Yakamoz-Asi

Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,241
Reaksiyon puanı
29,173
Puanı
1,061
Güzel ve hareketli bir bölüm geliyor.

Ön İzleme aşk kokuyor :A

 

Yakamoz-Asi

Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,241
Reaksiyon puanı
29,173
Puanı
1,061
39. bölüm, genel olarak Baskan'in ölümüyle gecti ama bircok basitlik vardi bölümde. Cok elestirilecek mantik hatalari vardi ve biraz da olsa zorlama bir ölüm oldu baskan icin. Sanki öldürelim de bir an önce gitsin diziden dercesine.

Mantik hatasi olarak en vahim olani zaten ölüm sahnesiydi. Baskan öncesinde sözde general ile masaya oturuyor ve "tepemizde SiHA var" tehdidi ile dize getiriyor. Buraya kadar her sey normal. Baskan o mekana götürülmek icin bir noktadan alinmisti ve gelenler 2-3 araba ve bir sürü koruma ile geldi. Mekandan ayrilirken bir araba ve sadece söför ile ayrildi.

Simdi gelelim en sinir bozucu duruma. Baskan'i götüren araba, teknik bir ariza sebebiyle durmak zorunda kaliyor. Catisma cikiyor, söför zaten diger tarafin adami, eyvallah. Uzay ve Gürcan her seyi SIHA kamerasi ile izliyor (!!!!). Bizimkiler geliyor, tabi bu arada Baskan vurulmus oluyor, Yildirim vuruyor, ve arabayla kaciyor (!!!), ama tepede SIHA var. Bizimkiler donmus kalmis, tepedeki SIHA'yi bile kullanmiyorlar, neymis Baskan'a cok yakinmis falan filan. Yildirim'i takip bile etmiyorlar SIHA ile. Yani sahne öyle kurgulanmis ki, normalde her önlemi her ters köseyi düsünen senarist, bunlari düsünmemis. Yani en basit sekilde nasil baskani öldürürüz düsüncesi ile böyle mantik hatalari böyle bir diziye hic yakismadi.
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,911
Reaksiyon puanı
57,103
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
3 saate yakın reklamsız devam etti sanırım dizi ve süre boyunca da heyecan bir an olsun düşmedi. Güzel bir bölüm yazılmış.

Birkaç gündür "Memati dönüyor" PR'ı 3 dakikalık sahne içindi sanırım. Ama karakteri izlemek çok keyifliydi, Gürkan Uygun'u öyle izlemeyi özlemişim. Yıldırım'ın ölümü ile Gürkan Uygun çıkmıştır, ikizi devam etmez bence.

Son 10 dakika Serdar'ın Zehra ile konuşması vs. çok iyiydi. Çağlar Ertuğrul'un çıkacağına dair bir şey denilmedi ama bence çıkmıştır, oradan sağ çıkması mucize gibi bir şey olur.

Tövbekar'ın da öleceğini düşünmüyordum, görevi bittikten sonra uzak bir yerlere gider diye beklemiştim. Yardım edeceği kişi tarafından öldürülmesi üzdü. :(
 
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş