Hell on Wheels 2.sezon onayını aldı!

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
19,683
Reaksiyon puanı
699
Puanı
684
Konum
Kocaeli
929144.jpg

Hell on Wheels takipçilerine sıcak ve güzel bir haberimiz var! AMC'nin sonbahar döneminde ekranlara sunduğu western draması Hell on Wheels 2.sezon onayını aldı!

Amerikan İç Savaşı'nın sonlarında geçen ve karısını öldüren askerlerin peşine düşerek intikam arayan Cullen Bohannan ismindeki bir askerin hikayesi ekseninde gelişen olayları konu edinen dizi 06 Kasım'da yayınlanan pilot bölümüyle yayın hayatına başlamıştı.

Yayınlanan pilot bölümüyle 4.362 milyon toplam izleyici tarafından takip edilen dizi ekran macerasına gayet güçlü bir başlangıç yapmıştı. Bu rakamlar The Walking Dead'in ardından kanal için en güçlü açılış rakamlarıydı.

İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan dizi Endemol USA tarafından geliştirildi ve Entertainment One yapımcılığında ekranlara gelmeye başladı. Joe Gayton ve Tony Gayton ikilisi tarafından yaratılan Hell on Wheels'in idari yapımcılığını ise bu ikiliyle birlikte Endemol USA'den Jeremy Gold ve John Shiban yürütüyor. Bu isimlerin dışında Cold Case, Californication, Gossip Girl ve The Vampire Diaries gibi yapımların kadrosunda yer almış, aynı zamanda dizinin pilot bölüm yönetmenliğini de yapan David Von Ancken devam etmekte olan ilk sezonda idari yapımcı kadrosundaki görevine devam etmekte.
Anson Mount, Colm Meaney, müzisyen aktör Common, Dominique McElligott, Tom Noonan gibi isimleri kadrosunda barındıran, şimdiye kadar yedi bölümünü izlediğimiz Hell on Wheels son olarak 18 Aralık'ta 'Revelations' bölümüyle ekranlara gelmişti. Bu hafta tatil dolayısıyla ekranlara gelmeyen dizi Ocak ayında 'Derailed' isimli bölümüyle AMC ekranlarına geri dönecek.