Heyatım sen dünya güzeli olduğunu iddia ediyon senden daha palavracı olamazSenin gibi hayatı palavra bununda.
Heyatım sen dünya güzeli olduğunu iddia ediyon senden daha palavracı olamazSenin gibi hayatı palavra bununda.
Tescilli belgeli benimki, iddia değil.Heyatım sen dünya güzeli olduğunu iddia ediyon senden daha palavracı olamaz
@Yakamoz-Asi belgeyi aramaya sizin eve gitmişti kaç gündür ses yok ondan artıkın ne bulduysaTescilli belgeli benimki, iddia değil.
Ağıma düştü.@Yakamoz-Asi belgeyi aramaya sizin eve gitmişti kaç gündür ses yok ondan artıkın ne bulduysa
Sana yumruğu atmış QueenAğıma düştü.
Isvicrede Arka sokaklar soku@Yakamoz-Asi belgeyi aramaya sizin eve gitmişti kaç gündür ses yok ondan artıkın ne bulduysa
Hmmm amele bulamadığından 50'sinde hala bekar evde kaldı.
Dün yayınlanan fragmana baktım da. Ya bunlar doğuma falan birlikte girmişler ve sonra boşanmışlar mı? İlla ayrı olacaklar sonra barışacaklar değil mi başka bir senaryo aklına gelmiyor. Mutlu bir aile hayatı yaşamak yerine 3 sezondur sürekli ayrılıp barışmalarından artık çok sıkıldım.
Her sezon ayrılıp barışmaları artık cidden sıktı ya. Bari bu sezon çekirdek aile mutlu olsalardı illa bir ayrılık olacak sonra da birbirlerini kıskanıp yavaştan barışacaklar.Sana ilk kez katılıyorum ablacım yine neden ayrıldı bunlar anlamıyorum ben ya
Her sezon ayrılıp barışmaları artık cidden sıktı ya. Bari bu sezon çekirdek aile mutlu olsalardı illa bir ayrılık olacak sonra da birbirlerini kıskanıp yavaştan barışacaklar.
Savcı rollerinin en kötüsü, rezosu, berbosu.
Çok fazla baby face
Savcı rollerinin en kötüsü, rezosu, berbosu.
Ayol fox ta koca gözlü kız handeşim savcı olmuş hiçbir sıvacı baby face ya da kötü tercih demedi hatta @Yakamoz-Asi kendini tutuklatmak istedi handeye bu yüzden sizden bir cacık olmaz kalırsınız ortadaÇok fazla baby face
Millet maldan anlamıyorsa ben napiyim.Ayol fox ta koca gözlü kız handeşim savcı olmuş hiçbir sıvacı baby face ya da kötü tercih demedi hatta @Yakamoz-Asi kendini tutuklatmak istedi handeye bu yüzden sizden bir cacık olmaz kalırsınız ortada
Ayol anladığın için mi @Maskeli Fedai ile inşaat köşelerinde kırıştırdın hepMillet maldan anlamıyorsa ben napiyim.
Sen kendi yaptığın şeyleri bana yıkmaktan vazgeç bence.Ayol anladığın için mi @Maskeli Fedai ile inşaat köşelerinde kırıştırdın hep
Seni herkes biliyor beSen kendi yaptığın şeyleri bana yıkmaktan vazgeç bence.