Luther'ın 3.sezonu resmi olarak onaylandı! Yeni sezon kaç bölümden oluşacak

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
19,683
Reaksiyon puanı
699
Puanı
684
Konum
Kocaeli
1052962.jpg



BBC One dizisi Luther'ın yeni sezonuyla ekranlara döneceği kanal yönetimi tarafından teyit edildi. Peki dizi kaç bölümle dönecek?

Dizinin ikinci sezonuyla ekranlara geri döneceği açıklaması kanalın yeni sezon onayı alan bir diğer dizisi Death in Paradise de olduğu gibi Broadcasting Press Guild'in öğle yemeği toplantısında BBC drama bölümü başkanı Ben Stephenson tarafından yapıldı.

Idris Elba'nın kural tanımaz dedektif John Luther'ı canlandırdığı sürükleyici, zeki ve eğlenceli bir seri olan diziyle ilgili Stephenson 60'ar dakikadan oluşacak dört bölümlük yeni bir sezon çekileceğinin müjdesini verdi.

Dün gece düzenlenen 69. Altın Küre Ödülleri'nde mini dizi dalında en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Idris Elba'yı başrolde izlediğimiz dizide Londra Ağır Suçlar Birimi'nde çalışan Luther son derece zeki, takıntılı, havalı ve gerektiğinde şiddete hiç tereddüt etmeden başvurabilen tehlikeli bir dedektiftir. Luther, dizi boyunca avlanan ve avcı, zanlı ve mağdur arasında psikolojik düellolarda son derece başarılı olan, dengeyi iyi kurabilen biri gibi gözükürken yalnızlığından ötürü kendini bazen iyiliğin olduğu kadar kötülüğün de sınırlarına yaklaşmış bir vaziyette bulmaktadır.

Idris Elba dışında Warren Brown, Paul McGann, Dermot Crowley, Ruth Wilson gibi isimleri kadrosunda bulunduran ve Mayıs 2010'da altı bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelmeye başlayan dizinin yaz aylarında yayınlanan ikinci sezonu ise dört bölümden oluşmuştu.
Yayınlandığı günden beri istikrarlı izlenme oranlarına sahip olan dizi, ikinci sezonunda 6.77 milyon izleyici rakamlarına kadar ulaşmıştı.