Hangi Çift 3 Ay Önce Gizlice Boşandı?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,674
Reaksiyon puanı
63,039
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Magazin dünyası şu sıralar yeni bir boşanma haberiyle daha çalkalanıyor.

Haziran 2017'de dünya evine giren Algı Eke ve İnan Ulaş Torun'un 3 ay önce, İzmir'de boşandığı ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarından karşılıklı fotoğraflarını silen ve takibi bırakan çiftin boşanma sonrası yeniden bir araya gelip denemeye karar verdikleri ancak başaramadıkları iddia edilirken Eke'yle ilişkileri döneminde bir ayrılıp bir barışan ve sürekli kavga ettikleri söylenen Torun ise şu açıklamayı yaptı:
“Yaklaşık 3 ay önce İzmir Karşıyaka’da resmen boşanmıştık, ancak resmi boşanmamız sonrası ilişkimize ikinci bir şans vermeye karar vermiştik . İlişkimizi ve her kararımızı sessiz, sakin saygı çerçevesinde yürüttüğümüz gibi; ayrılığımıza da öyle karar verdik. Algı çok saygı duyduğum ve hayatıma güzellikler katan biri olarak hep kalacak ama maalesef artık ilişkimizi yürütemedik.”
Böylece çiftin evliliği sadece 20 ay sürmüş oldu.

65301
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,674
Reaksiyon puanı
63,039
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bu adam zaten daha önce de kadına şiddet haberleriyle gündeme gelmişti yani pek sağlam pabuç olmadığı belliydi. Fotoğraftan kadını tükettiği belli oluyor. Kurtulduğuna göre Algı yeni bir projeyle dönsün artık. :(