Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,986
Reaksiyon puanı
57,180
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20200829_212111-jpg.91530


İlk tanıtımları büyük merak uyandıran 'Kırmızı Oda' yarın yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın, senaristliğini Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği dizinin başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sevinç, Halit Özgür Sarı, Ecem Uzun, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Erarslan paylaşıyor.

Eşi vefat ettiği için ikiz oğullarına tek başına bakan ve güçlü kişiliğiyle klinikteki herkesin hayranlığını kazanan erişkin psikiyatristi Piraye Artun'a hayat verecek olan Tülin Özen, ilk bölümü yarın yayınlanacak olan diziyi şu sözlerle anlattı:
“Her birimizin hikayesi eksik, tamamlanmaya muhtaç ve her zaman yeni yollara, yeni kapılara ihtiyacı var. ‘Kırmızı Oda’ doktor ya da danışan olması farketmeden birbirimize nefes olmaya çalışacağımız bir dizi olacak diye hayal ediyorum.. Piraye için, diğer karakterler için ve de izleyenler için..”

Akademik açıdan çok başarılı ve mesleğinde gelecek vaat eden bir psikiyatrist olmasına rağmen hiç gönül ilişkisi yaşamamış ve sosyal ilişkilerde zorlanan Dr. Ayşe Gölge’yi canlandıracak olan Meriç Aral, dizi hakkında ifadelerini şöyle dile getirdi:
“Kırmızı Oda benim için özel bir proje. İzleyeceğiniz her vakanın gerçek olması beni çok etkiledi. Sağlıklı toplumların psikolojisi sağlam bireylerden oluştuğuna inanan biri olarak bu dizinin insanları etkileyeceğini ve teşvik edeceğini düşünüyorum. Bu da benim için oldukça kıymetli.”

Tahta oymacılığı konusundaki yeteneği, yaptığı küçük oyuncaklar ile çocukların kalbini kazanan ve kliniğin Doktor Hanım’la birlikte duayeni sayılan Prof. Dr. Deniz Saner'e hayat verecek olan Burak Sevinç dizi için şöyle konuştu:
"Bir oyuncu olarak, her yeni proje, her yeni karakter beni aşırı heyecanlandırıyor ama bu projenin sektörümüz açısından da seyirci açısından da bir ilk olması ve örneği olmayan böyle eşsiz bir işin içinde yer almaktan dolayı daha çok heyecanlıyım açıkçası.

Gerçek hikayelerden uyarlanan bir işe imza atıyoruz. Umuyorum herkesin hayatında bir noktaya parmak basabilir, vermeye çalıştığımız mesajlarla da insanlara yardımcı olabiliriz. Bizler ekip olarak çok heyecanlıyız, seyircimizle buluşmak için gün sayıyoruz...”

'Kırmızı Oda' ilk bölümüyle yarın 20.00'de TV8'de!
 
Son düzenleme:

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,411
Reaksiyon puanı
63,104
Puanı
1,060
Birisi Burak'ı sömürdü, diğeri de bu dizide sömürecek Allah'ım ne şans...