20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

şimdi hızlı gonzales in konudaki yaklaşık 80 mesajının özeti :başrol olmadan da yüksek reyting alınabiliyormuş :d
halukizm durmaz akar diyorum buna :d

Sen Vadi'mi izledin yoksa?
Halukizm durmaz akar fln
hayat Durmaz Akar'ı mı duydun yoksa izlerken? :D

Off ben bu kafayla yarın nası sınava girecem yaaaa.
Olsun Vadi daha önemli :Z

bizim yarın ders yok süper oluyo perşembe cuma vadi özel günlerim :D benim lisede 3 sınavım vardı amca oğlumun kına gecesi vardı ben vadi izledim be ah ulan ah unutulmaz gündü :D tabi sınavda sallamayla 50-60 falan almıştım :d

ben senin düşüncelerine saygısızlık yapmıyorsam sende benim düşüncelerime saygı dymak zorundasın neymiş vadi etkime veriomuş hey allahım ya .

aga hiçbir şekilde cevap verme bak bakalım bi daha bişey diyebilecek mi yok say takma yav :D

aga abartmaya bak ne 20 si ben 16-17 dedim :D

Anlıkta 20 dedin. Polat olmadığı için reytingler düşük geldi. Nerden baksak 1 reyting düşmüş oldu ortalama olarak. Daha önce yazdığım gibi diziyi Polat için Memati için izleyen akılsızlar yüzünden reytingler beklediğimizden düşük geldi.

bizim yarın ders yok süper oluyo perşembe cuma vadi özel günlerim :D benim lisede 3 sınavım vardı amca oğlumun kına gecesi vardı ben vadi izledim be ah ulan ah unutulmaz gündü :D tabi sınavda sallamayla 50-60 falan almıştım :d

Ya lisede takmıodum zaten de üniversite de takmayınca olmuyo :( Bütün sınavlardaCuma oluyo malesef :( :(

Anlıkta 20 dedin. Polat olmadığı için reytingler düşük geldi. Nerden baksak 1 reyting düşmüş oldu ortalama olarak. Daha önce yazdığım gibi diziyi Polat için Memati için izleyen akılsızlar yüzünden reytingler beklediğimizden düşük geldi.

aga ne 20 si yav abartma benim tahminler nokta atışı gibidir :D net sonuçları görelim sonra konuşalım :D

Ömer Çelakıl TT olmuş. :)

Bir tane yorum sesli güldürdü. :D

"Sevgili Ömer Çelakıl; O nasıl bir saç modelidir arkadaş?Bülbül görse yuva yapacak, Brazzerstaki kel görse imana gelecek"

:F