TRT Ev Sineması'nda Bu Hafta: "Bünyamin"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,621
Reaksiyon puanı
62,942
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aserat yeni bir haber konusu açtı

TRT Ev Sineması'nda Bu Hafta: "Bünyamin"

Ch3pWX0UkAAHv_l.jpg


Her hafta tüm aileyi bir araya getiren TRT Ev Sineması'nın 4. filmi belli oldu.

Başrollerini Görkem Yeltan, Serkan Ercan, Funda Güray, Hikmet Karagöz, Deniz Karaoğlu ve Kubilay Çamlıdağ'ın paylaştığı; yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin, senaristliğini Nurhan Elif Özer'in, yapımcılığını ise İkinci Yeni Film'in üstlendiği komedi filminin konusu ise şöyle:
Hayal, yayıneviyle yaptığı sözleşme sonucu bir roman yazmak zorundadır; ancak bu romanı bir türlü yazamaz. İşlerin iyice çıkmaza girdiği bir sırada birden Bünyamin adlı bir adamın hikayesini yazmaya başlar. Hikayeye göre Bünyamin işsiz, dağınık bir adamdır. Bir sabah telefonu çalar ve herhangi bir başvuru yapmamış olmasına rağmen, Vay Yayıncılık adlı bir yayıncılık şirketi tarafından iş görüşmesine davet edilir. Nasıl olduğunu anlamadan işe alınır ve şirkette ne yaptığını bilmeden çalışmaya başlar.

Bu sırada şirket çalışanlarından Deniz’e aşık olur. Şirketin patronu Cenk’in de Deniz’e aşık olduğunu öğrenir. Biran önce aşkını itiraf etmeye karar verir. Deniz’e olan aşkını itiraf etmek için şirketten çıkarken siyah bir kapının altından beyaz bir ışık süzüldüğünü fark eder ve merakla kapıdan içeri girer. Siyah kapı Hayal’in evinin koridoruna açılır. Sessizce Hayal’in evinde dolaşan Bünyamin, çalışma odasındaki açık bilgisayarda kendi hayatının yazılı olduğunu ve yatakta uyuyan Hayal’i fark eder. Hayal’i uyandırır. Kendi yazdığı karakteri odasında gören Hayal korkar. Bir süre sonra sakinleşen Hayal, Bünyamin’e yazmakta olduğu romanında yer alan bir karakter olduğunu ispatlamaya çalışır.


B%C3%9CNYAM%C4%B0N-2.jpg

CibFywsUkAEzUjW.jpg

B%C3%9CNYAM%C4%B0N-3.jpg

Orijinal formatta oku
 
Son düzenleme: