hedefleri yüksek tutmak lazım agaaaa bu aralar tahminlerim %90 isabet oranında hatırlatırım
vadi hariç tüm diğer dizilerdeki tahminlerin galiba bunlar
hedefleri yüksek tutmak lazım agaaaa bu aralar tahminlerim %90 isabet oranında hatırlatırım
Neyi tuttu. 20 reyting diyodun bu mu %90
- - - Ekleme - - -
Yarın akşam çözmüş olurum aga ben tamamen. Zaten yarın bi sohbet olur bunla ilgili.
hayal se benim hayalim kaybol fazlalık yapma sana yer yok orda
şimdi hızlı gonzales in konudaki yaklaşık 80 mesajının özeti :başrol olmadan da yüksek reyting alınabiliyormuş
halukizm durmaz akar diyorum buna
Off ben bu kafayla yarın nası sınava girecem yaaaa.
Olsun Vadi daha önemli
kışkırtıcı mesaj atmak yok demedik mi sıkılıyon galiba😀d vadi etkiine veriyorum bunu
😀d vadi etkiine veriyorum bunu
fox işi gücü bırakmış 21 aralığı karşılıyor....sünnetsiz kanal ne olacak...
sen önce adama bak beren konusuna girmiş dha kjaç hafta varkenkışkırtıcı mesaj atmak yok demedik mi sıkılıyon galiba
ben senin düşüncelerine saygısızlık yapmıyorsam sende benim düşüncelerime saygı dymak zorundasın neymiş vadi etkime veriomuş hey allahım ya .
ben senin düşüncelerine saygısızlık yapmıyorsam sende benim düşüncelerime saygı dymak zorundasın neymiş vadi etkime veriomuş hey allahım ya .
aga abartmaya bak ne 20 si ben 16-17 dedim
bildiğni haluk la ben bu sürede youtube de takıldımSen Vadi'mi izledin yoksa?
Halukizm durmaz akar fln
hayat Durmaz Akar'ı mı duydun yoksa izlerken?
bizim yarın ders yok süper oluyo perşembe cuma vadi özel günlerim benim lisede 3 sınavım vardı amca oğlumun kına gecesi vardı ben vadi izledim be ah ulan ah unutulmaz gündü tabi sınavda sallamayla 50-60 falan almıştım
Anlıkta 20 dedin. Polat olmadığı için reytingler düşük geldi. Nerden baksak 1 reyting düşmüş oldu ortalama olarak. Daha önce yazdığım gibi diziyi Polat için Memati için izleyen akılsızlar yüzünden reytingler beklediğimizden düşük geldi.
aga hiçbir şekilde cevap verme bak bakalım bi daha bişey diyebilecek mi yok say takma yav