'Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nde Senarist Değişikliği!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

'Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nde Senarist Değişikliği!

fft16_mf10498455.jpeg


Bir türlü başlayamayan ve sürekli değişimlerle adı öne çıkan 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nde yeni bir değişiklik daha yaşandı!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yaptığı, kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Seda Bakan, Selin Demiratar, Çetin Tekindor, Leyla Tanlar, Gürkan Uygun, Ertan Saban, Serkan Keskin, Funda Eryiğit, Toprak Sağlam, Burak Tamdoğan, Altan Erkekli ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı diziyi Alican Yaraş ile Özge Efendioğlu kaleme alıyordu. Ancak sil baştan çekilen dizinin yeni yazarla yoluna devam etmesine karar verildi.

'Behzat Ç.' dizi ve filmini yazan başarılı kalem Ercan Mehmet Erdem “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinin yeni yazarı oldu.

'Mehmet: Bir Cihan Fatihi' Şubat sonu veya Mart başı Kanal D'de yayınlanması bekleniyor.
Orijinal formatta oku
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,318
Reaksiyon puanı
62,959
Puanı
1,060
Hiç başlamaması en iyisi olur bu dizi için,değişmeyen bi şey kalmadı dizide kaç bölüm çekilip çöpe gitti,senarist yüzünden yönetmen yüzünden
 

YıldırıM

Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
13,280
Reaksiyon puanı
7,843
Puanı
711
Yaş
28
Konum
istanbul
Bu işaret işte. Yani bırakın iyice hazırlanın ve eylülde ve ya ekimde yayınlayın. Hem seneye galiba Ertuğrul bitiyor Çarşamba boş bir gün olacak. Şimdi Çarşamba olsa işi zor. Tamam kendi reytingleri alır ama daha fazlasını da alabilir yani.
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Ercan Mehmet Erdem çok iyi senarist ama tarihi dizide iyi bir senarist olmak yeterli olmuyor. Olaylara sadık kalmak önemli olan.

Başrolde ilk falsoyu veriyorlar bile. Fatih Sultan Mehmed'in gerçekteki boyu 1.65, başroldeki boy 1.91 ve ilk falso veriliyor. Sırf adı var diye Kenan İmirzalıoğlu oynuyor. Devrim Evin oynasa daha mantıklı olurdu. Kadro çok iyi ama işte sırf reyting düşünülerek yapılan bir hamle gibi gözüküyor.

Fatih'in yerinde duramayan biri olduğunu da belirtelim. O ki, gazi - padişah tipinin en büyük temsilcisiydi. Ona göre bir düzen içerisinde yazmaları gerekiyor. Aksi taktirde dizi tutmaz.