Karadayı Bölüm Özetleri

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,230
Reaksiyon puanı
29,160
Puanı
1,061
KARADAYI 74.Bölüm Özeti

Nöbetçi mahkemede hakimin kararını bekleyen Mahir tüm umutlarını yitirmiştir. Ona göre babasına oyun oynayan kötü güçler hala peşlerindedir ve şimdi de sıra ondadır. Mahir’in aksine Feride, içindeki umudun sönmesine izin vermez ve haklı çıkar. Mehmet Saim herkesi şaşırtacak bir hamle yaparak son dakika duruşmaya katılır. Mahir’in serbest kalmasıyla iki sevdalının evlenmelerinin önünde hiçbir engel kalmamıştır. Düğün için hazırlıkları yeniden hız kazanır. Nazif her şeyin usulüne uygun olarak yapılması konusunda kararlıdır. Düğünden önce güzel bir kına gecesi yapılacaktır. Feride ve Mahir’in kınası için Kara ailesi ve mahalleli kolları sıvar. Veznecilerde aylar sonra yeniden mutluluk hakim olmaya başlamıştır. Bu sırada Feride’nin mutluluğuna gölge düşüren küslüğü sonlandırmak isteyen Nazif, Mehmet Saim’in kapısını çalar. Mutlu gününde Feride’yi boynu bükük bırakmamasını ister. Mahir’den ölesiye nefret eden ve kızının onunla evlenmesine asla gönlü razı olmayan Mehmet Saim kına gecesine gidip evliliği onaylayacak mıdır? Yoksa bu evliliğe engel olmak için son planını mı yürürlüğe koyacaktır. Necdet’e hesap sormak için gazinonun yolunu tutan Ayten, Necdet’in Sinan’ı öldürdüğünü öğrenir. Necdet’ten intikam almak için büyük bir koz elde etmiştir. Ayten bu kozu kullanacak mıdır? Songül’ün gün geçtikçe kendisinden uzaklaştığını anlayan Yasin buna engel olabilecek midir? İlknur ve Bülent Nazif’i ikna edip yeniden evlenebilmek için izin alabilecek midir?
 

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
KARADAYI 75.BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet Saim düşmanın ne kadar güçlü ve zeki olduğunun farkındadır. Mahir’in babasının ve kendisinin başına gelen olayları araştırmaktan vazgeçmeyeceğinden emindir. Mahir’in er ya da geç kendi ismine ulaşmasına engel olmak zorundadır. Bu kez gerçekten büyük oynamaya karar verir. Düğünden önce Mahir’den sonsuza kadar kurtulacaktır. Bunun için İstanbul’un en acımazsız, en gözü kara, en vicdansız kabadayısını bulacaktır. Aradığı özellikler Mehmet Saim’i sürpriz bir isme götürür.

Seyis söz verdiği gibi Orhan’ın bir gün önce hürriyetine kavuşmasını sağlar. Her şey Orhan’ın arzu ettiği gibi ilerlemektedir artık özgürdür ve ailesinin bundan haberi yoktur. Orhan serbest kalır kalmaz Seyis’in gerçek dünyasıyla tanışır. Seyis özenle baktığı ve sabırla beklediği Orhan’a ilk görevini verir. Orhan’ı hayatının en büyük sınavı beklemektedir.

Necdet, Sinan Koca cinayetinin zanlısı olarak tutuklanır. Ayten ise her şeyden habersiz mağdur eş rolüne devam etmektedir. Necdet’in ifadesini doğrulamaya ve onu kurtarmaya hiç niyeti yoktur. Hayattan ve Necdet’ten intikamını almak ve hep hayal ettiği yerde olmak için eline geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirecektir.

Bu sırada düğün günü gelip çatar. Birkaç saat sonra evlenecek olan Mahir ve Feride heyecan içindedir. Feride gelin çıkacağı baba evinde son hazırlıklarını yaparken, Mahir’in evinde de tatlı bir telaş vardır. Herkes çok mutludur oysa birkaç dakika sonra hayatları sonsuza kadar değişecektir. Vuslata beş kala Mahir’in hayatına kocaman bir bomba düşecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
M. Saim'ın aradığı adam Seyis ve Orhan'in ilk işi Saim Beyin işini halletmesi :eek:

by Tapatalk
 

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
[HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG] 76.BÖLÜM ÖZETİ

İnsanın yazgısından kaçamadığı bu koca dünyada Mahir Kara'da kendi kara yazgısını yaşamaya devam etmektedir. Düğün arabasına yerleştirilen bomba sadece içindekileri yok etmemiş Mahir'in, Feride'nin ailelerinin ve etraflarındaki herkesin hayatını paramparça etmiştir. Canlarından can kopmuş, Kara ailesinden iki kişi hayatını kaybetmiştir. Mahir sevdiklerini elleriyle toprağa verirken son nefesine kadar bu acıyla yaşamaya mahkum olduğunu anlamıştır.
Olayın arkasından yapılan araştırmada bombayı arabaya yerleştiren kişi bulunmuş ve suçunu itiraf etmiştir. Aldığı cevaplardan hiçbir şekilde tatmin olmayan ve araştırmaktan vazgeçmeyen Mahir, aslında hedefteki kişinin kendisi olduğunu anlar. Bundan sonra Mahir'in önünde iki yol vardır. Ya kaydettiklerinin acısıyla yaşayıp kadere razı gelecek, ailesine destek olacak ya da asıl suçluyu bulup intikamını alacaktır.
Babasının ve Feride'nin intikam almasına asla izin vermeyeceklerini bilen Mahir onları kaybetmeyi göze alabilecek midir? Yanlış olduğunu bilse de kendi adaletini sağlamak için karanlık yollara sapıp kirlenmeyi göze alacak mıdır?
space.gif

space.gif
Bwwcw8AIEAEHOSA.jpg
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 77. Bölüm Özeti :

Bomba olayının itirafçısı aniden ortadan kaybolmuştur. Bu kayıp sonrasında bütün gözler Mahir'e çevrilir. Safiye ve Küçük Nazif'in kanlarını yerde bırakmayacağını söyleyen Mahir tek zanlıdır. Savcı Adnan'ın isteği üzerine gözaltına alınarak karakola getirilir. Mahir ifadesinde hiç bir şey söylememiştir. Olayın tek ve en büyük zanlısı olarak tutuklanıp nöbetçi mahkemeye sevk edilir.

Feride ve Nazif, Mahir'in bir insana zarar vermeyeceğinden emindir. Feride, Mahir'in karşısına çıkar ve bu olayla ilişkisini öğrenmeye çalışır. Mahir yapmadım demez. Üstelik Feride'ye kalbindeki Mahir'i öldür demiştir. Feride yıkılır. Korktuğu başına gelmiştir. Mahir gerçekten başka biri olmuştur. Öğrendikleri karşısında şaşkına dönen Kerime, Feride'ye her şeyi anlatmak üzere yola çıkacaktır. Bu kez Mehmet Saim'in onu durdurabilmesi gerçekten zor görünmektedir.

Mehmet Saim, Kerime'nin Feride'ye asıl suçlunun babası olduğunu anlatabilecek midir?

Mahkemeye çıkan Mahir'i suçlayacak hiç bir maddi delil bulunamaz ve Mahir serbest kalır. Ancak akıllardaki soru cevaplanmamıştır. Cüneyt'e ne olmuştur? Mahir gerçekten intikam uğruna elini kana bulamış mıdır?

Bütün bunlar olurken oğlunun yasını bir başına tutmaya çalışan Bülent'i Orhan teselli edecek bunu yaparken de içindeki intikam ateşinin sönmesine izin vermeyecektir. Orhan'a göre annesi ve yeğeninin ölümüne Mahir sebep olmuştur. Orhan Bülent'i yanına alarak Seyis'in evine getirir. Seyis ise bu arada İlknur'la ilgilenmeye devam etmektedir.
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 78. Bölüm Özeti

Mahir baş koyduğu yol uğruna Nazif'in restini görür. Onurunu ve şerefini babasına bırakıp kararttığı kalbiyle baba ocağından çıkar. Kabadayı alemine girebilmek için yaptığı planın ilk basamağını atlamıştır. Serbest kalsa da artık herkes Mahir'in Cüneyt'i öldürdüğünü düşünmektedir. Tutuksuz yargılanacaktır. Savcı Adnan'ın ve Mehmet Saim'in onun peşini bırakmaya hiç niyetleri yoktur.

Dalyan Mahir'e aleme girebilmesi için nam salması, bunun içinde bir kabadayıyı madara edip haraç topladığı mıntıkayı ele geçirmesi gerektiğini söyler. Himayesindeki herkese kötülük eden bir kabadayı olan Boksör Hilmi'nin çocukları dilendirdiğini öğrenen Mahir aradığı kabadayıyı bulmuştur. Yeni hedefi Boksör Hilmi'dir.

Cüneyt'in yaşadığını gören Feride, Yasin'den Mahir'in amacının ne olduğunu öğrenmeye çalışır ama başaramaz. Mahir'le konuşmak için evlerine giderken karşılaştığı Nazif ona Mahir'in her şeyi kabadayı olabilmek için yaptığını anlatır. Feride sevdasının suça bulaşmasına razı olmamaktadır. Mahir'i durdurmak için babasından yardım istemeye karar verir. Ona göre Mehmet Saim, Mahir'i koruyup suça bulaşmasına engel olacak bir yol bulacaktır. Feride babasına her şeyi anlatıp amacına ulaşabilecek midir?

Sahneye çıkan ve çok başarılı olan Ayten gazinosuna hala bir solist bulamamıştır. Selim Ayten'i sahneye tekrar çıkması için ikna etmeye çalışır. Bunun doğru olmayacağını düşünen Ayten, Selim'in oyununa gelir ve sahne alır. En büyük hayaline ulaşmayı başarmıştır. Diğer hayali Mahir ise hala çok uzağındadır. Kapısının çalınıp Mahir için ondan yardım isteneceğindense haberdar değildir.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,230
Reaksiyon puanı
29,160
Puanı
1,061
Karadayı - 79. Bölüm Özeti


Kabadayı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Mahir, Boksör Hilmi’yi
madara ettikten sonra onun mıntıkasını da ele geçirmiştir. Artık her kabadayı gibi el öptürmek ve haraç almak zorundadır. Fıtratına ters de olsa Mahir intikamı uğruna bazı şeylerden ödün vermeye başlamıştır. Yeni mıntıkasında bir de bitirimhanesi olmuştur. Namı giderek yayılmaktadır. Bunu duyan Nail içkiye zam yaptığının haberini yollar. Mahir ilk kez hedefindeki kabadayılardan biriyle irtibata geçecek bir fırsat yakalamıştır. Zam yapmayı kabul eder ve Nail’le görüşme talep eder. Mahir Nail’le tanışmayı başarabilecek midir?
Mahir’i kontrol edebilmek için Ayten’den yardım isteyen Feride onu ikna etmeyi başarır. Mahir’in peşine bir adam takarlar. Feride ne olursa olsun Mahir’i durdurmakta kararlıdır. Son bir kez karşısına çıkar konuşur ama Mahir’in vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Feride Mahir’in zarar görmesine engel olabilecek midir?
Tutuklu yargılanmak üzere hapse atılan Boksör Hilmi yaşadıklarını gururuna yediremez. Bir gece hapisten kaçacak ve Mahir’le teke tek dövüşecektir. Haber yollar ve Mahir kabul eder. Boksör ve Mahir karşı karşıya geldiklerinde beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar. Bu olay Mahir’in bütün planlarını alt üst etmeye yetecektir.
 

raufcan.m

Üye
Katılım
26 Nisan 2014
Mesajlar
622
Reaksiyon puanı
360
Puanı
95
Yaş
24
Teke tek dövüş güzel olacak
aksiyon sevyorum ama Ferideyle barışmasınıda isterdim
 

cookies

Tecrübeli Üye
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26
Karadayı - 79. Bölüm Özeti


Kabadayı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Mahir, Boksör Hilmi’yi
madara ettikten sonra onun mıntıkasını da ele geçirmiştir. Artık her kabadayı gibi el öptürmek ve haraç almak zorundadır. Fıtratına ters de olsa Mahir intikamı uğruna bazı şeylerden ödün vermeye başlamıştır. Yeni mıntıkasında bir de bitirimhanesi olmuştur. Namı giderek yayılmaktadır. Bunu duyan Nail içkiye zam yaptığının haberini yollar. Mahir ilk kez hedefindeki kabadayılardan biriyle irtibata geçecek bir fırsat yakalamıştır. Zam yapmayı kabul eder ve Nail’le görüşme talep eder. Mahir Nail’le tanışmayı başarabilecek midir?
Mahir’i kontrol edebilmek için Ayten’den yardım isteyen Feride onu ikna etmeyi başarır. Mahir’in peşine bir adam takarlar. Feride ne olursa olsun Mahir’i durdurmakta kararlıdır. Son bir kez karşısına çıkar konuşur ama Mahir’in vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Feride Mahir’in zarar görmesine engel olabilecek midir?
Tutuklu yargılanmak üzere hapse atılan Boksör Hilmi yaşadıklarını gururuna yediremez. Bir gece hapisten kaçacak ve Mahir’le teke tek dövüşecektir. Haber yollar ve Mahir kabul eder. Boksör ve Mahir karşı karşıya geldiklerinde beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar. Bu olay Mahir’in bütün planlarını alt üst etmeye yetecektir.


Teke tek dövüş güzel olacak
aksiyon sevyorum ama Ferideyle barışmasınıda isterdim
Hani o teke tekte bi şey gorcek diyodu ya acaba feride falanmi gorcek bunlari sonra boksör ferideye zararmi vercek :(
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,230
Reaksiyon puanı
29,160
Puanı
1,061
KARADAYI 80. Bölüm Özeti ...

Tek amacı kabadayılara ulaşmak ve onlarla aynı masaya oturmak olan Mahir locaya girmeyi başaramaz. Üstelik buna sebep olan kişi de sadece onun iyiliğini düşünen sevdasıdır. Feride bilmeden Mahir'in bütün planlarını alt üst etmiştir. Mahir'in amacına ulaşmasındaki engellerden biri olmuştur. Hakime ile nişanlı olduğunu öğrenen kabadayılar, Mahir'in devletle çalışıyor olmasından şüphelenmiştir. Mahir'in o locaya girmesi ve onlarla aynı masaya oturabilmesi için başka bir plana ihtiyacı vardır. Mahir'in yeni planı nedir? Bu kez amacına ulaşabilecek midir? Feride Mahir'in her geçen gün kendisinden biraz daha uzaklaştığını düşünmektedir. Sevdasına dair umutlarını yitirmemek için Mahir'den bir adım, bir işaret beklemektedir. Mahir Feride'ye beklediği adımı atacak mıdır? Mahir'in mıntıkasında güzellik salonu olan Belgin sık sık Mahir'le karşılaşmaya ve onun adını duymaya başlamıştır. Hiç beklemediği anda başı belaya girer. Salonu basan bir adam Belgin'e silah çekmiştir. Mıntıkasındaki herkesten sorumlu olduğunu düşünen Mahir Belgin'i kurtarabilecek midir?
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,230
Reaksiyon puanı
29,160
Puanı
1,061
KARADAYI 81. Bölüm Özeti ...

Mahir kabadayıların karşısına geçmiş ve mallarının kendisinde olduğunu söylemiştir. Neye uğradıklarını şaşıran kabadayılar çok öfkelenmiştir. Kütük Nail ve Sosyete Yusuf, bu korkusuz davranışın arkasında başka bir güç olduğuna inanır. Nail'e göre Mahir devletle olan bağlantısını gizlemek için bu işi tertip etmiştir. Mahir aslında devlete çalışan bir muhbirdir ve bu nedenle temkinli yaklaşmaları gerekmektedir. Nail'in söylediklerini mantıklı bulan kabadayılar Mahir'i uzaktan izlemeye asıl amacının ne olduğunu çözmeye karar verirler. Mahir malları teslim eder. Seyis bütün bu yaşananları bir türlü hazmedemez. Nail ve Sosyete aksini söylese de Seyis Mahir'i öldürmeye kararlıdır. Üstelik kendi elini kana bulamayacaktır, Mahir'i öldürmesi için son derece uygun bir aday bulmuştur. Mahir'in çay bahçesine geldiğini öğrenen Feride sevdasının onu kalbinden silmediğine emin olmuştur. Konuşmak için evlendikten sonra yaşayacakları eve gider. Mahir'in gelmesiyle tartışmaya başlayan iki sevdalı gecenin sonunda aşklarına yenik düşerler. Mahir o gece Feride'ye verdiği umuttan büyük bir pişmanlık duyacaktır. Feride'nin iyiliği için onunla bir gelecek düşlemesine müsaade etmeye niyeti yoktur. Mahir Feride'yi kendinden uzaklaştırmak için istemeyerek de olsa bir oyun oynamaya karar verir. Mahir'in Feride'yi kendisinden uzaklaştırmak için hazırladığı oyun nedir? Feride bu oyuna gelecek midir?
 

gizem ak

Favori Üye
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
3,743
Reaksiyon puanı
2,826
Puanı
360
Yaş
34
Yapma Mahir Ferideyi kendinden Belginlemi uzaklastiracaksin(
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,230
Reaksiyon puanı
29,160
Puanı
1,061
KARADAYI 82. Bölüm Özeti

Mahir ile Feriden'nin En Zor Sınavı!
Feride, Mahir ve Belgin’i dudak dudağa gördüğü anda yıkılmıştır. Hayatının en büyük acılarından birini yaşayan Feride hiç bir şey söylemeden orayı terk eder. Mahir’in kendisine yeni bir hayat kurduğunu ve hayatında ona yer olmadığını düşünmektedir. Mahir, Belgin’in cüretkar tavrı yüzünden Feride’de onarılmaz bir yara açtığını fark eder. Feride’nin yaşadığı acıyı dindirememek üstelik bir oyun yüzünden buna sebep olmak onu kahretmiştir. Feride ve Mahir’in aşkları yeni ve büyük bir sınavla sınanmaktadır. İki sevdalı bu zorlu sınavı aşabilecek midir?
Bu sırada Mahir mıntıkasındaki insanların dertleriyle de ilgilenmektedir. Mahallede kaybolan genç bir kızın peşine düşer. Kızın Sarı Cemal’in evine düştüğünü öğrenir ve her şeyi göze alarak kızı kötü yola düşmekten kurtarır. Bu iyilik ona hiç tahmin etmediği bir kapının açılmasını sağlayacaktır. Kabadayılar Mahir’e beklemediği bir teklifte bulunurlar. Mahir bu teklifi kabul edecek midir?
Feride’nin acısına şahitlik eden Ayten, Yaşar’dan Mahir ve Belgin hakkında daha fazla bilgi almaya çalışır. Belgin’in bir güzellik salonun işlettiğini öğrenince dayanmaz ve oraya gider. Ayten müşteriymiş gibi Belgin’le tanışır. Ayten salonda gittiğini ve Belgin’le tanıştığını Feride’ye anlatacak mıdır?
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,230
Reaksiyon puanı
29,160
Puanı
1,061
KARADAYI 83. Bölüm Özeti


Feride Mahir'in kendisini hayatından çıkardığını ve başka bir kadına aşık olduğunu düşünmektedir. Bu acıyla başa çıkmaya çalışırken Belgin'in adliyelik olması her şeyi iyice çıkmaza sokar. Belgin'in kurtuluşu için Mahir'in şahitliğine ihtiyacı vardır. Mahir, Belgin için Feride'nin karşısına geçip şahitlik yapar. Mahir'in Belgin'le sevgili olduğuna emin olan Feride hayatı için önemli bir karar alacaktır. Feride'nin aldığı karar nedir? Mahir sevdasını kendinden uzaklaştırmak isterken ona büyük acılar çektirdiğinin farkındadır. Feride'nin iyiliği için oyunundan geri adım atmaz ama Belgin'in kontrolsüz davranışlarına son vermek amacıyla onu uyarır ve bir daha karşısına çıkmamasını söyler. Mahir intikamı için ulaşmaya çalıştığı Belgin'in aslında haftalardır yanı başında olduğunu öğrenecek midir? Kabadayılarla aynı masaya oturmak için Sosyete Yusuf ile anlaşma yapan Mahir bütün tehlikeyi göze almıştır. Ne olursa olsun Mehmet Saim'in emniyetteki mallarını çıkarıp onlara götürecektir. Sosyete Yusuf Mahir'le yaptığı anlaşmayı ekibe anlattığında Sarı Cemal'in itirazı ile karşılaşır. Sarı Cemal, Mahir malları getirse bile onunla aynı masaya oturup ortak iş yapmayacağını söyler. Sosyete, Sarı Cemal'i ikna edebilecek midir? Mahir bütün bunlardan habersiz malları emniyetten bir başına kaçırmayı başarabilecek midir?