13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Rüyamda polatı görüyorum de de tam olsun bari 😀d Takas bile bunu yapmazdı :)

Bu arada ben senin konuşma tarzını bi yerden çıkarcam gibi ama hadi hayırlısı. En iyisi tekrardan h.geldin diyelim :d

valla burda gırgır şamata yapıyoruz işte başkalarının ne yapıp yapmadığı beni ilgilendirmez ve benim düşüncelerimde kimseyi ilgilendirmez başkaları nasıl daha dizi yayınlanmadan yok beren şöyle yapcak böyle yapcak diyo ben belki polatı rüyamda görüm böle olucağını sölüyo peki onlara vahiymi ini beren yüzde yüz geçicek diye .. benim konuşma tarzım kendi tarzım bi yerden çıkarıcağın kişi değilim.. hoş bulduk :D

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
8.39 , 2) KANALD: 5.74 , 3)
SHOW: 2.49 , 4) STAR:
2.14 , 5) TRT1: 1.88

Polat ölmeyecek diyenlere hayranım.

Nasıl yaptınız bu tahmini? Nasıl bu kadar öngörücü olabiliyorsunuz? Sabahtan beri yas tutuyorum Polat ölecek diye neden bunu baştan haber vermiyorsunuz?

Yalnı ben hala o konuda kaldım. Geleceyi nasıl görüyorlar?

valla burda gırgır şamata yapıyoruz işte başkalarının ne yapıp yapmadığı beni ilgilendirmez ve benim düşüncelerimde kimseyi ilgilendirmez başkaları nasıl daha dizi yayınlanmadan yok beren şöyle yapcak böyle yapcak diyo ben belki polatı rüyamda görüm böle olucağını sölüyo peki onlara vahiymi ini beren yüzde yüz geçicek diye .. benim konuşma tarzım kendi tarzım bi yerden çıkarıcağın kişi değilim.. hoş bulduk :D
Sen beni (başkalarıyla) karıştırdın sanırım :) Beren mi oda kim 😀d Merak etme ben tuttum mu bırakmam tanıdıysam bildiğim vardır merak etme yakında çay ikram ederler sabırlı ol 😀d

Yarın konular açılır: Sizce Polat ölür mü diye?

Hayır, kesinlikle ölmez diyenlere hediyeler var: Uğur Derin Dondurucu, Sinbo mutfak robotu ve Toshiba laptopları sizleri bekliyor :D

evet vadiiclerin rüyasında ya da gerçek dünyasında vadicilerin :d
gerçek dünyada öle şeytler olmaz
Bu çanaklarını boyayanlar var ya onların memleketi hangisiydi ya ? :D:D😀F

- - - Ekleme - - -

Hayır, kesinlikle ölmez diyenlere hediyeler var: Uğur Derin Dondurucu, Sinbo mutfak robotu ve Toshiba laptopları sizleri bekliyor :D
Gülecez sanırsam :(

uğur deriiin dondurucuya ben talibim polatı koyucam içine :)))