TVen İtiraf Ediyoruz 63.Bölüm

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,155
Reaksiyon puanı
16,030
Puanı
1,060
WhatsApp Image 2017-10-20 at 20.27.14.jpeg


Ahmed'le İtiraf Ediyoruz Yeni bölümü ile karşınızda.

Ve 1 haftada bana gelen itiraflar şöyle:

İtiraf 1
Foruma yıllarını veren, senelerdir TV haber kaynağımız olan Yiğit'i bu şekilden yönetimden uzaklaştırıp forumdan küstüren Ozan admine "helal olsun".
-S.G.A.T.-

İtiraf 2

Yalvararak yöneticiliğe dönen Aserat geçen hafta itiraflar konusundada Ozana yalakalık yapmış :kiki:Foruma yaş sınırlaması getirilmeli
-Anonim-

İtiraf 3

Bu vadikızı'nın herkesten alıntı yapma çabasından gına geldi. Sohbet kurabilmek için ne didiniyor bee..
-Anonim-

İtiraf 4

sokak sanati'nın musicsurvivorda devri kapanıyor galiba.Oylar için baskıları pek sonuç vermiyor.:kiki:
-Anonim-

İtiraf 5
Yiğit ve Deniz'in yönetimden atılmasına sevindim. Ömrü hayatım boyunca bu ikili gibi yönetici görmedim çok rahattılar. Yaptıkları her şey ofsayttı. Yönetimden alınma nedenleri de bu dediklerimi kanıtlamakta. Allah bir daha bu foruma veya herhangi bir foruma böyle bi facia yaşatmasın.
-Anonim-

İtiraf 6

Aserat ile Sherlock'un yorumlarında 7 farkı bulun. :A İkisi aynı hesap olsa gerek. :A
-Anonim-

İtiraf 7

Ne olduda forumdan gitmesine 2 hafta kala her şey tepe taklak oldu. Oysa 2 hafta önce forum ona kalmış görünüyordu. Deniz diyorum forumdan gitmesine 2 hafta kala ceza veren yönetici seviyesindeyken, ceza yiyen üye seviyesine nasıl düştü. Kötü düştü çok ahh aldı çok kul hakkı yedi ve bir anda dibe indi. Ben böyle giderim sonra buradan devam ederim sanıyordu ama hayaller hayatlar işte bu yaşanan Bu ilahi adalettir.

Peki KARTEL deniyordu oda ispat edildi mi bu olay ile evet ispat edildi çünkü bu adamın ceza alacak bir sürü mesajı vardı. İnsanlara Ucube Şeytan Kart diyordu. Kartel olmasa takastan çok ceza alırdı ve Kartel dağıldı bunu savunanlar gitti yönetimden atıldı, gün yüzüne çıktı her şey. Ceza geldi yıllar sonra. Geçmiş olsun. Eden bulur..

2 çift sözü vardı onuda söyledim HOŞÇAKAL.
-sokak sanati-

İtiraf 8
-Kaldırıldı-

İtiraf 9
Lordy'i gördükçe eskileri hatırlıyorum.. İnsan hiç mi değişmez.. Ne yaşadın sen? Ne yaşattılar sana...
-S.G.A.T.-

İtiraf 10
Rüzgargülü neyin triplerindesin? Daha relax olsan diyorum.
-Anonim-

İtiraf 11
-Kaldırıldı-


İtiraf 12
AAHHHH be Deniz bu nasıl düşmektir. SüperMan olsan toplayamazsın:kiki:
-Anonim-

İtiraf 13
Yiğit'in emekli edilmesi o kadar tepki aldıki Ozanın yaptığı açıklama sadece tepkileri dindirmek adına yapılan saçma bir açıklama, bu kadar tepki almasınıda Aseratkıskanmışa benziyo
-Anonim-

İtiraf 14
vadikızı forumda iyi geceler ve hadis mesajları ile tutunmaya çalışıyor. Bir türlü yıldızı parlayamadı. Yaşadıklarına bakınca hak vermek lazım. Bully'nin seni her yerden engellemesi diyorum, peşinde ki kişilerin senin yakanı bırakmamasını diyorum. Küfür ve hakaretler yemen diyorum, çok sevdiğin takasın seni takmaması diyorum, Sevdiğin kişilerin gözünde 2.sıraya düşmen diyorum, etme bulma dünyası diyorum. Kime diyorum sana diyorum vadikızı.:X iyi geceler tatlı rüyalar nereye kadar.:X Acı rüyalara ne zaman geçeceksin. :F Eskiden dedikodu yaparken pek bir keyifliydin. :F Hak ettiği hayatı yaşayan kişi, en son yerlerde ağladım çok büyük hakaretler yedim diyordu.:) Eden bulur. Özelden eski dostlarını çekiştiren kişi.:) Belki de kendisi de gizli işler içindedir. Adaletin uzun süreni makbuldür.
-Anonim-

İtiraf 15
Rüzgargülü'ndeki mizah anlayışı forumda hiç kimsede yok. :D Eskiden destere kullanırdı bu tarzı. Ukalaca, genelde dalga amaçlı ama içten :D
-S.G.A.T.-

İtiraf 16
-Kaldırıldı-

İtiraf 17
XanTier benimle evlenir misin?
-Anonim-

İtiraf 18

turkuazz çok garip her hafta konuya giriyor 'itiraflar haddini aşmış, çok kinli ve nefretli olmuş' falanda filanda. Her hafta plak gibi aynı şeyi yazıp çıkıyor vadikızı da hemen beğeniyor. dikkat edin kaostan ilk faydalanan vadikızı oldu hep
-Anonim-

İtiraf 19
-Kaldırıldı-

İtiraf 20

Çiğdem'in hala favori üye kalması doğru değil. Sadece MusicSurvivor için gösterdiği emek bile yönetime girmesi için yeterli olmalı. Zaten hepimiz de tanıyoruz. Hala neden en azından editörlük vermiyorsunuz..
-S.G.A.T.-

İtiraf 21
-Kaldırıldı-

İtiraf 22

Rüzgargülü'nün rüzgarı çok kavga etmekten bitti nefes nefese kaldı. Gül kısmını da yönetim ceza vererek tek tek kopartıyor. 7 yıldır burada olan birinin kısa bir sürede çöküşe geçmesi komik.:)
-Anonim-

İtiraf 23
Vasfiye Teyze: Ne Çektin be Aserat
Aserat:Aa ben mi ne çektim ki ben?
Vasfiye Teyze: Saygı göreceğim, yükseleceğim diye çevirdiğin dümenler burdan mısıra pramit olur be yavrum
Aserat: Ne diyorsun sen Vasfiye Teyze baksana ben artık mavi rengim
Vasfiye Teyze: Aferin kel kadayıf bir işe yaradın eee Hani konu açmıştın ne yazmıştın orada Aserat anlatsana
Aserat: Hangi Konu Vasfiye teyze ben günde çok konu açıyorum ki.:cool:
Vasfiye Teyze: Hani 32 yaşındayım endüstri mühendisiyim demiştin evlilik pragramı için açmıştın o konu. Millet izdivaç konusu sanmıştı:F
Aserat: Niye o konuyu açtın ki şimdi Vasfiye teyze (ühü ühü ühü :T :T :T)
Vasfiye Teyze: Öyle demiştin dimi sonra ne oldu Aserat seni kim yola getirmişti?
Aserat: Yalanım Yatsıya kadar sürdü Yiğit açığa çıkardı Bully ile. Ozan'da beni sürdü köyüme.
Vasfiye Teyze: Hadi O zaman evli evine köylü köyüne. Vasfiye teyzen Bir Dayanak:Z
-Anonim-


İtiraf 24
S.G.A.T. geçen hafta Ozana öyle bir mesaj yazmışki katılmamak elde değil bu cesaretinden ayakta alkışlıyorum. rüzgardönmedolabını da alkışlıyorum, dikkat çekmek ve yalakalık için her hafta bir tarafa dönüyor
-Anonim-

İtiraf 25
sokak sanati bana çok yapmacık geliyor.:-)
-Anonim-

İtiraf 26

denizz19

Son aylarda forum tarihine en büyük kötülüğü yapmış kişi, inanılmaz bir akıl tutulması ya da küresel güçlere alet olmak, hangi senaryo bu yaptığıyla bağdaşır diye düşünüyorum ama yaptığı şeyler akıl alır gibi değil. Her olay sonrası daha kötü ne yapabilir diye tahmin yürütüyorum.

Deniz emekli edildi kaybetti diye düşünenler yanılıyor. Kendisi bir şeyi kafasına koyduysa yapar, canla başla bir mücadele verir ve sonuca ulaştığı zaman kaybeden tarafta yer almaz. dosi'ye olan sonsuz desteği ile arkadaşlarına cephe aldı. Kendisi tarafsız kalsa, bu olaya karışmasa olay geniş çaplı olmayacaktı. Forumda dosi için sevenler ve sevmeyenler gibi bir oluşuma engel olmak yerine ön ayak olanlardan birisi de kendisi oldu. " İyi güzel söylüyorsun da dosi fake hesap açsa bulunmaz mıydı'' diyenler olduğu gibi ''dosi fake hesap açtığı için ceza almalı'' diyen iki kitlenin var olması için tüm gücüyle çalıştı.

Sen bütün forumda kariyerini onca emeğini çöpe at, git yıllardır tanıdığın arkadaşların ile her ay sırayla türlü meselelerden ötürü aranı boz. sokak sanati, MayısKralı, Harunnn60, Yiğitt, Yakamoz-Asi, Çiğdem-, mrt-06 ve Bully ile aranı neredeyse düşman olacak seviyeye getir, sonra bu kadar kavga kendisine yetmemiş olacak ki doğru düzgün bir araştırma zahmeti bile etmeden yönetim tarihinde hiç yapılmayan bir şeyi yap. Kendi kafana göre yanlış olduğunu bildiğin halde yader hesabının banını kaldır ve sonra Yiğitle kavga et ve bütün yönetimi forum tarihinde görülmemiş bir olay yaşat. 4 kişiyi bir gecede favori üye olma seviyesine getir. Durum güncellemesi yapıp Ozan'a karşı algı operasyonu yap. Ozan'a büyük tepkiler gelmesine sebep ol. Gelecekte ki yeni moderatör olacak üyelerin bile Ozan'dan küçükte olsa çekinmesine sebep ol, forumda ki demokrasi inancını yerle bir et, yönetimin şişirilmiş bir balon olduğunu söyleyen üyelere zemin hazırla. Mükemmel bir kaos sistemi. Deniz çok büyük iş başardın. Sen bile bu kadar büyük bir iş beklemiyordun.

Askere giderken en büyük kazığını Yiğit'e ,orta kazığını düşmanlık besleyen üyelere, küçük kazığını ise Ozan'a attı. En büyük iyiliğini ise dosi'ye yapmıştır. Fake hesap konusunu dahi açamayacak noktaya getirdi forumda. Deniz'in askerlikte yolu açık olsun. Ondan başka kimse başaramazdı böyle bir şeyi.
-Anonim-
 

xemrexxx

Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,799
Reaksiyon puanı
132,858
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
kız @Aserat a kaknem dedik bildiğin firdevs hanım çıktı entrikada:eek:
denix marulunun sonu kıgın kemal gibi oldu en umulmadık anda icabına bakıldı :A @Çiğdem- @denizz19

itiraf ediyorum turgut özalı da @Dosi zehirledi arkadaşlar:F :F :F

@RüzgarGülü nün adını değişmeli bence itiraflara göre:D

vasfiye teyze diyoloğu olmamış beğenmedim daha iyisi yazılabilirdi

Geldi gelmez olaydı keşke:F
kız senin için de melek yüzlü şeytan diyolla her hafta:A
 

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,167
Reaksiyon puanı
57,327
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
kız @Aserat a kaknem dedik bildiğin firdevs hanım çıktı entrikada:eek:
denix marulunun sonu kıgın kemal gibi oldu en umulmadık anda icabına bakıldı :A @Çiğdem- @denizz19

itiraf ediyorum turgut özalı da @Dosi zehirledi arkadaşlar:F :F :F

@RüzgarGülü nün adını değişmeli bence itiraflara göre:D

vasfiye teyze diyoloğu olmamış beğenmedim daha iyisi yazılabilirdi


kız senin için de melek yüzlü şeytan diyolla her hafta:A

:DÖylemişim benim haberim yok emre
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,982
Reaksiyon puanı
8,361
Puanı
1,061
İtiraf 24. Ben doğrunun tarafındayım kardeşim. Her hangi bir yerde haksızlık yapılırsa kim olursa olsun karşısında dururum. Zamanında Yiğit ve bir kaç arkadaş Dosi'ye aşırı yüklenmişlerdi. Bütün gece kız hakkında demediklerini bırakmamışlardı, ben de Zeynep'in arkasında durdum. Yiğit yine aynı şeyi yapsa yine aynı tepkiyi koyarım merak etme sen. Ama yöneticilikten çıkarılma konusunda kesin bir şekilde adamlara haksızlık yaptılar ben de yapılması gerekeni yaptım. Onların hakkını savundum. Devam da edeceğim.
 
Son düzenleme:

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
kız @Aserat a kaknem dedik bildiğin firdevs hanım çıktı entrikada:eek:
denix marulunun sonu kıgın kemal gibi oldu en umulmadık anda icabına bakıldı :A @Çiğdem- @denizz19

itiraf ediyorum turgut özalı da @Dosi zehirledi arkadaşlar:F :F :F

@RüzgarGülü nün adını değişmeli bence itiraflara göre:D

vasfiye teyze diyoloğu olmamış beğenmedim daha iyisi yazılabilirdi


kız senin için de melek yüzlü şeytan diyolla her hafta:A
aa beni karıştırma ayoll :F ben itiraf işlerine bulaşmıyorum itirafları yapan anonimler kimse artık tavuklarına kış kış demiyorum sanırım ne onlar bana dokunuyor ne ben onlara :F ara sıra bir iki kişi övüp geçiyorum :A :A :A
 

berkann

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
İtiraf 17 ben değilim valla denk gelmiş. :Dd @yatutarsa @XanTier @RüzgarGülü @RüzgarGülü Zaten evliyim ben. Ama evlenme teklifi yapsam çok daha romantik yapardım yani sana yakışan gibi Xantier. :smirk:

Ne çok şeyler dönüyor yahu forumda. Bu forum için çok safım. :Dd

OzaN-Yiğitt-denizz19 olayı damga vurmuş sanırım. Çok bir bilgim yok ama itiraf-7'de yöneticilerin ceza almaması olayına katılıyorum. Ben yöneticiyken de, benden önce de, benden sonra da yönetici üyeler hep pozitif ayrımcılığa uğrardı. Ki aslında cezalarla çok içli dışlı olan birkaç üye vardı ve @denizz19 da bunlardan birisiydi.

Dosi olaylarını hiç anlamadım ve anlamak da istemiyorum. Yani 5 yıldır bu konuşuluyormuş gibi yeter artık. :D Sevmiyorsanız birbirinizi engelleyin gitsin. :D
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,106
Reaksiyon puanı
49,771
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Dosi ile ilgili itiraf yapmak yasaklanmalı, bu nedir kardeşim. Olayı bilmiyorum, merak de etmiyorum ama böyle bir şey görmedim forumda. Bütün forum bir kişi için birbirine düşman mı olmuş?

Herkes çok negatif forumda, biraz pozitif bakın hayata. :)
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Benin mi musicsurvivor'da sonum geldi. Laa en iyi sonuçları alarak başladım ben hiç 10. Haftadan önce final puanı alamazken şimdi ilk 4'den çıkmıyorum. @Çiğdem- ne diyor bu kuduruk arkadaş.:A

İtiraflar gayet tutarlı olmuş. Beni yapmacık bulan benimle konuşmasın.:)
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Benin mi musicsurvivor'da sonum geldi. Laa en iyi sonuçları alarak başladım ben hiç 10. Haftadan önce final puanı alamazken şimdi ilk 4'den çıkmıyorum. @Çiğdem- ne diyor bu kuduruk arkadaş.:A

İtiraflar gayet tutarlı olmuş. Beni yapmacık bulan benimle konuşmasın.:)
Benim yarışmacımla uğraşmayın ayoll :A

sen performansını bozmadan devam et :Z