'Spartacus' 3.sezon onayını aldı!

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
19,683
Reaksiyon puanı
699
Puanı
684
Konum
Kocaeli
721086.jpg

Starz kanalından akşam akşam saatlerinde yapılan basın açıklamasına göre Spartacus henüz ikinci sezonu yayınlanmadan 3.sezon onayını aldı!


3.sezon çekim hazırlıklarına gelecek senenin ilk aylarında Yeni Zelanda'da başlanması bekleniyor. Spartacus: Vengeance olarak lanse edilen ve Spartacus olarak artık Liam McIntyre'yi izleyeceğimiz ikinci sezon ise geçtiğimiz günlerde açıklandığı üzere 27 Ocak 2012 tarihinde prömiyerini yapacak.


Starz Media yönetim kurulu adına konuşan Carmi Zlotnik ''Bu destansı hikayenin anlatımının devamı için serinin fanlarının verdiği desteğin etkisi inkar edilemez. Spartacus: Vengeance, Ocak ayında Starz izleyicileri için benzersiz bir aksiyon ve drama getirmeye hazırlanıyor. Bu yetenekli kadro ve yazar ekibi ile yaptığımız erken anlaşmanın sonucunda üç sezon boyunca beraber çalışacağımız için çok heyecanlıyız'' ifadelerini kullandı.


İdari yapımcılardan Steven S.DeKnight ise Starz kanalına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken ''İzleyicilerimiz üzerinde silinmez izler bırakan bu zengin hikayeyi cesur bir şekilde anlatmamızı sağlayan, bizlere yaratıcı özgürlük ortamını yaratan Starz yöneticilerine son derece destekleyici tavırlarından dolayı minnettarız'' şeklinde konuştu. Yapımcılardan Rob Tapert ise Spartacus fanlarına ''Yeni sezonda sürprizlere hazır olun'' mesajı verdi.