Yeni Sezona Yolculuk

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
13,280
Reaksiyon puanı
7,843
Puanı
711
Yaş
28
Konum
istanbul
STAR TV
Muhteşem Yüzyıl - Kösem : Yapımcılığını Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Çakıl Taşları, Es-es, Suskunlar, Çalıkuşu ve Muhteşem Yüzyıl gibi iddialı dizilere imza atan Tims Production sahibi Timur Savcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kayıp ve Benim Adım Gültepe gibi iddialı dizilerin yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan'ın yaptığı ve başrollerinde Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ünlü isimlerin bulunduğu Muhteşem Yüzyıl - Kösem yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer alıyor.
2014 Haziranda daha Myhteşem Yüzyıl bitmeden tanıtımları ekranlarda yer alan ve 1,5 yıldır dillerden düşmeyen Muhteşem Yüzyıl - Kösem dizisi benim açımdan yeni sezonda hem devam eden diziler arasında hem de yeni başlayacak diziler arasında reyting sıralamasında ilk sırada olacağını düşünüyorum.

1432796915473.jpg


Kara Sevda : Yapımcılığını Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu ne?, Kuzey Güney ve Karadayı gibi iddialı dizilere imza atan Ay Yapım sahibi Kerem Çatay'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne? gibi iddialı dizilerin yöönetmenliğini yapan Hilal Saral'ın oturduğu ve senaryosunu Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın yazdığı Kara Sevda dizisi Eylül ayında Star TV' de yer alacak.Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı dizi iki kişinin mucizevi aşk hikayesini konu alacak.
Yeni sezonda da bol bol aşk dizilerinin olduğunu varsayarsak Kara Sevda'nın yeni sezonda işinin zor olduğunu söylemek mümkün.
1077.jpg


Hatırla Gönül : Yapımcılığını İkinci Bahar, Sıla ve Merhamet gibi dizilere imza atan Most Production sahibi Mustafa-Gül Oğuz'un üstlendiği, yönetmenliğini yine Gül Oğuz'un yapacağı, başrollerinde Gökçe Bahadır ve Onur Saylak'ın yer aldığı Hatırla Gönül dizisi Eylül ayında Star TV' de ekranlara gelecek. Annesini babasını kaybetmiş ve yetimhanede büyümüş olan Gönül'ü canlandıran Gökçe Bahadır ve Onur Saylak'ın aşk macerasını konu alan dizi yine klasik bir aşk dizisi diyebiliriz. Yeni sezonda da bolca ekranlarda olacak ikili ve ya aşk üçgeni konulu diziler arasında büyük bir kıyam olacağını düşünüyorum.Tabi bu kıyam hangi dizileri vurur hangisini teğet geçer bilinmez.
bahadir-gokce-onur-saylak-630x316.jpg


Göç Zamanı: Yapımcılığını Kara Ekmek ve Poyraz Karayel gibi dizilere imza atan Hayri Aslan'ın yaptığı, yönetmenliğini Veli Çelik'in üstleneceği, başrollerinde Vahide Perçin ve Selçuk Yöntem'in yer alacağı Göç Zamanı dizisi de yeni sezonda Star TV de yer alacak. Çekimleri daha başlamayan dizinin ne zaman ekranlarda yer alacağı henüz bilinmiyor. Bir dönem dizisi olacağı söylenen Göç Zamanı bana göre yeni sezonda iyi reyting alacak bir dizi olacak. Vahide Perçin'in oyunculuğunu ve önceki dizilerdeki reyting başarısını düşünürsek bu dizinin de aynı başarıyı yakalayacağını düşünüyorum.
goc_zamani_dizisi.jpg


Cesaret : Yapımcılığını Arap- Türk ortak yapımı Kaderimin Yazıldığı Gün ile sektöre giren Saner Ayar'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Muhteşem Yüzyıl gibi iddialı bir dizinin yönetmenliğini yapan Yağmur-Duğrul Taylan'ın yer aldığı ve senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut'un yazdığı Cesaret dizisi de Star TV' de yer alacak.
Başrollerinde Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı, aylardır reklamı yapılan ve merakla beklenen Cesaret dizisi 15 Temmuzda çekimlere başlıyor. Her ne kadar aşk dizisi olacağı bilinse de işin içinde Kerem ve Pınar olduğu için dizide bir gizem olacağını düşünüyorum. Yeni sezonun iddialı diziler arasında gördüğüm bu dizi gerek yurt dışında gerekse Türkiyedeki alacağı reytinglerle kanalını ve yapımcısını sevindireceğini düşünüyorum.

7_hd1.jpg



KANAL D
Düş Tarlası : Yapımcılığını Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yalan Dünya, Güneşi Beklerken, Kayıp, Benim Adım Gültepe ve Yazın Öyküsü gibi iddialı dizilerin yapımcılığını üstlenen Ayşe E. Durmaz'ın yapacağı, yönetmenliğini Güneşi Beklerken dizisini de çeken Altan Dönmez üstlenen dizinin başrollerinde Aslı Enver ve İbragim Çelikkol yer alıyor.
Kanal D'de ekrana gelecek dizinin adını duyduğumda Zeytin Tepesi gibi bir dizi olacağını ve onun gibi tutmayacağını düşünsem de oyuncuların isimlerini öğrendiğimde dizinin tutacağını düşünmeye başladım. Aslı Enver ve İbrahim Çelikkol'un uyumlu bir çift olacağını ve yeni sezonda bu çiftin çok konuşulacağını düşünüyorum.

thumbnail_1416366891.jpg


Halit Ergenç'in Dizisi : Yapımcılığını Arap- Türk ortak yapımı Kaderimin Yazıldığı Gün ile sektöre giren Saner Ayar'ın üstlendiği, adı ve konusu henüz belli olmayan dizinin en büyük bombası Halit Ergenç diyebiliriz. Şu ana kadar yer aldığı tüm diziler reyting rekorları kıran Halit Ergenç'in bu dizisinin de aynı şekilde çok iyi reyting alacağını düşünüyorum. Senaryonun önemli olduğunu biliyoruz ama Halit Ergenç'in oyunculuğunu da bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Yeni sezon dizileri arasında en iddialı diziler arasında olacağını ve Kanal D'nin yeni sezondaki en önemli dizisi olacağını tahmin ediyorum.
halit-ergenc6_640.jpg


Evli ve Öfkeli : Adı Mutluluk, Aşk Yeniden ve Güneşin Kızları gibi dizilere imza atan son yılların en iyi çıkış yapan yapım şirlketi Süreç Film'in sahibi Ali Gündoğdu yeni bir dizi daha hazırlığında. Başrollerinde Birce Akalay'ın bulunduğu ve Birce Akalay'a partner olarak Ekin Koç'un düşünüldüğü dizi Kanal D ekranlarında yer alacak. Dizinin tutacağını düşünmesem de diğer oyuncuların da belli olmasını beklemek lazım.Lakin Ekin Koç ile Birce Akalay partner olacak ise o dizinin tutmayacağından eminim.
165475_660_320.jpg


Bir Deniz Hikayesi : Yapımcılığını Arka Sokaklar, Akasya Durağı ve Küçük Ağa gibi dizilere imza atan Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, başrollerinde Emir Berke Zincidi, Begüm Birgören ve Emre Kızılırmak gibi isimlerin yer aldığı dizi Eylül ayında Kanal D ekranlarında yer alacak.
Emir Berke Zincidi'nin daha önce de Küçük Ağada yer aldığı dizinin reytinglerinin çok iyi olduğu sonradan reytingleri düştüğü için final yaptığını ve genellikle 7- 14 yaş arasındaki çocukların izlediğini düşünürsek bu dizinin de aynı yaş arasına hitap edeceğini ve kanalını idere edeceğini düşünüyorum. Nedeni ise başrollerdeki Begüm Birgören ve Emre Kızılırmak olarak böyle düşünüyorum diyebilirim.

thumbnail_1409988281.jpg


Seni Kimler Aldı- Kezban : O Hayat Benim ve Sen Benimsin gibi dizilere imza atan Pastel Yapım'ın sahibi Yaşar İrvül'ün yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Yeşim Ceren Bozoğlu yer alacak. O Hayat Benim dizisindeki başarısı ile konuşulan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun bu dizide de başarılı olacağını düşünüyorum. Ayrıca dizinin adından da anlaşıldığı gibi ağır dram olacağını düşündüğüm dizinin yeni sezonda iyi reyting alacağını düşünüyorum.
yesim_ceren_bozoglu_nuran_kimdir_h252936.jpg


Umut Rüzgarları : Yapımcılığını Kanıt ve Aşk Ekmek Hayaller gibi dizilere imzasını atan ANS Yapım sahibi Abdullah Oğuz'un yapacağı dizinin şu ana kadar sadece yayınlanacağı kanal belli oldu. Cast çalışmaları devam eden dizinin Kanal D'de yayınlanacağı dışında hiçbir şey bilinmiyor. Tutup tutmayacağını söylemek için erken ama yapım şirketini düşündüğümüzde tutmayacağı söz konusu olabilir.
kanald.jpg




FOX TV
Şehrin Melekleri : Boyut Film'in sahibi Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Ümit Kantarcılar, Yiğit Dikmen, Orhan Kılıç, Nilay Cefer ve Fırat Tanış'ın yer aldığı polisiye dizisi 19 Ağustos Pazar günü ekranlara gelecek. Oyuncularına baktığımızda iyi bir iş olacağını düşündüğümüz bu dizinin bir tek gün sıkıntısı yaşayacağını düşünüyorum. Polisiye dizilerinin haftasonu değil de hafta içi olması dizinin reyting açısından daha iyi olacağı kanaatindeyim. Fakat pazar günü için tutabilecek bir dizi olarak görüyorum.
cb1793b2-1560-468a-9aa2-32bd36153884.jpg


Ya Her Şeyim Ya Hiçim : Geçen sezonun en iddialı dizisi Paramparça ile dizi sektörüne giren Endemol Yapım'ın yapımcılığı üstlendiği Ya Her Şeyim Ya Hiçim dizisinin başrolünde Belçim Bilgin yer alıyor. Dizi hakkında daha diğer oyuncular belli olmadan bir şey söylemek erken lakin bir dizinin tutması için dizinin adı da çok önemli. Dizinin adını çok beğenmesem de Endemol'ün yaptığı bir dizi olduğu için kaliteli bir dizi ortaya çıkacağını düşünüyorum.
seninle-evlenemem-belcim-bilgin-ask-tesadufleri-sever_7976588-21000_1920x1080.jpg




ATV
Leyla İle Alper : Ay Yapım'ın sahibi Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstleneceği dizinin cast çalışmaları devam ederken dizinin ATV ekranlarında yayınlanacağı biliniyor. Şu sıralar yaptığı diziler ile istediği başarıya ulaşamayan Ay Yapım bu diziyi tutturacak mı bilinmez ama bilinen bir şey var ki bu dizinin de büyük ihtimalle iki kişi arasındaki aşk ve yine aşk yine aşk ve yine aşk.
700x293186_ay_1.jpg


Eşkiya Dünyaya Hükümdar OImaz : Fark Film'in yapımcılığını üstlenen Raci Şaşmaz'ın yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi diyebilirim. Oktay Kaynarca'nın Kurtlar Vadisi'ndeki Çakır karakteri ile büyük beğeni kazanan Oktay Kaynarca şimdi de aynı tiplemeyle tekrar izleyici karşısına çıkacak. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı dizi yeni sezonda iddialı diziler arasında yer alıyor.
28541427.jpg




SHOW TV
Şervan ile Özgecan : Doğum sonrası bebeklerin karışması ve o bebeklerin ailesi etrafında geçen olayları anlatılacak olan dizi absürt komedi tarzında olacağı biliniyor. Konusu bakımından Paramparça'ya benzetsem de tutmayacağını düşündüğüm bir dizi. Yayınladığı dizilerle bir türlü istenileni başaramayan Show TV bu dizisi ile de bana göre istediğini elde edemeyecek.
show-tv-ciner-grubuna-satiliyor_647872_720_400.jpg
 
Son düzenleme:

-potterhead-

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2014
Mesajlar
4,170
Reaksiyon puanı
3,769
Puanı
460
Konum
Ankara
Star'ın dizilerinin hepsinin tutacağını düşünüyorum Göç Zamanı hariç. Çok iddialı geliyor Star.
Kanal D beni hayal kırıklığına uğrattı, Düş Tarlası hariç beni heyecanlandıran bir projesi yok.
Leyla ile Alper, Zemheri, Ya Her Şeyim Ya Hiçim diğer kanallardan dikkatimi çekenler.

Eline sağlık @*YıldırıM* :)
 

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
13,280
Reaksiyon puanı
7,843
Puanı
711
Yaş
28
Konum
istanbul
Star'ın dizilerinin hepsinin tutacağını düşünüyorum Göç Zamanı hariç. Çok iddialı geliyor Star.
Kanal D beni hayal kırıklığına uğrattı, Düş Tarlası hariç beni heyecanlandıran bir projesi yok.
Leyla ile Alper, Zemheri, Ya Her Şeyim Ya Hiçim diğer kanallardan dikkatimi çekenler.

Eline sağlık @*YıldırıM* :)
Teşekkür ederim. Yeni sezonda en iddialı 2 kanal olarak Star TV ve Kanal D'yi görüyorum ben de.
 

-potterhead-

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2014
Mesajlar
4,170
Reaksiyon puanı
3,769
Puanı
460
Konum
Ankara
Teşekkür ederim. Yeni sezonda en iddialı 2 kanal olarak Star TV ve Kanal D'yi görüyorum ben de.
Benim için sadece Star diyebilirim. Çok duyulan işleri kenara bırakırsam Hatırla Gönül'ü merakla bekliyorum Gökçe Bahadır ve Onur Saylak inanılmaz iyi oyuncular. Engin Öztürk'e kötü demek olmaz. Merhamet tadında bir iş olacaktır, Gül Oğuz sağlam kadındır.
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,665
Reaksiyon puanı
63,020
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bana göre en iddialı kanal Star gibi görünüyor. Kösem Sultan, Kara Sevda, Hatırla Gönül ve Cesaret'in tutacağını düşünüyorum. Belki Göç Zamanı fire verebilir, ama onun da başrolleri çok iyi.

Kanal D geçen sezon Benim Adım Gültepe, Bana Artık Hicran De gibi çok iddialı yapımlarla gelmişti, ama Düş Tarlası ve Halit Ergenç'in dizisi dışında tutabilecek bir yapım yok gibi.

Belki (konuda adı geçmese de) Anneler Analar ve Seni Kimler Aldı sürpriz yapabilir. Bir Deniz Hikayesi ise irrite edici başrolünden dolayı birkaç bölümde yayından kaldırılmasını istediğim bir dizi, ama Küçük Ağa gibi olursa şaşırmam.

FOX'tan da Belçim Bilgin'in dizisinin tutacağını düşünüyorum. Şehrin Melekleri ise Arka Sokaklar'dan sıkılmış kitleyi kendine çekebilir belki, ama bana pek iddialı gelmedi.

ATV geçen sezona göre daha iddialı gelse de sadece Leyla ve Alper'in tutacağını düşünüyorum. EHDO Türk halkına oynamayı başarabilirse ilgi görür.

Şervan ve Özgecan ise tutacak gibi görünmüyor, ama başroller iyi olursa izlerim belki.
 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
Kanal D -Halit Ergenç hariç hiçbiri gözümü tutmadı!
Star-Kösem'e bakarım ama nedense Vahideli dizi gözüme iyi geldi...Meryem olmamış partnerden kaybettin canım[emoji8]
Fox pas geç
Atv-ay yapım dizisi hiç heycanlandırmadı...Oktay'lı dizi de #karadayı 'mın yerine gelir ama izlemem
Show-olmamış
 

MayısKralı

Emekli
Katılım
31 Mayıs 2015
Mesajlar
13,637
Reaksiyon puanı
11,795
Puanı
710
Öncelikle emeğine sağlık. @*YıldırıM*

Açıkçası tek beklediğim dizi Kösem Sultan şu anlık, diğer diziler dikkatimi çekmedi. Yazdan kalanlarla, geçen sezondan devam edenleri izlemek istiyorum. :)