13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Beren Gelince başta bayan izleyiciler kumandayı alır ellerine :D 5 reyting ordan kaybeder vadi başta :D:D

şimdide bayanlar vadiyi izlemiyorki sadece katlanıyorlar :))

erkek eğemen toplumda vadi ve çmaçlar varken bayanlara eziyet çekmek kalır :))

saat 2 olmuş yuhh
darksaal legolas9900 china shangai iyi geceler size
nestroyers sana orta geceler
destere sana kötü geceler :d

tabiki bereni kenandan daha çok seviyorum
,
ama karşılık buluyormu yok?

bu dünya vefasız dünya gerçek aşıklar burda yıldızlara bakar gibi berene bakarken kenan keltoşu berenle yanyana böyle adaletsiz dünyamı olur :))

O adaletsiz durmun icinde bende aci cekiyorum :)

- - - Ekleme - - -

saat 2 olmuş yuhh
darksaal legolas9900 china shangai iyi geceler size
nestroyers sana orta geceler
destere sana kötü geceler :d

Haydi ruyanda berenin gazabina gelesin :d

takas nereye kaçıyon gel buraya daha reytingleri irdeleyecektik pes etmek yok :))

ben rüya görmem pek çok nadir :D ancak çok üzüldüğüm bişey olursa veya çok çok sevindiğim veya aklımın çok kaldığı çok düşündüğüm bişey olursa :D

- - - Ekleme - - -

takas nereye kaçıyon gel buraya daha reytingleri irdeleyecektik pes etmek yok :))

yarın vadinin şovunda birlikte olmak üzere esen kalın :d

ben rüya görmem pek çok nadir :D ancak çok üzüldüğüm bişey olursa veya çok çok sevindiğim veya aklımın çok kaldığı çok düşündüğüm bişey olursa :D

- - - Ekleme - - -

Bügünleri mumla arıcaksın takas beren gelinceeeee şok olcaksın sonucları gorunce :D:D

vadinin bu bölüm başında çalan geri sayım müziği de müthişti be

Gunun ozeti
kayip her bolumuyle citayi yukseltmeye devam ediyo.
kvp kayip'in karsisinda bi turlu atak yapamiyo.. 13'de takili kaliyo...
uek copluk vazyette..

Kvp bu hafta anliklarda 18 alicak diyen takas, kvp nin 15'de takildigini gorunce kurgularin icinden haberi secip foruma yaziyo..ve herkez guluyo :d

evet gunun ozet'i budur. :)

Gunun ozeti
uek copluk vazyette..

Kvp bu hafta anliklarda 18 alicak diyen takas, kvp nin 15'de takildigini gorunce kurgularin icinden haberi secip foruma yaziyo..ve herkez guluyo :d

vadi zaten başlaması 9.30 u falan buluyo kayıp korkudan reklama falan girmediğinden o zamana kadar bitiyo kayıp özetli olsunda görelim ezilir vadi yanında :D
öbgzk 8 alında takla atanlar 16 yı beğenmiyo ilginç :d

Gunun ozeti
uek copluk vazyette..

evet ya birde reytinglerimizi A HABER ÇALDI diyenler vardı dimi :)))

- - - Ekleme - - -

Cok uzuldugunde ruya gordugune gore gecen 4 sene rahat uyku uyuyamiyomussun demek :d :d

vadi beklentileri o kadar yükseltmiş ki 16 yı küçümseyenler var bu da vadinin büyüklüğünü gösterir :D
evet ben 17 falan beklerdim beklentimin 1 reyting aşağısı oldu :D

vadi zaten başlaması 9.30 u falan buluyo kayıp korkudan reklama falan girmediğinden o zamana kadar bitiyo kayıp özetli olsunda görelim ezilir vadi yanında :D
öbgzk 8 alında takla atanlar 16 yı beğenmiyo ilginç :d

Rakip ortamda tabi begenilmez.. Obgzk bussuru rakibin karsisinda aliyo o rakamlari, beren gelsin uygulamali anliycan. Empati ile anlamiyom cunku :d

- - - Ekleme - - -

evet ya birde reytinglerimizi A HABER ÇALDI diyenler vardı dimi :)))

Adindan bile belli reyting canavari oldugu " A haber" :d