Kanaltürk Haber-Kurtlar Vadisi! FF Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
haber programlarında pek görülmeyen başka kanalların dizilerin özetini vereme olayı bugün kanaltürk ana haberde yaşandı. kanal reyting kazanmak için haberlerin içinde kurtlar vadisi özetini verdi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu mu önemli haber sen magazi izlemiyon mu dizlerden nasıl bahsediyolar uzun uzun on geç cıne 5 teki dizi magazin her hafta dizilerin özetini veriyor nerdeyse:)

eee 16 reytingle açık ara en çok izlenen dizi herkes reyting kapma peşinde :d
bunu beyaz tv kanal 24 te yapmıştı :D

- - - Ekleme - - -

oha habere bak :d kurtların son bölümü büyük ses getirdi son ayların en yüksek reytingini aldı :d

dizi kalitesiyle örtüşen kanallarda :))

kanaltürk

beyaz tv

trt çocuk
cartoon network

flash tv

bu tarz küçümen tivilere konu oluyor
efsane vadi :))

bu mu önemli haber sen magazi izlemiyon mu dizlerden nasıl bahsediyolar uzun uzun on geç cıne 5 teki dizi magazin her hafta dizilerin özetini veriyor nerdeyse:)

önemli olduğunu kim söyledi sana :)))) cine5 deki haberler mi yahuu .. elestıreceksen eleştirde biraz mantikli olsun yazdıgımıza degsın :))))))

vadiyi öve öve göklere çıkarmışlar rekora doymuyor falan :D

- - - Ekleme - - -

flash tv defalarca vadiden bahsetti beyaz tv de kana 24 de atv de defalarca şahit oldum

tama al birebir örnek flash tv my den kavak yelerinden falan kaç kere bahsetmişliği var haberlerde :)

flash tv hiç izlemedıgım hatta uyduda 200 kanal vardır bir flah yok bende. izleyenler daha iyi bilir bişey demedim. sadece dıkatımı çekti kanalturkte pek raslanmayan bir olay :))))))

atv de var doğal olarak :D

beyaz tv de gördüm reklamı yaptılar yeni bölümün
flash reyting alabilmek için çok kullanır zaten :d
kanal 24 program yaptı paso gösterdi zaten :D
eskiden kanal d,show,star da da çok gösterirlerdi :d

takas vadiyi yayınlayan kanal tabi reklamını yapcak :d flash tv vb. kanalalr bu tarz işlerle her izlenen diziyi reyting almak için yayınlıor :d

kanaltürkle flash arasında pek fark yok magazinsel işlerle reyting kpam çabasında ikisi de :)

kanaltürk az çok kaliteli kanal . flashın kalitesi konusunda yorum yapmak istemiyorum :)))))

bu arada berkann nırde gerçi bizi kaale almiyor ama. tt ye girmek haber mi dedi kanaltürk haber yapmış. keşke ben cevap vermeyeydim kanal vermiş cevabı :))))))

Vadi Haber Olup Sırf O Haber de Reyting Alıyor ise Bir şeyleri Başarmış Demektir.

kanaltürk az çok kaliteli kanal . flashın kalitesi konusunda yorum yapmak istemiyorum :)))))

bu arada berkann nırde gerçi bizi kaale almiyor ama. tt ye girmek haber mi dedi kanaltürk haber yapmış. keşke ben cevap vermeyeydim kanal vermiş cevabı :))))))
hahaha :d aynen aga güzel cevap oldu ona :D