Kurtlar Vadisi Kendi Rekorunu Kırarak İlerliyor

okumadan yorum yapma be berkan. tek tns rekoru mu yazıyor bu konuda.

iki konunun farkını anlamadıysan anlatayım.

takasın açtıgı konu genel kırdıgı rekorlar. bu skonu ise son bölüüm hangi başarıyı elde ettiği konusu.. tek kırdıgı rekor yok

umarım anlgılamanda yardımcı olur :))))))
Genel konuya son bölüm neden dahil değilmiş acaba. Konuyu okumasaydım Tns ile ilgili bir şeyin yazılmış olduğunu da bilemezdim her halde. :)

size kolay gelsin gene beyazsoy gene vadi ve gene yalan içerikli konu masallara devam :=)

biz senmiyiz olmayan capslarla hata bulup milleti kandıran. bu konu baştada yazdım benim değil. iki kişi bu konuyu açarken ceza yedi ondan arkadaşlar başka ceza yemesin diye açtım. bundan neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım. senin gibi sürekli intikam ve my üzerine konumu açalım hep. her konuda konu açıyoruz. mesela dün huzur sokagını eleştiren bir konu açtım. kimse o konuya grlip her hafta huzur sokagını eleştiriyon demedi yahuu :)))))))))

vadinin rekorları milleti geriyo anlaşılan kasmayın fazla :D

- - - Ekleme - - -

biz senmiyiz olmayan capslarla hata bulup milleti kandıran. bu konu baştada yazdım benim değil. iki kişi bu konuyu açarken ceza yedi ondan arkadaşlar başka ceza yemesin diye açtım. bundan neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım. senin gibi sürekli intikam ve my üzerine konumu açalım hep. her konuda konu açıyoruz. mesela dün huzur sokagını eleştiren bir konu açtım. kimse o konuya grlip her hafta huzur sokagını eleştiriyon demedi yahuu :)))))))))
işlerine hangisi gelirse aga anla işte :D

- - - Ekleme - - -

beyazsoy un açtığı konulşarın yaptığı yorumların tırnağı değerinde yorum yapamıyolar yazık xemre :d

istediğin yapabilrisin tüm my konularının hatalı ve yanlı olduğunu ispartladım :) ayrıca o konuya dön capse gerek yok direkt videosunu koysdu mbilemden yorum yaspma sana ve müritlerine mutluluklar ben bu rezalet konuya daha fazla yorum yazmıcam alıntı yaqpma

senin konularından kat ve kat kaliteli konuları var vadi forumundan alıp konu açar ff özel yazar :d komedi :d

Genel konuya son bölüm neden dahil değilmiş acaba. Konuyu okumasaydım Tns ile ilgili bir şeyin yazılmış olduğunu da bilemezdim her halde. :)

okuyup anlamadıysan sorun daha büyük o zaman :)))))))))

bu konunun ile takasın açtıgı konu farklı.. burda ayrıcana dün dizinin dünya tt listesine girdiğide yazılı. bu mesela rekor değil. baglamı karıştırıyon.. biri genel rekorlar. biri bu bölümün başarısı. ayrıca son bölüm tns rekoru kırmadı. diziler için de en çok reyting alan oldu.. yani bu bölümün kendi balşarısı. ha kurtlar galatasaray man maçınıda geçer o zaman tns rekorunu kırdı diyip takasın sayfasına yazılabilir

diziler arası rekor bizde bence 16 yı geçecek dizide yok :d manu gs maçını geçsek bile bizim 2.tur maçı baya yüksek oranlar alacak vadi geçer belki belli olmaz :D

okuyup anlamadıysan sorun daha büyük o zaman :)))))))))

bu konunun ile takasın açtıgı konu farklı.. burda ayrıcana dün dizinin dünya tt listesine girdiğide yazılı. bu mesela rekor değil. baglamı karıştırıyon.. biri genel rekorlar. biri bu bölümün başarısı. ayrıca son bölüm tns rekoru kırmadı. diziler için de en çok reyting alan oldu.. yani bu bölümün kendi balşarısı. ha kurtlar galatasaray man maçınıda geçer o zaman tns rekorunu kırdı diyip takasın sayfasına yazılabilir

Yazılanları ben de görüyorum. Tt listesine girilmesi konu değeri taşıyor demekki. Süpermiş. :)

anlamadığın işlere girme onu anca beyazsoy anlar oradaki ironiyi o yüzden güldürme kendine

bi sen anlarsın zaten :d

- - - Ekleme - - -

Yazılanları ben de görüyorum. Tt listesine girilmesi konu değeri taşıyor demekki. Süpermiş. :)

tamam işte konu değeri taşıyor ama rekor değeri taşımıyor anladın :D ama 16 reyting rekor değeri taşıyor tns de :D ama devamı var haftaya daha da geçeriz :D

istediğin yapabilrisin tüm my konularının hatalı ve yanlı olduğunu ispartladım :) ayrıca o konuya dön capse gerek yok direkt videosunu koysdu mbilemden yorum yaspma sana ve müritlerine mutluluklar ben bu rezalet konuya daha fazla yorum yazmıcam alıntı yaqpma

ne videosu ya bölümün tüm videosunu koymuşsun :))) htsnın videosunu koyacan izleyin bulun denir mi yahu :))))

ayrıca olaaya mürid şeh baglamından bakman bile düşünce yapını gössteriyor. uas senin her açtıgın sayfaya ittiatini beli eden arkadaşlar ne oluyor acaba :))))))

bi sen anlarsın zaten :d

- - - Ekleme - - -

tamam işte konu değeri taşıyor ama rekor değeri taşımıyor anladın :D ama 16 reyting rekor değeri taşıyor tns de :D ama devamı var haftaya daha da geçeriz :D

Başlıkta neden rekor kırıyor yazıyor? Yalan başlık mı?

ne diyebilirim :)) şimdi konu birleştirn hikayesi bitti tt listesine mi sardın :)))) her sitede tt olayı haberdir. zaten baştan dedim bu konu benim değil. iki kişi başka siten almış ceza yemiş ben düzeltip koydum. demek ki başka siteler bunu haber değeri taşıdıgına kanaat getirip açmış. sen görmeyebilirsin :)))

Ne alaka ya? Daha az önce konu rekor değeri taşımıyor dedin.

arkadaşım lafını yememek için çırpınıyon ama boşa bak benim açtığım konu genel rekor konusu mesela sinemada rekor kıran ilk ve tek dizi
burda tns diziler arası rekoru kırdığı ve dünyada tt olduğu var oraya alamam çünkü haftaya yine kırabilir anladın

ne diyebilirim :)) şimdi konu birleştirn hikayesi bitti tt listesine mi sardın :)))) her sitede tt olayı haberdir. zaten baştan dedim bu konu benim değil. iki kişi başka siten almış ceza yemiş ben düzeltip koydum. demek ki başka siteler bunu haber değeri taşıdıgına kanaat getirip açmış. sen görmeyebilirsin :)))

Tamam her zaman haklısınız siz, benim ciddiye alıp mesaj yazmam hataydı :)

hep aynı terane siz haklısınız sen mi haklısın sanki yediremeyenler konuya dalmasın hadi :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy