AMC The Walking Dead - 11. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

11 sezon boyunca takip eden var mı diziyi acaba forumda? :A
İzleyenleri de etiketleyelim. @Çiğdem @dreamy @mrt-06 @Turkuazz ve varsa başka izleyiciler buyursun gelsinler. İlk 2 bölüm yayınlandı. Güncel olarak yorumlayarak gidelim arkadaşlar :A Çiğdem sen de başla hemen. Sonra bölümler kaldırılıyor, izleyemiyorum deyip duruyorsun :A
------

Senden umudu kesmiştim ben 😱

6fbc1ab9e8d696664717fb16dbbaeba6b48f021e.png
Bende baştan sona izledim. Bu son final sezonuna önümüzdeki ay başlayacağım.

• Beğendim
Reactions: MasacRE and Araf
İzleyenleri de etiketleyelim. @Çiğdem @dreamy @mrt-06 @Turkuazz ve varsa başka izleyiciler buyursun gelsinler. İlk 2 bölüm yayınlandı. Güncel olarak yorumlayarak gidelim arkadaşlar :A Çiğdem sen de başla hemen. Sonra bölümler kaldırılıyor, izleyemiyorum deyip duruyorsun :A
350 yıldır film veya dizi yorumlatamadığımız adama bak, bu manzara karşısında adeta kanım dondu yoldaşlarım. :A @MEnes @Maskeli Fedai

O da final sezonu olduğu içindir. :A
Asıl mesele bunu final sezonunda yapabilmek zaten :A

got.png
------

Yoo. :A YouTube'dan tüm bölümleri "ending scene" şeklinde aratıp izledim. :A
Neyse ki sonunda doğru yolu buldun. O değerleri yorumlarını bekliyoruz :A
350 yıldır film veya dizi yorumlatamadığımız adama bak, bu manzara karşısında adeta kanım dondu yoldaşlarım. :A @MEnes @Maskeli Fedai
24 bölümün hepsini tek tek yorumlayacağım. Bu konuda da ağlayabilirsin :A
10.sezon o kadar da kötü değildi bence. Bir tek ben beğenmedim demi. :A
Fena değildi evet. Finale giderken toparlandı dizi :A

------

Senden umudu kesmiştim ben 😱

6fbc1ab9e8d696664717fb16dbbaeba6b48f021e.png

Sonra izlerim diyecektim ama 24 bölüm ne ya. :A @Çiğdem

İZLERİZ :A
hepimiz bıraktık harun bile sanırım :F @DarkLegenD ile sen kötülüyordun siz izlemişsiniz @MasacRE :A :A :A

Asıl mesele bunu final sezonunda yapabilmek zaten :A

------

Neyse ki sonunda doğru yolu buldun. O değerleri yorumlarını bekliyoruz :A

24 bölümün hepsini tek tek yorumlayacağım. Bu konuda da ağlayabilirsin :A

Fena değildi evet. Finale giderken toparlandı dizi :A
Kardeşim iki dakika boş bırakmaya gelmiyor, hemen hainlik hemen.. :A @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE
Bu son dönemler yabancı dizilerden iyice koptum spn bitmesi bizi bitirdi sanırım :A Son 1 yılda tek izlediğim yabancı dizi lokiydi :A :A :A

Buna direk 12.sezondan baslarım @mrt-06 ile elite 2.sezona bakacaz gelmek istersen :Z :Z :Z
Elite izlemiyorum. La Casa Eylül'de başlayacaktı, onu izleriz :A
------

Yeni tost makineleri bulalım dedin de biz mi gelmedik Hainli Fedai...

Elite izlemiyorum. La Casa Eylül'de başlayacaktı, onu izleriz :A
Aaa tamam bölümleri gördüm ozaman pazartesiye kadar şu cuma cumartesi pazar eliteyle twd de izlerim @mrt-06 da benim gibi yapsın bence :Z :Z :Z
------

rahmetliyle @MasacRE senle castre lockmuydu neydi izleyip ne izlediğimizi anlamadımız dönemleri özledim vlla :A :A :A

Aaa tamam bölümleri gördüm ozaman pazartesiye kadar şu cuma cumartesi pazar eliteyle twd de izlerim @mrt-06 da benim gibi yapsın bence :Z :Z :Z
------

rahmetliyle @MasacRE senle castre lockmuydu neydi izleyip ne izlediğimizi anlamadımız dönemleri özledim vlla :A :A :A
Onun da 2. sezonu çıkmıştı ama ben de bakmadım :A Siz de hiç istemiyordunuz zaten :A @Maskeli Fedai