WesTxCoasT
Favori Üye
Öbgz varken Ab dde lider olacağını düşünmen çok ilginç
ÖBGZ bu sene epey düştü bu diziyle birlikte oranları iyice düşecektir tuba faktörü ile BİÜ zaten Absi çok kötü o yüzden.
Öbgz varken Ab dde lider olacağını düşünmen çok ilginç
ÖBGZ bu sene epey düştü bu diziyle birlikte oranları iyice düşecektir tuba faktörü ile BİÜ zaten Absi çok kötü o yüzden.
eğer elenmezse gs 20 dakika 2 haftada bir yayınlanmak zorunda kalır bu da diziyi kötü etkiler seyircisini oturmadan ara verirse
sanmıyorum gs den yüksek alabilceğini
Dizi iyi reyting alırsa Star maçları digiturke verir ortada sorun kalmaz
Bu arada Persembe'de yer almamasi daha dogru olmus.
Yoksa ister istemez zirveden uzakta kalirdi.
İntikamdan korkmuşlar haklı olarak
Dizi iyi reyting alırsa Star maçları digiturke verir ortada sorun kalmaz
Star TV Dila Hanim in 3 haftalik yükselisine aldanarak diziyi Sali ya koydu ve hata yapti bence. Cünkü saten sali gününde Total grubunda iyi reyting alan 2 dizi var o yüzden bence yaparsa AB de iyi is yapar.
Bu arada GS maclari yüzündende ara verilecektir diziye!
Maç diyorsunuz da Galatasaray'ın maçlarının yarısı D-Smart'ta. Galatasaray finale kalsa dahi en fazla 4 maç yayınlanacak Star'da. Büyük ihtimal çeyrek finalde elenecektir o yüzden 2 maç kalır Star'a.
dilanın nesi var çok kötü gibi konusuyon ve 20 dakika ' da gelince rekorlar kırcak sanki diladan fazla ne alcak 1-2 reyting yüksek.
starın kaç dizisi varda iyi dizisiyle oynucak ? my den sonra en çok izlenen dila hanım starın...
boş bos konusuyonuz ya yapımcı ne olsan batırın sen diziyi..
salı günü en uygun gün ben gün çıkmadan yazmıstım.
Ya reytingleri gayet iyi dedigin dizi ortalama 4-5 Reyting aliyor taş çatlasa 6 Reytinge yükseliyor. Ama star Tv 20 Dakika dan çok daha fazlasını hatta gün birinciligini bekliyor buda demektirki en az 8-9 Reyting. Ben şahsen 20 Dakika gibi iddaalı bir diziyi Salı günü iki güçlü rakibin arasına kooyup harcatmazdim. Salıgünü 20 dakika Total de zirvede olamaz ama Cuma günü kesinlikle zirvede olurdu çünkü cuma günü diger kanallarda yayınlanan diziler salı günü yayınlananlardan kalitesiz ve reyting bakımından zayıf. Böylelikle Star Tv iii gündede zirve yüzü görememiş olacak belki salı günü AB de olabilir ama Cuma günü yayınlansaydı iki grubtada fark atardi. Demedi demeyin
Öyle bir şansı yok.
Salı günü olan GS maçları Star'da yayınlanacak.
Şubat'ta 1 maç var, turu geçerse bir de Mart'ta olur. O kadar sık maç yok zaten.