Ufuk Özkan: "Bu Kadar Sevildiğimi Bilmiyordum!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,643
Reaksiyon puanı
62,980
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
0-8-850x586.png


Yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Ufuk Özkan'dan özel açıklamalar!

İleri derecede siroz teşhisi konulan ve organ nakli aşamasındayken tedavisi olumlu sonuç veren, hızla setlere dönerek 'Benim Güzel Ailem' kadrosuna dahil olan Özkan, bugün Show TV'de ekrana gelen 'Pazar Sürprizi' programında Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı ve hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Hastalığın teşhis süreciyle ilgili:
“Bunun süreçleri var. Önce yağlanmayla başlıyor karaciğer… O yağlanmayı ben bundan yaklaşık 5 sene önce yaşamıştım. Fakat daha sonra iyi bir diyetle ve sporla beraber o yağlanmayı tekrardan eski normal seviyesine döndürdüm. Fakat karaciğer organı o kadar ilginç bir şey ki, bir kere hasar aldığı zaman belirli bir yere kadar bunu tolere edebiliyor ama belirli bir noktadan sonra belirtilerini sert göstermeye başlıyor. Benim de bundan 2-3 ay önce belirtilerini ciddi anlamda görmeye başladım.”

Yanlış diyet iddialarıyla ilgili:
“Bundan bir buçuk sene önce küçük bir mide kanaması geçirmişim, depresyonun içerisindeyim ve kilo verdim. O görüntüleri kullandılar sanki bugünmüş, yeniymiş gibi bu hale döndü… “Şu anki hali bu… Ben Hollywood’u biliyorum da Hollywood diyetinin ne olduğunu bilmiyorum. Hollywood diyeti diye bir şey çıkardılar. Benim ağzımdan hiçbir zaman Hollywood diyeti uyguluyorum diye bir şey çıkmadı. Belki çıkmıştır da dalga geçiyorumdur artık çünkü hep aynı soru soruluyordu.”

Hastalık sürecinde halktan gelen destek üzerine:
“Bu kadar sevildiğimi gerçekten bilmiyordum. Telefonlarımı kapatmak zorunda kaldım çünkü artık hem sosyal medyadan hem telefonlardan durmuyordu” cevabını verdi. Ufuk Özkan’a gelen geçmiş olsun mesajlarından onu en çok etkileyenini “Bir tane cami hocası dua ediyor, bir başladı işte çok sevdiğimiz değerli sanatçı Ufuk Özkan’ın da şifasını ver diyor çocuklar amin diyor. Ben onu ağlayarak izledim çok etkilendim ondan.”

Hastalık sürecinde sanatçı arkadaşlarından gelen destek üzerine:
“Valla çok açık söyleyeceğim halk daha samimi daha içten. İçten pazarlıklı değil… Tabii tüm camiayı zan altında bırakmak değil tabi ki amacım. Arayanlar, soranlar, her türlü manevi desteği veren sanatçılar oldu, yapımcılar oldu ama kesin arar kesin gelir deyip de bir tane mesaj atmayan yapımcılar bırakın aramayı mesaj dahi atmadılar… Çok arayan soran da oldu ama yüzde yüz beklediklerimden maalesef olmadı ama çok güzel bir laf var. “İyi niyet ve affetmek iyi insanların intikamıdır” derler. Ben affederim hiçbir zaman kinci değilim.”