Bence bu en dogal haklari! Bebim dedem hakkındada gercekleri anlatmayan bir dizi yaosalar bende karşı çıkardım
benim dedem sülüman olsa hakkında yapılan her tür dizi beni gururlandırırdı kaldıki dizide sülüman gerçekten dörtdörtlük gösteriliyor
Bence bu en dogal haklari! Bebim dedem hakkındada gercekleri anlatmayan bir dizi yaosalar bende karşı çıkardım
benim dedem sülüman olsa hakkında yapılan her tür dizi beni gururlandırırdı kaldıki dizide sülüman gerçekten dörtdörtlük gösteriliyor![]()
hürremde büyük anneleri oda sanırım dört dörtlük)) evet dört dörtlük cani
)))
tamamda öyleydi napsınlar yalanmı söylesinler ?
sülümanda oğullarını katletti
bunu dizimi söylüyor hayır tarih bunu diyor şimdi tarih kitaplarına davamı açacak torun neden gerçeği söylüyorsunuz diye)
tarihi bulundgu zamandan koparmadan bi kezde yorum yapın. hatta birileri ya o zaman idam varmış cumhuriryette yaşadıgıma şükrediyorum demişti))) seninde durum bu
))
bu kanuni cani mi çocuklarını öldürsün. niye selimi muehmedi cihangiri öldürmüyorda beyazıdı ve mustadayı öldürüyor hiç düşünmezmisiniz. devlete isyan ediyorlar ondan ölüyorşlar.. bu tarihte o kadar net ki osmanlı konusunda bir numara olan halil inalcık bile bunu söylüyor sen ve emere hale sizin kulagınıza üfürülmüş masalaları tekrar ediyorsunuz. evet adam çocuklarını öldürdü ama devlete isyan etikleri için. yani bir nevi darbe yapmaya kalktıkları için. şimdide eskidende de darbe yapanlar ya öldürülür yada darbe yapılan öldürülür. mustafanın darbesi başarılı olsaydı kanuni ölcekti durum bu kadar açıkken neyi peşindesiniz yahuu)))
internetten tarih ögrenileceğini ilk kez senden ögrendik desterebenim masallarımı tarih söylüyor google ı aç hürremin hikayesini oku orda 7 yaş hikayesini bazı uyduruk tarihçilere borçlusun hürrem 20 li yaşlara doğru geliyor geç yedi yaşı, onlara kanma beyazsoy seni kötü etkiliyorlar![]()