'Kuzenler Firarda' TV'de İlk Kez Kanal D'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,911
Reaksiyon puanı
57,102
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1.jpg


2021 yapımı komedi türündeki film 'Kuzenler Firarda' TV'de ilk kez Kanal D'de ekrana geliyor.

Gonca Vuslateri, Asuman Dabak, Barış Kıralioğlu, Levent Çimen ve Bala Atabek'in oyuncu kadrosunda yer aldığı, yönetmen koltuğuna Kamil Çetin'in oturduğu film, TV'de ilk kez pazartesi akşamı Kanal D izleyicisi ile buluşacak.

Ege kasabasında yaşayan iki teyze kızı Fatma ve Ayşe'nin, taşranın yoksunluğundan bıkıp İzmir'e doğru macera dolu bir yolculuğa çıkmasını konu alan filmin genel hikayesi ise şöyle:
Kapana kısılmış, evden tarlaya, tarladan çarşıya geçen sıkıcı yaşamlarından kurtulmalarının tek yolu evlilik gibi gözükse de aşktan yana pek de şansları yaver gitmez. Kızların tek evlilik potansiyeli; namı diğer “Su katılmamış salak ve avanak ikilisi” Kamil ve Çetin’dir. Kızlar kısmetlerini reddedip, hayatlarına isyan ederler. Bir şekilde bu köyden çıkıp, dış dünyayı görmeleri lazımdır. Sonunda bunu yapmak için ellerine bir fırsat geçer; arkadaşlarının İzmir’deki düğününe davet edilirler. Kuzenlerin sosyal medya paylaşımları yüzünden kasaba halkı yolculuktan haberdar olur. Kamil ve Çetin kızların peşine düşerler, sevdiceklerini kurtlara kuşlara yem etmeye niyetleri yoktur. Ve hızlı, tempolu, eğlence dolu bir yol hikayesi başlar.
Kuzenler Firarda, TV'de ilk kez pazartesi 20.00'de Kanal D'de!
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,626
Reaksiyon puanı
62,951
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bir dönem Gonca Vuslateri'nin çok iyi bir kariyeri olacağını düşünüyorduk ama hem saçma çıkışlarıyla hem de (birkaç istisna hariç) kötü proje tercihleriyle kendi potansiyelini bitirdi.