En son gece girmiş foruma. Keşke ilk başta aradan çıkarsaydı.
Ah bende bi' bilsem.
Başlıyoruz.
@Doğan
manga 9
serdar ortaç hande yener 2
candan erçetin 5
edis 1
tarkan 15
mfö 16
tuğba 3
ebru gündeş 4
teoman atiye 10
merve özbey 12
mor ve ötesi 14
yeni türkü6
hadise 13
model 7
pinhani 11
izel 8
Elenirsen bende ağlarım@Doğan dan bile 7 puan almışım, bu hafta elenirsem çok üzülürüm.
Senide görcez kardeşim baya garıp olduyaGarip bir puanlama olmuş @Doğan
Staj yapıyor maalesef, o yüzden yoğun. Eğer gelecek haftaya kalırsa inşallah unutmaz.En son gece girmiş foruma. Keşke ilk başta aradan çıkarsaydı.
Denizlili bir insana sorulabilecek en son soru. Senin gibi Alamancı akrabalarımız geldi.Pamukkalede ne işin var senin?
İnşallah.Staj yapıyor maalesef, o yüzden yoğun. Eğer gelecek haftaya kalırsa inşallah unutmaz.
ebru kocası hapise gidince hemen aramadık diye bize küsmüş söylede barışalım serdar pişman @mesmeso@mesmeso
15 - Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh
14 - Tarkan - Acımayacak
13 - Edis - Olmamış Mı
12 - Candan Erçetin - Kırık Kalpler Durağı
11 - Serdar Ortaç & Hande Yener - İki Deli
10 - Hadise - Nerdesin Aşkım
9 - MFÖ - Mecburen
8 - maNga - Hint Kumaşı
7 - Yeni Türkü - Yağmurun Elleri
6 - Pinhani - Gönül Dağı
5 - Teoman & Atiye - Kal
4 - Tuğba Yurt - Vur Yüreğim
3 - Merve Özbey - Güvercin
2 - Model - Makyaj
1 - İzel - Işıklı Yol
Kendisi de idare eder.Sunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz!
Yine her zamanki gibi özenle dinleyerek puanlarımı verdim. Herkese bol şans diliyorum.
Çok iyi.
16p)
Teoman
Mor ve Ötesi
maNga
Candan Erçetin
Model
İzel
Güzel.
13p)
Pinhani
Edis
Serdar Ortaç
Merve Özbey
İdare eder.
10p)
Tarkan
Tuğba Yurt
Hadise
Hiç beğenmedim.
7p)
MFÖ
Ebru Gündeş
Yeni Türkü
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Buralarda ol sinirlerimi bozma Selo.Denizlili bir insana sorulabilecek en son soru. Senin gibi Alamancı akrabalarımız geldi.