Reyting Ölçümlerinde Yeni Dönem Başlıyor!

forumdash böyle kimsenin çok kazandığı falan yok ortada 5 reyting varsa bu 25 olmuyo kazanç aynı sadece göz boyamak o atv de akıl yok mu 10 a 15 e bölecek protesto olduğu çok açık ve net

Eğer bu işte protesto varsa, bunu kesinlikle Müge yapmıştır. atv falan yapmamıştır. Daha düne kadar Ana Haber`i, Bir Şarkısın Sen`i falan bölen atv değilmiydi?

Aynen öyle olmuştur :X Kadın gene efeliğini koydu ortaya "madem öyle işte böyle" dedi 15'dklık TNS reytinglerini Müge sayesinde gördük :X:X

destere tns işine gelmiyo karalamak için ona buna laf at geç bu işleri iktidarmıi bilmem neymiş vadi bu yıl bomba gibi önüne geleni ezer geçer agb şike yaptı ve postalandı şikecileri savunmaya başlamışsın hayırdır tns zoruna mı gidiyo :d

@takas atv protesto mu etti yoksa kanallar böyle birşeyin olacağini bildiği için atv bu yasa yururlulğe girmeden parsayı mı almaya calişti orası biraz muallak...

----Ekleme---
Büyük Risk 4 dk olarak bölünmedi galiba...
Müge adaletlidir. Bunu yapsa yapsa Müge yapar. atv eğer böyle bir şeyi istemese Ana Haber`i bölmeyerek farkını ortaya koyardı zaten

Star ve Show`u hiç saymıyorum zaten. Acun`un yolu hangi kanala düşse o kanal üçkağıtçı oluyor.

Show eskiden programları bölmezdi. Acun geldi. Sabah kuşağını bile Başlıyor diye bölmeye başladı

Star da aynı şekilde. Büyük Risk`in 4 dakikasını bölüyor. ÜÇkağıtçılığa iyice alıştılar

FOX`u da saymaya gerek yok. Acun yolu düşmedi ama dizi`yi bölen tek kanal.

"Lale Devri Aşk", "Yer Gök Aşk Medcezir" nedir yahu?

türkiye de reytingi şişirilcek son dizidir kurtlar vadisi ve tüm ülkede yapılacak ölçümde alacağı oran en az 20 reyting 50 sharedir ben buna da inanmıyom 15 az vadiye

vadiye tepik atılan günleri unutmayın onun için atv yi parlatmadan önce iki kez düşünü yarın intikam gelince vadiyi kapı dışarı ederse atv yine atv düşmanınız olur şimdiden uyarayım dedim :))

atv polatın parlak yüzüne hayran değil intikamdan sonra polat masrafı çıkarmazsa balayından dönemez artık :))

revan komikmisin sen ya müge kim ki kafasına göre bölecek güldürme adamı atv istemese müge neyi bölüyo Allah Allah :D

rating kurdunda yazıyo zaten herşey ;
ATV'nin protestonun damgasını vurduğu rating sıralamasında zirve yine Kurtlar'ın oldu. Dizitotalde 15 rtg, 38 SHR, AB'de 12 rating 31

ATV'nin protestosunun damgasını vurduğu ilk yüz dün allak bullak oldu. Esra Erol ve Müge Anlı ilk yüzün yüzde 25'ini oluşturmuş.

ATV'nin bu rating savaşını açmasıyla programlarını bölen diğer kanalların tutunacağı tavır savaşı ya büyütecek ya da tamamen sulh sağlanacak

KüçükTVlerin program bölmeleri bir şekilde anlaşılabilir.İlk yüzde gözüksünler diyeböyle taktikler yapıyorlar ama büyük kanallara yakışmıyor

ATV'nin protesto amaçlı programlarını bölmesinden sonra Esra Erol'ün programının bir bölümü ilk yüzde dün 3. sırada yer aldı.

Programlarını bölenlere savaş açan ATV'nin protesto amaçlı Müge ve Esra Erol'u onlarca parçaya bölmesinden sonra gözler TNS'de.

ATV Müge Anlı'yı 11'e böldü, Esra Erol'u 9'a böldü Kanalın program bölmelerini böyle protesto etmesi ortalığı karıştırdı

TV dünyası bugün ATV'nin PROTESTO'sunu konuşuyor.Bazı programlarının 3 dk'lık bölümlerini bölüp 1.çıkmasına ATV tokat gibi yanıt verdi

atv iktidara yaptığı yalakalığın karşılığını bol reytingle alıyor her türlü atv AGB gibi şirketlerede karşıydı çünkü sürünüyorlardı reytingde :)) o yüzzden vadiye tepik attılar agb zamanında... bu sene işler yoluna girince vadiyi tekrar aldılar biliyorlarki izlenme oranı yüksek olmasada şişirirler nasıl olsa :))
atv yönetici olsam arkamı iktidara versem hiçte KVP'yi almazdim..Hem iktira arkamı dayıcam hemde KVP'nin reytingini şişircem...atv'nin önceki işleri vasatti(Ucurum hariç) ama bu sene KARADAYI en iyi işi bu seneye hazırlandıklari bundan belli.Diğer işleri 1.oynamayalım ama ilk 3 yada ilk 5 olalım gibi düşünmüşlerdir...

Ben Kanal D'nin şike yaptiğina inanmıyorum.Ama aletler bozukmuş bozuk olan aletleri düzenleselerdi yine atv iyi reyting alırdı o zamanlarda...2007'den öncede atv zirvedeydi.

işine gelmeyen iftira atsın yok öyle bişey vadinin iktidarla partiyle takımla uzaktan yakından alaksı yoktur.bu dizi 5 kanal değiştirdi hepsinin en çok izlenen dizisi oldu 10 yıldır

TV dünyası bugün ATV'nin PROTESTO'sunu konuşuyor.Bazı programlarının 3 dk'lık bölümlerini bölüp 1.çıkmasına ATV tokat gibi yanıt verdi

Dediğim gibi atv - star'a atak yapmiş cuma gününkü 1.ciliği boşuna...Diğer programı olan Dila Hanımı'da boşuna baltalamiş oldu star tv...

fatmagülün reklamda reytingini arttıran agb doğrudur tabi demi destere agb hiç şike yapar mı amerika israil şirketi vadi israil abd düşmanlığı yaptığı için reytinglerini hep düşürdüler israil abd yanlısı kanal d ne koysa 50 reyting aldı hey yavrum hey

şok şok şok osmanlıca zorunlu ders mi oluyor :D bizde zaten var çok zor ders öyle böyle değil :D

- - - Ekleme - - -

fatmagülün reklamda reytingini arttıran agb doğrudur tabi demi destere agb hiç şike yapar mı amerika israil şirketi vadi israil abd düşmanlığı yaptığı için reytinglerini hep düşürdüler israil abd yanlısı kanal d ne koysa 50 reyting aldı hey yavrum hey

şok şok şok osmanlıca zorunlu ders mi oluyor :D bizde zaten var çok zor ders öyle böyle değil :D

revan komikmisin sen ya müge kim ki kafasına göre bölecek güldürme adamı atv istemese müge neyi bölüyo Allah Allah :D
Neden bölemesin? Doktorum programı bir kere Kanal D`nin haberi olmadan böldü programı, ardından ertesi gün Kanal D hemen son verdi buna

güldürme adamı ne demek haberi olmadan böldü :d
Pardon ağa. Senin herşeyi doğru bildiğini, hiç bir zaman yanılmadığını, hata yapmadığını unutmuşum. Saygılar

Bölen hergün her programı böler. Kanal D`nin 1 kere böldüğünü gördün mü?

Atv`nin yaptığını sanmıyorum. Daha iki gün önce maçları parça pinçik ediyordu. Ne oldu da şimdi protesto etti?

Müge kimmi diye soruyorsun? Müge şimdi istese gider atv`nin binasına, genel müdürün odasına, ayaklarını kaldırıp masanın üstüne koyar! Kimse de bi şeycik diyemez. Müge`nin programları atv`yi öyle bir sevindiriyor ki. Müge`nin programına son verirse atv, herkes kanalı taşlar

atv yönetici olsam arkamı iktidara versem hiçte KVP'yi almazdim..Hem iktira arkamı dayıcam hemde KVP'nin reytingini şişircem...atv'nin önceki işleri vasatti(Ucurum hariç) ama bu sene KARADAYI en iyi işi bu seneye hazırlandıklari bundan belli.Diğer işleri 1.oynamayalım ama ilk 3 yada ilk 5 olalım gibi düşünmüşlerdir...

Ben Kanal D'nin şike yaptiğina inanmıyorum.Ama aletler bozukmuş bozuk olan aletleri düzenleselerdi yine atv iyi reyting alırdı o zamanlarda...2007'den öncede atv zirvedeydi.

atv nin koçan ve vadi dışında bu seneki işleri kaliteli söyleyecek bişey yok ama koçanla vadide şişirme reytingler var :))

Pardon ağa. Senin herşeyi doğru bildiğini, hiç bir zaman yanılmadığını, hata yapmadığını unutmuşum. Saygılar

Bölen hergün her programı böler. Kanal D`nin 1 kere böldüğünü gördün mü?

Atv`nin yaptığını sanmıyorum. Daha iki gün önce maçları parça pinçik ediyordu. Ne oldu da şimdi protesto etti?

Müge kimmi diye soruyorsun? Müge şimdi istese gider atv`nin binasına, genel müdürün odasına, ayaklarını kaldırıp masanın üstüne koyar! Kimse de bi şeycik diyemez. Müge`nin programları atv`yi öyle bir sevindiriyor ki. Müge`nin programına son verirse atv, herkes kanalı taşlar
yok canım en iyisini sen bilirsin ona ne şüphe :d doktorumun kendisi böldüğünü biliyosun nerden biliyosan :d mügenin ayağını masanın üstüne koymasınada kimsecik bişey diyemezmiş bunu da biliyosun helal :d

- - - Ekleme - - -

abd ve israil düşmanlığı yapan vadiyi onların şirketi agb düşürdü israil yanlısı kanal d yi şişirdi yıllarca artık yok öyle şeyler :D