13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

1) ATV: 15.71
Bugün alabildiği en yüksek reyting bu oldu.

- - - Ekleme - - -

1) ATV: 15.71
Bugün alabildiği en yüksek reyting bu oldu.

polat intikam gelene kadar balayına çıktı berenle birlikte balayına giricek :D

Yasin antivadici değilim kesinlikle böyle bir hükme girme ama şu da bir gerçek ki kardeş şuanda rakipsiz yarışıyor Vadi.Hal böyle olunca daha iyi bir şeyler bekliyor herkes :)

Evet Kurtlar Vadisi nin Kayip Sehir den baska rakibi yok ama su son 45 dakikadaki sahneler basta olsaydi yine 15 Reyting alirdi. Bu hafta Vadi nin ilk 1 saati gercekten baya sIkIcI gecti icim bayildi resmen.

Rakibi olmadigi dogru ama diger dizilerinde rakibi olmasa bile 15-16 Reytingi gecemezler bence

Deniz bu ne düşmanlık be vadinin aldığı oranları diğerleri rüyasında göremez :d

Evet Kurtlar Vadisi nin Kayip Sehir den baska rakibi yok ama su son 45 dakikadaki sahneler basta olsaydi yine 15 Reyting alirdi. Bu hafta Vadi nin ilk 1 saati gercekten baya sIkIcI gecti icim bayildi resmen.

Rakibi olmadigi dogru ama diger dizilerinde rakibi olmasa bile 15-16 Reytingi gecemezler bence
öle mi gardaş öbgz nasıl geçiyordu rakip yokken :d

Bugünkü takılmalarıma son veriyorum artık.Arkadaşlar dizileri bu kadar önemsemeyim.Vadicilere bugün fazla takıldım.Neyse şakayı bir kenara bırakıyorum artık tebrikler Kurtlar Vadisi Pusu iyi reytinglerle günü tamamladı.Ama Kayıp Şehirde bir o kadar iyi reytingler aldı hakkını yemeyelim :)