RTÜK'ten 'Kızıl Goncalar' Açıklaması! | FOX

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,622
Reaksiyon puanı
62,945
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
kizil-2.png


FOX'un yeni dizisi Kızıl Goncalar ilk bölümüyle büyük sansasyon yarattı.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı, hikayesi bir tarikat ekseninde geçen dizi, bazı çevreler tarafından "İslami değerleri kötüleme ve ayaklar altına alma" gerekçesiyle eleştiri oklarının ve şikayetlerin hedefi oldu.

RTÜK ise bugün yaptığı açıklamada “FOX TV’de yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Kızıl Goncalar, yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
 

xemrexxx

Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,640
Reaksiyon puanı
132,621
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Şu şikayet sayıları ve içeriğini objektif şekilde açıklasalar keşke, dizilere gelen bu tepkinin gerçek hayatı anlatan gündüz kuşağı işlerine gelmemesi çok ilginç yani baldız yuvalama, kaynana doğrama, eş boynuzlama , çocuk tacizi dolu halbuki hepsi..
 

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,935
Reaksiyon puanı
2,891
Puanı
360
Yaş
24
O dini öven dizi
Bu dizi din işlerindeki çürük elmaları anlatıyor
Hayır kızılcık şerbeti de dini kötülüyor. Kolonya da alkol var diye türbanlı karakter kullanmak istememişti. Bunun gibi çok sahne var. Dini övdüğünü sanmıyorum :D yine dindarlar tepki göstermişti o diziye de çünkü.
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram