öle böle değil çocukluğum geldi aklıma dedemin evinde halının altında 500 bin bulmuştur demeir para sölemeden cebe atmıştım çok büyük vicdan azabı içindeyimgece gece vefasızlığını düşünüp bunalıma girdin sanırım )))
aynen öle böle değil çocukluğum geldi aklıma dedemin evinde halının altında 500 bin bulmuştur demeir para sölemeden cebe atmıştım çok büyük vicdan azabı içindeyim
Anca elin Yunan'ı destek çıkar zaten.
xantier olaya başka bir açıdan yaklaşmış ))
araplar polat izleyince bizim araplar oluyor
muhteşemi yunanlılar destekleyince elin yunanı oluyor )))
saygı duymak ve gülüp geçmek lazım
saygı duyuyorum tabiki herkes istediği taraftan yakıyor cıgarayı )
işte o yaktıkları cigaranın külü bir taraflarına düşse de gerçekleri görseler keşke
nmerak etme sadece onalr deği lazeriler-ruslar-abdliler-arapalr heepsi gerek ilgileri gerek gazeteleri gerek verdikleri ödüllerle destek çıkıyor
Anca Gavur memleket Ruslar AmerikalıLar Yunanlar destek çıkar zaten.
yok cnm vadiye kim destek çıkıyor arapalr mı en büyük gavurlar adamalrda ensest en üst seviyede
Araplar gavurlukta da müslümanlıkta da bayağı iyiler maşallah.
İşte Gavurları size Müslümanları bize destek çıkıyo.
ben insanalrı öle ayırmadığımdan bnm için sorun değil hewrkesin hesap vereceği Allah bana düşmez insanalrı yargılamak
Araplar gavurlukta da müslümanlıkta da bayağı iyiler maşallah.
İşte Gavurları size Müslümanları bize destek çıkıyo.
ben insanalrı öle ayırmadığımdan bnm için sorun değil hewrkesin hesap vereceği Allah bana düşmez insanalrı yargılamak