İşte Beren'in Yeni Koruyucusu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,207
Puanı
1,061
Bildiğiniz gibi iNTİKAM dizisine çok az kaldı.Diziden beklenti büyük.
Dizinin önemli karakterlerinden Hakan ,kendisiyle yapılan raportajda diziyi anlattı.İşte bazı satırbaşları:

Öncelikle Hakan (Engin Hepileri) ,Yağmur(Beren Saat)'in babası sayesinde büyük bir iş adamı olmuş karaktere can veriyor.Kimsenin ona değer vermediği anda Yağmur'un babası ona yardım ediyor.

Yağmur'un işleri tek başına halletme isteğine karşın Hkan hep uzaktan onu korumak için izliyor.
Beren'in oyunculuğna ve disiplinine hayran kaldım.Zaten önceden beğeniyordum.Şimdi beğenim daha da arttı.16-17saat durmadan çalışabiliyor.
Beni bu dizide çok şaşırttı Beren.Çünkü ben dahil pek çok kişiyle dövüş sahnesi var ve altından çok iyi kalkmış bu sahnelerin.

Bu projeyi kabul etmemin en büyük nedeni Yaprak Dökümü'nde birlikte çalıştığım Mesude Erarslan ona çok güveniyorum.
Hakan karakteri içni kostüm asistanları ile birkaç marka denedik.Saç şeklimi değiştirdim.
Diziye katılmadan önce Revenge'yi izlememiştim ama sonra 5 bölümünü izledim şimdi her bölümü sabırsızlkla bekleyecek noktaya geldim.

Yıdız Kenter hoca bana çok şey katmıştır.Onun sağ kolu demelerinin nedeni üniversite yıllarıma dayanır.Dersten akçıp onun oyunlarına gitmek istediğimde beni engellemesine rağmen burada sizden daha çok şey öğreniyorum diyip onun sözünü dinlememişimdir.Galiba o da bu huyumu sevdi.
hakan_212530982250d57d8e38a0e.jpg

berenin yeteneği sabrı çalışkanlığı güzelliği dillere destan bu kelaynak yeni farkına varmış :) keşke beni oynatsaydılar dizide :)

sen oynayamazdın ki eren kemndisini taciz ediyon diye 2.sahnede attırırdı seni dışarı :d

Nolan'ın rolunu bizde yontucaklarmiş gene..Daniel'in sapıgı olan adam bizde kadın olarak cevrilcekmiş..Nolan c. kimliğide haliyle değişmiş olcakmiş..

Yaprak Dökümü'nde gayet basarili bir performans sergiliyordu, yeni dizisinde basarilar.