'Saklı'nın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,621
Reaksiyon puanı
62,942
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
'Saklı'nın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

163521-150x150.jpg


Dünya prömiyerini 39. Montreal Film Festivali'nde yapan ve 52. Antalya Film Festivali'nden 'Film-Yön En İyi Yönetmen' ödülüyle dönen Saklı'nın vizyon tarihi netleşti.

Selim Evci'nin yazıp yönettiği, başrollerini İlhan Şeşen, Settar Tanrıöğen, Türkü Turan, Pelin Akil, Ümit Çırak, Bala Atabek ve Şehnaz Bölen Taftalı gibi isimlerin paylaştığı yapım, Annaba Film Festivali'nde de Şeşen'e 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında zafer kazandırmıştı. Filmin konusu ise şöyle:
Mahir Bey (Şeşen), kendi halinde ve vakur kişiliği ile bilinen başarılı bir müzisyendir. Müzik kariyeri ise gençlik yıllarına kadar dayanmaktadır. Duru (Turan) ise henüz üniversiteye giden, orta halli bir ailenin kızıdır. Genelde içine kapanık ve sessiz bir kişiliği vardır. Duru’nun babası Ali Bey (Tanrıöğen) ise tipik bir orta sınıf, muhafazakar aile babası olarak ev içinde kuralcı ve kızlarına karşı baskıcıdır; bir o kadar da "geleneklerine" bağlı olan bir adamdır. Mahir Bey ve kızının okul arkadaşı Duru'nun arasında adı konulamayan bir çekim oluşur ama ikisinin de birbirlerine karşı çekinceleri vardır.
Saklı, 25 Aralık'ta sinemalarda!

Fragman:

Afiş:
430147.jpg

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle