Eğer bu işte protesto varsa, bunu kesinlikle Müge yapmıştır. atv falan yapmamıştır. Daha düne kadar Ana Haber`i, Bir Şarkısın Sen`i falan bölen atv değilmiydi?
Müge adaletlidir. Bunu yapsa yapsa Müge yapar. atv eğer böyle bir şeyi istemese Ana Haber`i bölmeyerek farkını ortaya koyardı zaten
@takas atv protesto mu etti yoksa kanallar böyle birşeyin olacağini bildiği için atv bu yasa yururlulğe girmeden parsayı mı almaya calişti orası biraz muallak...
----Ekleme---
Büyük Risk 4 dk olarak bölünmedi galiba...
atv yönetici olsam arkamı iktidara versem hiçte KVP'yi almazdim..Hem iktira arkamı dayıcam hemde KVP'nin reytingini şişircem...atv'nin önceki işleri vasatti(Ucurum hariç) ama bu sene KARADAYI en iyi işi bu seneye hazırlandıklari bundan belli.Diğer işleri 1.oynamayalım ama ilk 3 yada ilk 5 olalım gibi düşünmüşlerdir...atv iktidara yaptığı yalakalığın karşılığını bol reytingle alıyor her türlü atv AGB gibi şirketlerede karşıydı çünkü sürünüyorlardı reytingde) o yüzzden vadiye tepik attılar agb zamanında... bu sene işler yoluna girince vadiyi tekrar aldılar biliyorlarki izlenme oranı yüksek olmasada şişirirler nasıl olsa
)
TV dünyası bugün ATV'nin PROTESTO'sunu konuşuyor.Bazı programlarının 3 dk'lık bölümlerini bölüp 1.çıkmasına ATV tokat gibi yanıt verdi
Neden bölemesin? Doktorum programı bir kere Kanal D`nin haberi olmadan böldü programı, ardından ertesi gün Kanal D hemen son verdi bunarevan komikmisin sen ya müge kim ki kafasına göre bölecek güldürme adamı atv istemese müge neyi bölüyo Allah Allah![]()
Pardon ağa. Senin herşeyi doğru bildiğini, hiç bir zaman yanılmadığını, hata yapmadığını unutmuşum. Saygılargüldürme adamı ne demek haberi olmadan böldü![]()
atv yönetici olsam arkamı iktidara versem hiçte KVP'yi almazdim..Hem iktira arkamı dayıcam hemde KVP'nin reytingini şişircem...atv'nin önceki işleri vasatti(Ucurum hariç) ama bu sene KARADAYI en iyi işi bu seneye hazırlandıklari bundan belli.Diğer işleri 1.oynamayalım ama ilk 3 yada ilk 5 olalım gibi düşünmüşlerdir...
Ben Kanal D'nin şike yaptiğina inanmıyorum.Ama aletler bozukmuş bozuk olan aletleri düzenleselerdi yine atv iyi reyting alırdı o zamanlarda...2007'den öncede atv zirvedeydi.
yok canım en iyisini sen bilirsin ona ne şüphe
Pardon ağa. Senin herşeyi doğru bildiğini, hiç bir zaman yanılmadığını, hata yapmadığını unutmuşum. Saygılar
Bölen hergün her programı böler. Kanal D`nin 1 kere böldüğünü gördün mü?
Atv`nin yaptığını sanmıyorum. Daha iki gün önce maçları parça pinçik ediyordu. Ne oldu da şimdi protesto etti?
Müge kimmi diye soruyorsun? Müge şimdi istese gider atv`nin binasına, genel müdürün odasına, ayaklarını kaldırıp masanın üstüne koyar! Kimse de bi şeycik diyemez. Müge`nin programları atv`yi öyle bir sevindiriyor ki. Müge`nin programına son verirse atv, herkes kanalı taşlar