Özel videolar hazırlayan, genelde "korkunçlu" içerikli olan bir Youtube fenomedir. Geçtiğimiz aylarda Youtube kanalı 1 milyonun üzerinde takipçiye ulaşarak en çok abonesi olan kanallar arasına girmiştir.
Aslında korkunç değil de adamın ses tonu çok değişik normal bir şey anlatsa bile korkunç gibi durur. Birde kullandığı fon müzikler de etkili tabii ki.Her videosunu izlemişimdir @mrt-06
Aynen sesi korkunç yapıyor videoları ama azda olsa korkutan videoları var Bu başarıları fazlasıyla hakediyor adamAslında korkunç değil de adamın ses tonu çok değişik normal bir şey anlatsa bile korkunç gibi durur. Birde kullandığı fon müzikler de etkili tabii ki.
Yalnız değilmişim thx god bee <3 <3Ne süt bebesiymiş bizim forumda, şu işsiz adamın videolarından korkuyorlarmış. Peeeh.
İşsizliğin modernleşmiş halini uygulamaktadır. İnternetten arakladığı bilgileri video haline getirip bir sürü takipçiye ulaşarak youtube'da para kazanan kişi. Yaptığında yetenek ve bilgi gerektirecek hiçbir şey yok, copy-paste yaparak video hazırlayıp seslendiriyor yani.
Keşke bizim insanımız video izlemek yerine biraz araştırma yaparak bilgi öğrense...
Neden takılmasın? Orkun da tatlı olucam diye iyice antileşiyor gözümdeAdam gibi adamdır. Videolarında önce görüntü yoktu ama yine mükemmeldi. O videoları hazırlayan adamın bu kadar mütevazi, iyi niyetli, kültürlü biri olduğunu görünce keşke daha önce kendini gösterseymiş dediğim kişi. Daha fazla aktif olmasını umuyorum bi de Orkun'la çok takılma
Orkun çok cocuksu ya bi de şımarık. Ruhinin o mistik havası Orkunun yanında kayboluyor Adamın "Merhaba ben Ruhi çenet.." demesi bile ürperticiyken Orukunla konuşunca saçmalıyor.Videolarını izlerken korku filmlerinde bile gerilemediğim kadar gerildiğim youtuber. Çok mutevazi olmasıysa cabası. Güzel yürekli insan!
Neden takılmasın? Orkun da tatlı olucam diye iyice antileşiyor gözümde
Youtuberların birbirleriyle arkadaş olmaları ortak video yapmaları güzel ya Ruhi çok tutuk biri, Orkun da çok tez canlı.. Yanyana gelince hepten tutuk kalıyorOrkun çok cocuksu ya bi de şımarık. Ruhinin o mistik havası Orkunun yanında kayboluyor Adamın "Merhaba ben Ruhi çenet.." demesi bile ürperticiyken Orukunla konuşunca saçmalıyor.
Aynen bazen konuşamıyor utancından 1 Milyon abone özel videosu da efsaneydi adam şiir gibi video yapmış Keşke daha çok video atabilse ama konuları sınırlı. Burda bazı arkadaşlar copy paste demiş ama adam emek veriyor Hindistan'da yaşadığı için çok iyi dil biliyor ve yabancı textlerden çeviri yapıp düzenleme yapıyor. Montaj kurgu falan derken baya bi emek var ortada. Öyle copy paste diyerek geçiştirilebilecek mevzu değil. Bence YouTube Türkiye'nin en başarılı Youtuberı Ruhi'dir. Aksini söyleyen Oha diyorum izlesinYoutuberların birbirleriyle arkadaş olmaları ortak video yapmaları güzel ya Ruhi çok tutuk biri, Orkun da çok tez canlı.. Yanyana gelince hepten tutuk kalıyor
Ee hepsi kopy orkunun son formatı yabancı talk showdan alınma mesela! Ruhi napsın böyle urkunç bilgiler trde var mı? Çevirisi bile emek ister bi kereAynen bazen konuşamıyor utancından 1 Milyon abone özel videosu da efsaneydi adam şiir gibi video yapmış Keşke daha çok video atabilse ama konuları sınırlı. Burda bazı arkadaşlar copy paste demiş ama adam emek veriyor Hindistan'da yaşadığı için çok iyi dil biliyor ve yabancı textlerden çeviri yapıp düzenleme yapıyor. Montaj kurgu falan derken baya bi emek var ortada. Öyle copy paste diyerek geçiştirilebilecek mevzu değil. Bence YouTube Türkiye'nin en başarılı Youtuberı Ruhi'dir. Aksini söyleyen Oha diyorum izlesin
Aynen çoğu youtuberın içerikleri uyarlama İnsanları bilgilendirmek suç değil yani aktardıkları bilgiler hep İngilizce metinlerden. İlla ki alıntı yapacak bu kaçınılmaz.. Önemli olan işini iyi yapmak ki Ruhi bunu fazlasıyla yapıyor. Şimdi burda savunuyoruz ama Ruhi benim abim değil kardeşim değil sadece iyi vakit geçirmemi sağlayan, işini iyi yapan bir adam ve adamın bundan para kazanması da çok doğal.Ee hepsi kopy orkunun son formatı yabancı talk showdan alınma mesela! Ruhi napsın böyle urkunç bilgiler trde var mı? Çevirisi bile emek ister bi kere
Kazandıgı parada helali hoş olsun. İtiraz edenler de yapsın onları da izleyelim diyip klişe bir atar yapmak hakkımızAynen çoğu youtuberın içerikleri uyarlama İnsanları bilgilendirmek suç değil yani aktardıkları bilgiler hep İngilizce metinlerden. İlla ki alıntı yapacak bu kaçınılmaz.. Önemli olan işini iyi yapmak ki Ruhi bunu fazlasıyla yapıyor. Şimdi burda savunuyoruz ama Ruhi benim abim değil kardeşim değil sadece iyi vakit geçirmemi sağlayan, işini iyi yapan bir adam ve adamın bundan para kazanması da çok doğal.
Sen yap sen bir milyon ol seni de izleyelim diyip çekiliyorum ben de hayırlı gecelerKazandıgı parada helali hoş olsun. İtiraz edenler de yapsın onları da izleyelim diyip klişe bir atar yapmak hakkımız