Mehmet Ali Nuroğlu 'Mevlana'da! | TRT 0

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,435
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
MEHMET.jpg

'Mevlana' kadrosuna sürpriz isim!

Yapımını Kale Film'in üstlendiği, senaryosunu Ali Aydın'ın kalem aldığı, yönetmen koltuğunda Can Ulkay'ın oturduğu, başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı diziye son olarak Güvercin'de yer alan Mehmet Ali Nuroğlu (Şems-i Tebrizi) dahil oldu.

Çekimleri yaz başına kadar sürecek olan Mevlana, yakında TRT 0'da!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Konuyla bağımsız ancak trt 0 genel müdürlüğünde bir sorun çıktığını duymuştum bir kaç hafta önce. Değişim olacaktı o zaman. O sorunlar halledilirse bu dizi yaz tatilinde yayına başlar bence

Trt 0 youtube kanalıydı galiba
Trt de yapımcılık görevi üstlenen birisi. İzin almadığım için ismini veremem ama dediğine göre dijital iş olacak trt0. Ben de anlamadım hala net değil sanırım
------

Trt de yapımcılık görevi üstlenen birisi. İzin almadığım için ismini veremem ama dediğine göre dijital iş olacak trt0. Ben de anlamadım hala net değil sanırım
Bir kaç ay geçmiş bu arada üstünden şimdi bakınca fark ettim

Ekli dosyalar

• F2DA4908-AF89-41BF-B648-4149301FB5A8.jpeg
    F2DA4908-AF89-41BF-B648-4149301FB5A8.jpeg
    404.9 KB · Hit: 77
  • Beğendim
Reactions: Angelica
------

------

Bende bu TRT 0 neydi diye soracaktım doğru dijital platform olacaktı demi hiç bir bilgide yok sanırım

• Beğendim
Reactions: Gizmen

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco