Resimdeki Adam Memati Mi ? Şok Fotoğraf Ve Video 175.Bölümden..

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
610
Kurtlar Vadisinin 175. Bölümünde Karalara operasyon yapan timde inanılmaz bir ayrıntı vardı.

Yukarıdaki Videonun 1:32:38 dakikasında durdurun o yüz Mematiye çok benziyor.

Acaba Memati Vadiye geri mi döndü sorusu akıllara geldi.

532606_499419863413990_2054070633_n.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aga bu konuyu açtı biri haberide gördüm izledim uzaktan yakından alakası yok vadicilerin sallaması :d adamlar her haltı inceliyo:d

Benziyor ama gelmemeli. Kvp Mematisiz olabileceğini, hatta daha iyi olabileceğini, gösterdi.

MEMATİ DEĞİL!!! art arda izleyin o olmadığı belli oluyor.

- - - Ekleme - - -

Ayrıca kaşlarının rengi farklı Memati değil o!

Dalga amaçlı açılmadı konu Revan gelip gelip çocuksu espriler yapma biraz olgunlukla karşıla benden sana tavsiye 😉

Dalga amaçlı açılmadı konu Revan gelip gelip çocuksu espriler yapma biraz olgunlukla karşıla benden sana tavsiye 😉

Evet, kusura bakma olgunlukla karşılarım bundan sonra

Polatın 100 kere vurulup 1 kere ölmemesi gibi, Memati de yara iznin olmaması gibi, Mematinin dirilip geri gelmesi gibi olayları olgunlukla karşıladıktan sonra Oooo

Ben diziyi izlemiyorum ..ama merak ettim Polat öldümü..öldüyse dizi nasıl devam edecek...

Evet, kusura bakma olgunlukla karşılarım bundan sonra

Polatın 100 kere vurulup 1 kere ölmemesi gibi, Memati de yara iznin olmaması gibi, Mematinin dirilip geri gelmesi gibi olayları olgunlukla karşıladıktan sonra Oooo

Vadinin başarısı seni çok üzmüş alt tarafı bir dizi bu kadar kasma kendini sana diziyi anlatmayacağım gerçeklerin böyle olmadığını sende biliyorsun.