Ufak Tefek Cinayetler - 8. Bölüm Yorumları

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,622
Reaksiyon puanı
62,945
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
OHA OHA OHA... Son sahneye bittim, öldüm, gittim, şoktayım, Merve gibiyim... :eek: :eek:

Edip, Oya'nın sevgilisiyim diye çıktı geldi. :eek: Hala şoktayım bu satırları yazarken, haftaya kadar çatlarım lan ben. :D Bölüm güzeldi, son sahne damgasını vurdu zaten. Diyecek bir şey yok.

''Sorma'' şarkısı da harika renk kattı, çok yakıştı. :Z
UTF'ye de bekliyoruz o zaman. :A
 

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
8. bölümü de an itibariyle tamamladım, büyük bir merakla 9. bölümü bekliyorum. Nihayet canlı olarak, kendi gününde takip edebilirim diziyi.

Bölümü de değerlendireyim:

Bölüme kime ait olduğu bilinmeyen kol düğmesiyle başladık, bölüm boyunca yaşanan tüm olaylara o kol düğmesi sebep oldu aslında. Pelin Serhan'a, Merve Taylan'a ait olduğunu düşündü kol düğmesinin. Aslında Pelin haklıydı ama Serhan kaybolan kol düğmesinin yerine yenisini koyduğu için olayların seyri değişti.

Oya, Merve ve Pelin'in yaptığı hamleyi anladı ve üstüne kendi hamlesini yaptı. Edip'te Oya'nın hamlesinin üzerine Oya'dan habersiz kendi hamlesini yapınca hepimiz ters köşe olduk.

Bu arada Arzu'da Serhan'ın şirketinde işe başlamıştı. Bence para sızdırılma olayını Arzu çözecek. Bu sayede maddi olarak kötü durumda olan Arzu güçlenecek ve Mehmet yaptıklarına pişman olacak. Aslında şimdiden pişman oldu diyebiliriz. :A

Bir diğer önemli sayılabilecek gelişme, Serhan'ın site yönetimine başkan olarak gelmesiydi. Burada ilginç olan yönetimde Oya'nın da yer alıyor olması. Merve, Serhan'ı kullanarak yönetimin kendi istediği kararları alacağını düşünüyordu. Ancak ekipte yer alan Oya, onun planlarını bozacak. Zaten Serhan, Merve'nin istediklerini değil Oya'nın istediklerini yapacaktır. Bu yüzden Merve'nin yeni hamleleri ve oyunları bu yönde gelişebilir.

Gelelim bölümün etkileyici kısmı olan son sahneye. Bölümün yıldızı kesinlikle Edip'ti. Son ana kadar bekledi ve sonunda Şer ittifakının karşısına "Oya'nın sevgilisiyim" diyerek çıkmış oldu. Açıkçası 8. bölüm fragmanını izleyince tahmin etmiştim, Edip'in böyle bir hareket yapabileceğini. Güzel ve etkileyici bir sahne oldu. Edip'i gören herkes dondu kaldı. Önümüzdeki hafta dizi 11-12 reytingi görecektir bu sahnenin etkisiyle.

Edip'in de ortaya çıkmasıyla, dizi asıl şimdi başlamış oldu. Serhan'ın kıskanç tarafını, Edip'in neler yapacağını, Oya'nın Edip'e nasıl bir tepki vereceğini, Merve'nin yeni oyunlarını göreceğiz önümüzdeki bölümlerde. Merakla bekliyorum önümüzdeki bölümleri.