Hey Allahım. Bu adam bi kere kendi adıyla tanınmayacak mı? Yakında kendi adı olan Necatiyi unutacaklar
Necati Şaşmaz'a yazdı zaten
Hey Allahım. Bu adam bi kere kendi adıyla tanınmayacak mı? Yakında kendi adı olan Necatiyi unutacaklar
polat bişey olmamışmı?)
Polat Alemdar da TT oldu.
Ben bir şeyi cidden anlamıyorum. Ne kadar sevseniz de sevmeseniz de bu ülkede Kurtlar Vadisi diye bir gercek var.
Ben ne bir kanalın fanıyım, ne de Behzat Ç. dışında bir dizinin aşırı derecede fanıyım.
Ama Kurtlar Vadisi'ni senelerdir izliyorum. Şimdi açıkça soruyorum,
20 Dakika ve İntikam, basladıktan sonra 10 sene yayınlansalar, 10.sezonlarında KVP'nin şu an aldıgı ratingi alabilirler mi?
Sadece bunu soruyorum.
O da olmuş
Sen gerçekleri hemen söylüyon ve sonra ceza alıyon bir kez daha diyorum haklısın ) Aziz ağaoğlu konusunda da süper gitmişsin Yeni reyizzBen bir şeyi cidden anlamıyorum. Ne kadar sevseniz de sevmeseniz de bu ülkede Kurtlar Vadisi diye bir gercek var.
Ben ne bir kanalın fanıyım, ne de Behzat Ç. dışında bir dizinin aşırı derecede fanıyım.
20 Dakika ve İntikam, basladıktan sonra 10 sene yayınlansalar, 10.sezonlarında KVP'nin şu an aldıgı ratingi alabilirler mi?
Sadece bunu soruyorum.
Ben bir şeyi cidden anlamıyorum. Ne kadar sevseniz de sevmeseniz de bu ülkede Kurtlar Vadisi diye bir gercek var.
Sadece bunu soruyorum.
tabi olur ilk kez ölüm tehlikesi atlatıyor ))
23:15 - 23:30 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 7.21 , 2) ATV: 4.27 , 3) STV: 3.25 , 4) STAR: 2.17 , 5) SHOW: 1.69
Yok yok dest bak sana bir tarif vereyim annneler yine bilmez eminim süper bişey Cin, votka, red bull bunları karıştır tamam mı manyak bişey oluyor ya . Diyosun ki dünya gerçekten dönüyor tavsiye ederim sağlamdır 😀ddünyada en sevdiğim dizi olsun değil 10 yıl en faza 3 yıl izlerim 3. yıldan sonra hala aynı diziyi takip ediyorsam bende sorun var demektir )
- - - Ekleme - - -
ne olmuş
altın lale ödülümü almış )
Yok yok dest bak sana bir tarif vereyim annneler yine bilmez eminim süper bişey Cin, votka, red bull bunları karıştır tamam mı manyak bişey oluyor ya . Diyosun ki dünya gerçekten dönüyor tavsiye ederim sağlamdır 😀d
Cin, votka, red bull ben denedim ucarsın tavsiye haha cin yerine extrada olur D:
Yok yok dest bak sana bir tarif vereyim annneler yine bilmez eminim süper bişey Cin, votka, red bull bunları karıştır tamam mı manyak bişey oluyor ya . Diyosun ki dünya gerçekten dönüyor tavsiye ederim sağlamdır 😀d
Bira kesmiyor ki 9-10 derken bakıyon bira bitmişonları boşver absent iç varlords insanın dibi düşüyor ))
onunla birde polat izle varya bu dünyanın varya ...)))
neyse bira en iyisi ?
Denediysen bilirsin 😀DCin, votka, red bull ben denedim ucarsın tavsiye haha cin yerine extrada olur D:
Bira kesmiyor ki 9-10 derken bakıyon bira bitmiş
- - - Ekleme - - -
Denediysen bilirsin 😀D