13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

vadideki müzikler inanılmaz gerçekten dünyadaki açık ara en iyi müziklere sahip dizi buna karşı çıkan olacağını sanmıyorum resmen sürüklüyo yav

- - - Ekleme - - -

evet vadi 15 leri devirereklbaşarısız olmuş doğru diyon :d :d

vadideki müzikler inanılmaz gerçekten dünyadaki açık ara en iyi müziklere sahip dizi buna karşı çıkan olacağını sanmıyorum resmen sürüklüyo yav

se birde dila hanımı izle takas muhteşem müzikleri var heyecandan ölürsün efsane müzikler dörtdörtlük koçanı bırak birz dilaya takıl :)

destere kardeş bugunkı reytıngler epey sarsmışsenı tesellıyı yarında arıyorsun

- - - Ekleme - - -

evet vadi 15 leri devirereklbaşarısız olmuş doğru diyon :d :d

dila hanımdaki müzikleri dinledn mi hiç ne ararsa var electro gitar mı ne ses arıyosan :) harika

allah aşkına ne dılası ya annanemın kızlık zamanından kalma dızılerle ugrasma

- - - Ekleme - - -

bakıyorumda çenenıze vurdu reytıngler

anne anenin kzılık zamanı diye küçümsememek lzım :))

aşklar eskiden başkaymış nerde leyla ile mecnunlar kerem ile aslılar ferhat ile şirinler

sen şimdi bir kız için dağları delermisin

ben delmem dağları ama sözkonusu beren olursa belki :))

hahaha kahkama attım resmen dila diyolar oha :d
vadinin 500 den fazla müziği var ne şekil ne çeti istiyosan türküsünden hüznüne coşturucusundan ağlatanana herşeyin en süperi
müzikleri bu diziyi uçuruyo adeta

- - - Ekleme - - -

bakıyorumda çenenıze vurdu reytıngler

dostum sen hiç filmi yada diziyi izlemedin heralde öyle düşünme, dila hanımın filmini eskilerden bilmeyen yoktur o yıllarda çok ilgi gördü şimdi diziside iyi gidiyor :=) herkesn izlemesi gereken film fikrimce dizide öyle

şimdi reyting yorumuyla geceyi kapatalım beren gelmedne rüzgarı vadiyi düşürmüş bu hafta gelince artık polat suriyeden transit avustralyaya kaçar:d

vadinn 500 müziği denmiş türküler vadiye ait değil aynı müziğin 10 farklı vers,yonu da müzik sayılmaz aynıdır:D

hahaha kahkama attım resmen dila diyolar oha :d
vadinin 500 den fazla müziği var ne şekil ne çeti istiyosan türküsünden hüznüne coşturucusundan ağlatanana herşeyin en süperi
müzikleri bu diziyi uçuruyo adeta

dilada 10 yıl sürerse dilanın 1000 tane müziği olur :)

şimdi reyting yorumuyla geceyi kapatalım beren gelmedne rüzgarı vadiyi düşürmüş bu hafta gelince artık polat suriyeden transit avustralyaya kaçar:d

berene az kaldı ya bir an önce gelsede sahte krallar yerini gerçek sultanlara bıraksa :)))

destuuuur

beren geliyor :)))

Beren Gelince başta bayan izleyiciler kumandayı alır ellerine :D 5 reyting ordan kaybeder vadi başta :D:D