Reyting Ölçümlerinde Yeni Dönem Başlıyor!

bu karar intikama yarar beren gelmeden şu reyting sistemi bir otursada 30 reytingleri görebilsek:))

bölünmelerin kaldırılması süper oldu uyanıklara geçit yok :))

ayrıca şöyle bir kuralda olmalı maç sırasında maçtan kaçmak için hiçbir dizi yeni bölümün başlama saatini ileri atmamalı :))

Süper haber.

Özet bölünmezse çok kötü olur. Bütün özetler kısalır 😛 hatta kalkar.

Harika haber bence haksızlık yaparak üst sıralara yerleşenler hakettiği yere gidecek sonunda.

Keşke şart koşsalar. Özetler 15 dakika, dizilerin yeni bölümü 45 dakika olsa.

Eğer her dizi böyle yaparsa, adaletli bir savaş olur ve diziler maksimum 21.30`da biter. Günde 2 dizi rahatlıkca yayınlanır :)

Eğer her dizi böyle yaparsa, adaletli bir savaş olur ve diziler maksimum 21.30`da biter. Günde 2 dizi rahatlıkca yayınlanır :)

45 dakikalık dizi yormaz da insanı şimdiki diziler bir saat özet iki saat yeni bölüm
bir saat reklam nerdeyse 8 den 12 ye kadar milleti ekrana mahkum ediyorlar saçmalık tamamen :)

yok daha neler 45 dakika vadi düşünüyorum rezillik olur resmen öyle bişey olmamalı kesinlikle

yok daha neler 45 dakika vadi düşünüyorum rezillik olur resmen öyle bişey olmamalı kesinlikle

vadiye 15 dakika dayanmak mümkün değil haklısın... 45 dakika imkansız bişey :))

bence vadi 15 dakika olmalı diğer diziler 45 dakika :)) herkesin bir tahammül sınırı var :))

adil olur ama ne heyecan kalır ne bişi.

lafın gelişi aga o kadar saat diğer diziler yaparlar ama vadi imkansız tabi bunu yapmaları bile mucize gibi bişey helal olsun

10 yıldır kitleniyoz sorun yok bi ömür izleriz :D ben dün saat 7 den akşam 11.30 a kadar atv izledim haberler vadi özet vadi yeni bölüm vadi reklamlar :d

Dizilerin süresi kısalsın elbette ama bu sanırım bu gidişle başarılamayacak..

CBS, NBC, ABC, FOX ve CW gibi kanallarda 30-45 dakikalık dizilerlü günde 6 dizi falan yayınlıyorlar. Müthiş olur böyle olursa :)

kimse 3 saat ekran başında kılıtlenmıyor. özetini millet izlemiyor kacırmadıysa geçen bölümü. tv açılıyor yemek vs yeniyor. ekran başına 21 de geçiliyor . zaten dizinin yarısında çay içiliyor falan.

Turkıyedekı kültüre göre kimse 45 dakikalık dizi izlemez . kadın cayi ocağa koysa çay demlenmeden dizi bitti ne anladım bu diziden :)))))

türk halkina en az 2 saatlik dizi lazım.

45 dakikalık dizi isteyen arkadaşlar yabancı dizi ındırdıgınde ararda kaç bölüm izliyorsunuz. 45dakikalık bölüm sizi kesiyor mu da 45 dakikalık dizi ıstıyonuz :)))))))

kimse 3 saat ekran başında kılıtlenmıyor. özetini millet izlemiyor kacırmadıysa geçen bölümü. tv açılıyor yemek vs yeniyor. ekran başına 21 de geçiliyor . zaten dizinin yarısında çay içiliyor falan.

Turkıyedekı kültüre göre kimse 45 dakikalık dizi izlemez . kadın cayi ocağa koysa çay demlenmeden dizi bitti ne anladım bu diziden :)))))

türk halkina en az 2 saatlik dizi lazım.

45 dakikalık dizi isteyen arkadaşlar yabancı dizi ındırdıgınde ararda kaç bölüm izliyorsunuz. 45dakikalık bölüm sizi kesiyor mu da 45 dakikalık dizi ıstıyonuz :)))))))
Beni kesiyor Valla. 1 Erkek 1 Kadın`ı keyifle izliyorum. Sıkmıyor.

Yabancılar çay, kahve içmiyorlar mı? 2 saat dizi sürecinde o kadar boş diologlar, sahneler oluyor ki, resmen sıkıyor insanı.

45 dakika dizi en iyisi. Kalitesi artar