Trabzon'da Burak Yılmaz Depremi!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
16 Ekim 2011
Mesajlar
35,622
Reaksiyon puanı
17,835
Puanı
1,061
Burak Yılmaz'ın, alacakları ödenmediği için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulunduğu bildirildi.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz'ın transfer döneminin bitmesinin ardından alacakları için TFF'ye başvuruda bulunduğunu söyledi.​

Bordo-mavili futbolcunun geçen sezondan 400 bin avro olmak üzere yaklaşık 850 bin avroluk alacağının bulunduğu öğrenildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ödenecek para varsa o paranın ödeneceğini ihtarname çekmeye gerek olmadığını vurgulayarak, “Onu kendisine sormak lazım. Hangi düşünce ile federasyona başvurdu. Olay çok taze. Yorum yapabilecek durumda da değilim. Yönetim ile görüşülebilecek bir durum. Başından beri benim söylediğim bir şey var. Bu sadece Trabzonspor’un sıkıntı değil. 6-7 aydır oyuncularına para ödeyemeyen kulüpler var. Fakat nedense geldiğimizden beri benim hatırladığım 10 veya 11. ihbar. Geldiğimiz birinci ayda ihtarname bombardımanıyla karşılaştık. Bunlar olurken 6 aydır para alamayan hiç sesini çıkarmayan oyuncular da var. Bu oyuncularımızdan 2 tanesi de mesela yabancı oyuncumuz. Şöyle düşünüyorlar galiba; ihtarnameyi çekersek bu parayı alırız. Ödenecek para varsa o para ödenir ihtarname çekmeye gerek yok” şeklinde konuştu.

Burak1.jpg
 

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Adam parasını alamadıysa istemek en doğal hakkı. Bundan dolayı şikayet etmesini saçma buldum Ahmet Ağaoğlu'nun.
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Anlaştıysanız o paraya, o parayı vermek zorundasınız. Profesyonel kulüp dediğin, anlaşmalara sadık kalır. Kalamıyorsan, herhangi bir eleştiride bulunma gibi bir hakkın yok. Profesyonel oyuncun söke söke parasını almasını da bilir.
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,632
Reaksiyon puanı
9,613
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Şimdi arkadaşlar aranızda olayı en iyi ben bildiğim için habere değil de benim yorumuma göre fikir belirtirseniz mutlu olurum.

Öncelikle herkes Burağın karakterini az çok bilir. Bu adamın Trabzonspor sevgisi yüzünden geri döndüğüne inanan da aşırı saftır. O parayı ona verecek tek kulüp biz olduğumuz için geldi. Ayrıca Beşiktaş taraftarı onu isteseydi daha az paraya bile gelirdi.

Burak, Usta döneminde cebinden yabancı topçular serbest kalmasın diye para veren bir adamdı. Alacağı para ise geçen sezondan ve bu sezondan birer aylık.

Bu ihtarı yapmasının sebebi ise kulübün onu Beşiktaş'a vermemesi. Bu olayda da ben Burağın tarafındayım. Mutlaka satılması gerekiyordu. Başkan gereksiz şov yaptı Burak üstünden. Burak bizden gitseydi her türlü kardaydık. Hem belirli bir bonservis alacaktık hem de yüklü bir maaştan kurtulacaktık. Üstüne "takım oyunu" oynama yolunda epey bir adım atacaktık.

Para konusunda ise tamamen Burağa karşıyım. Sen bu takımın en sevilen topçularından birisisin üstüne bir de kaptansın. Hakkını başka türlü araman gerekirdi.

Bu olayın bir de yönetim boyutu var. Hayrettin Hacısalihoğlu denen karaktersiz herif baştan beri Burağı istemiyordu. Onu takımdan göndermek için elinden geleni yaptı. Bu olayın basına yayılmasını da o sağladı. Mesela kulübe para konusunda haber yollayan tek Burak değil. Onur'da 1.5 yıldır maaş almıyordu ve kulüpten biraz para istedi. Ancak Hayrettin, Burağın Onur'dan daha kolay gönderileceğini bildiği için onu taraftarın önüne attı.