Tina Fey ve Amy Poehler İki Yıl Daha Altın Küre Sunucusu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,099
Reaksiyon puanı
49,761
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Altın Küre ödülleri (Golden Globes) için 2014 ve 2015 yıllarının sunucuları belli oldu. Tina Fey ve Amy Poehler iki yıl daha törenin sunucuları olarak seçildiler.

İlk kez geçtiğimiz yıl ödül törenini sunan ikili çok büyük beğeni toplamış ve birçok kişi tarafından Oscar törenlerinde de sunucu olacak görülmek istendikleri belirtilmişti. Yetkililer de bu durumun karşısında kayıtsız kalmadı ve ikiliyle iki yıllık yeni kontrat imzaladılar.

Son yıllarda özellikle geçtiğimiz yıl final yapan 30 Rock dizisiyle tanınan Tina Fey'in bu diziyle iki Altın Küre ödülü ve dört adaylığı bulunuyor. Parks and Recreation dizisiyle ününe ün katan Amy Poehler da bu dizideki rolüyle iki kez Altın Küre adaylığı kazanmıştı.

Tina Fey'in ve Amy Poehler'ın sunduğu 70. Altın Küre Ödülleri reytinglerde de iyi iş çıkmarış ve son altı yılın en iyi sonucuna ulaşmıştı.

71. Altın Küre Ödülleri 12 Ocak 2014'te düzenlenecek ve Amerika'da NBC kanalında yayınlanacak. Türkiye'de ise büyük bir sürpriz olmaması halinde CNBC-e ve NTV'den izlenebilecek...


SReflKcINROsp6uNpfjBpU5l.jpg
 

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,099
Reaksiyon puanı
49,761
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
2015 yılının son yılları olacağına dair açıklama gelmiş. Üçüncü seferde bırakmak istemişler. Şu ana kadar gördüğüm en iyi ödül sunucularıydılar ve zaten reytinglerde de büyük başarı elde ettiler. Neyse en azından izleyeceğimiz bir törenleri daha var. :):)