13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Deniz bu ne düşmanlık be vadinin aldığı oranları diğerleri rüyasında göremez :d

rüyada niye görelim bizki berenle 28 reytingleri görmüş şanslı insanlarız boş günde anlıklarda 15 çıkınca davul zurna eşliğinde halay çekmiyoruz

görmemiş polatın reytingi 15 çıkmış çekmiş reytingini koparmış :)))

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 15.71 , 2) KANALD: 3.66 , 3) STV: 1.98 , 4) SHOW: 1.84 , 5) STAR: 1.78

Şuna bak en yakın rakibine 12 rating fark atmış. Daha ne denebilir ki.
Vadi ve diğerleri denir Perşembe akşamı için.
Ve saat 23.16 itibariyle bitti Vadi.

Bugünkü takılmalarıma son veriyorum artık.Arkadaşlar dizileri bu kadar önemsemeyim.Vadicilere bugün fazla takıldım.Neyse şakayı bir kenara bırakıyorum artık tebrikler Kurtlar Vadisi Pusu iyi reytinglerle günü tamamladı.Ama Kayıp Şehirde bir o kadar iyi reytingler aldı hakkını yemeyelim :)
Al benden de o kadar :) Anı şekilde kayıp şehir dizisini bende sevdim :)Karalamayın diziyi bak yoksa .. :)

Kayp Şehire ablam yüzünden baktim... Aysel uslu oğlanla öpüşütü..Ben taa 3.bölümü sanırım Ayselle oğlan aşık olurlar demiştim..Oğlan Aysel'in kapısına dayanmişti atarlanmişlardı o zamanlar...Ama hala söylüyorum ben bile taa o bölümlerden 13.bölümün sonunu bildiysem perşembenin harcı değil...Perşembeye Beren'im gelsin ekranlar dizi görsün ♥

Kayp Şehire ablam yüzünden baktim... Aysel uslu oğlanla öpüşütü..Ben taa 3.bölümü sanırım Ayselle oğlan aşık olurlar demiştim..Oğlan Aysel'in kapısına dayanmişti atarlanmişlardı o zamanlar...Ama hala söylüyorum ben bile taa o bölümlerden 13.bölümün sonunu bildiysem perşembenin harcı değil...Perşembeye Beren'im gelsin ekranlar dizi görsün ♥

Perşembe'nin gayette harcı hatta bence süresini biraz daha uzatmalılar. :)

esat olsa olsa polatın ayağının altında pas pas olur başkada bişi olmaz o kim balayı kim ilk önce delikten çıksın o :D
Rüyamda polatı görüyorum de de tam olsun bari 😀d Takas bile bunu yapmazdı :)

Bu arada ben senin konuşma tarzını bi yerden çıkarcam gibi ama hadi hayırlısı. En iyisi tekrardan h.geldin diyelim :d

esat olsa olsa polatın ayağının altında pas pas olur başkada bişi olmaz o kim balayı kim ilk önce delikten çıksın o :D

adam koskoca devlet yönetiyor polatı parmağında oynatır sen bakma polat filmde arkasıyla çam deviriyor ama gerçek hayatta esat parmağıyla polattan 62 yapar :)))

LAn Anti-Vadici olsam bu heyecandan mahrum kalırdım ama Vadi bitince TV'ye küsmezdim. :(

neyse siz takılın kafanıza göre hiçbişey izlemediğim günde bu kadar mesaj yeterli sanırım :)

diğer sayfalara bakayım :))