Geniş Aile Bölüm Özetleri ve Fragmanları

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
40. Bölüm
Cevahir ile Bilal tek vücut oluyor.
Kazara özel bir tutkal ile birbirlerine yapışan Cevahir ile Koyu Bilal yapışık ikizler gibi her yere birlikte gitmek ve her işi birlikte yapmak zorunda kalıyorlar.
Zekai’nin okulundaki kimya dersi öğretmeni Samet Amerika’ya yerleşmek üzere okuldan ayrılır. Kimya laboratuarını da satışa çıkarır. Oradaki işe Cevahir ve Koyu Bilal talip olur. Ancak ikisi de kimyadan anlamadığı için daha ilk günden öğretmenin geliştirdiği özel bir tutkal ile birbirlerine yapışırlar. Birbirlerinden kendi çabaları ile ayrılamayınca hastaneye giderler. Doktor mikro cerrahi ameliyat önerir ama Bilal de Cevahir de çok korkar. Geriye yapıştırıcının kendi kendine gücünü kaybetmesini beklemek kalır. Fakat tuvalete bile beraber gitmek zorunda kalan ikili sonunda bu durumu paraya çevirmenin yollarını ararlar. Zekai ise tesadüfen okul kaldırımlarını otopark olarak işletme işine bulaşır. Geçici olarak kimya öğretmeni Samet’in yerine de bakan Mürsel’in yüzünde ise anlaşılamayan bir nedenden aşırı kıllanma olur. Derslerle ilgilenmeyen ve okul sokağında değnekçilik yapan Zekai polis tarafından gözaltına alınır. Onunla birlikte Mürsel Koyu Bilal ve Cevahir’in de başı belaya bulaşır. Polisten ucuz kurtulan Cevahir ve Koyu Bilal bu kez de meşhur olmak için çıktıkları televizyon programcısının tuzağına düşerler.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
41. Bölüm Özet



Cevahir’e ağabey geliyor

Kuruyemiş dükkanına, Kuddusi’nin oğlu olduğunu iddia eden genç bir adam geliyor. Ardından da ortalık şenleniyor. Kuddusi, Cevahir’in faydasızlıklarından yakınırken, dükkana gelen genç bir adam, Kuddusi’nin kendisinin babası olduğunu iddia eder. Askerliğini Manisa’da yapan Kuddusi’nin yıllar önce Gülbahar hemşire ile olan ilişkisinden bir oğlu olmuştur. Öğrendiği bu gerçek karşısında Kuddusi ne yapacağını şaşırır. Cevahir de öyle. Olay evde duyulunca kızılca kıyamet kopar. Muazzez’in dili tutulur. Kuddusi olayı doğrulatmak için Gülbahar’ın peşine düşer. Cevahir ise abisi Cihangir’i hemen benimser. Mahallede birlikte takılırlar. Cihangir iş güç sahibi ve Cevahir’in tam tersi bir karakterdir. Bu şok gelişme mahallede bomba etkisi yaratır. Cihangir’in artan popülerliği Cevahir’i alarma geçirir. Hatta iş Cevahir-Koyu Bilal ittifakına kadar gider. Mürsel ise doğacak çocuğu için ekstra kazançlar peşindedir ve bir dershanede müdürden gizli işe başlar. Okulda burs kazanan Zekai de aldığı parayı hava atmak için kullanınca başı derde girer.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
42. Bölüm Özet


Alkol duvarı aşılıyor, hafızalar şaşıyor

Cevahir, Koyu Bilal ve Mürsel; Devir’in düzenlediği bekarlığa veda partisinde alkol duvarını aşınca, olup biten hiçbir şeyi hatırlamıyor ve başlarına yine büyük dertler açıyorlar.

Nadide ile çok yakında evlenecek olan Devir, bu mutluluğunu dostları ile paylaşmak için bekârlığa veda partisi düzenler. Başta Cevahir ve Koyu Bilal olmak üzere bütün mahalle partiye katılır. İçkilerin su gibi aktığı parti sonrası herkes, fena dağılmış halde gözünü kadınlar hamamında açar. Kimse oraya nasıl geldiklerini hatırlayamadığı gibi, hafızalarında da geceye ait hiç bir fotoğraf yoktur. Cevahir, Koyu Bilal, Mürsel ve Ulvi gece olanları hatırlamaya çalışırken bir yandan da Devir’i ararlar. Çünkü müstakbel damat kayıptır. Üstelik bulaştıkları bela sandıklarından da büyüktür. Ulvi’nin getirdiği ve sonuna kadar içtikleri rakılar sahte çıkar. Cevahir’in evinde Nadide’nin gelinliğini giymiş ve onunla nikahlandığını iddia eden bir gelin, Ulvi’nin alnında Gaye yazılı bir dövme vardır. Koyu Bilal’in babasının dükkanından beyaz eşyalar, okul müdürün Mürsel’e emanet ettiği kasasından da okul aile birliği parası ortadan kaybolmuştur. Üstelik polis hepsinin peşlerindedir.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
43. Bölüm Özet


Cevahir, Şuküfe’ye nispet yeni sevgili buluyor

Şuküfe’nin tiki Tayanç’ın ağabeyi ile görüşmeye başladığını öğrenen Cevahir, ona nispet, annesinin kendisi için beğendiği yeni bir gelin adayı ile flört etmeye başlıyor.
Müdür Ümran Süreyya, Türk aile yapısını incelemek için okula gelen Amerikalı müfettişe örnek olarak Mürsel’in ailesini gösterir. Yazılacak rapor, Mürsel’in kariyerini derinden etkileyecektir. Tüm aile fertleri Mürsel’e yardım için kolları sıvar, tek umru olmayan Nazan çıkar. Nazan’ın giderek artan hamilelik hormonları ile başı derttedir. Volkan gibi her an patlamaya hazır olan Nazan, Mürsel’e hiç yardımcı olmadığı gibi eve gelen kadın müfettişe de gayet agresif davranır ve odasından çıkmaz. Nazan’ın ortada olmadığı bir an yaşanan bir yanlış anlama, Sevim’i Mürsel’in karısı yapar. Bu da yetmezmiş gibi evde ilginç olaylar patlak vermeye başlar ve evin nüfusu giderek artar. Üstelik ilişkilerde de ipin ucu iyice kaçar. Müfettiş Nancy’nin aklı karışır.
Şuküfe’nin, tiki Tayanç’ın abisi ile görüşmeye başlaması Cevahir’i karşı atağa geçirir. Misilleme olarak annesinin onun için beğendiği yeni bir aday ile flört etmeye başlar. Koyu Bilal ise Şuküfe için metroseksüel olmaya karar verir. Ancak ikisinin de numaralarından hiç etkilenmeyen Şükufe’nin Tayanç’ın abisiyle çıktığı akşam yemeğinde yolu yanlarında kızlar olan Cevahir ve Koyu Bilal ile kesişir. Yemekte işler iyice çığrından çıkar, olaylar eve kadar sıçrar. Evdeki olaylar zincirine Zekai ve gizli misafiri Keçe Kardeşler’i de eklenince ortalık iyice şenlenir.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
44. Bölüm Özet

Cevahir’in iyiliği, Mürsel’in başını yakıyor

Cevahir’in, Anneler Günü için komşuları Mevlide Teyze’ye iyilik yapma isteği, Mürsel’in cezaevinde azılı mahkumlarla bir başına kalmasına neden oluyor.
Cevahir, Anneler Günü için komşuları Mevlide Teyze’ye sürpriz yapmak ister. Ankara’da savcılık yapan ve uzun zamandır annesini göremeyen Tahsin’i, Mevlide Teyze ile kavuşturmanın planlarını yapar. Ancak Tahsin, Ankara’da savcı değil cezaevinde yatan bir mahkumdur. Mevlide Teyze ise bu gerçekten bihaberdir. Yüreği iyilik ile dolup taşan Cevahir, Tahsin’i bir günlüğüne de olsa cezaevinden çıkarmak için harekete geçer. Mahallelinin takdirini sırf Cevahir’e bırakmak istemeyen Koyu Bilal de, ana-oğul buluşturma operasyonuna dahil olur. Fakat evdeki hesap çarşıya uymaz, planlar tutmaz. Şimdi, Tahsin’i oradan çıkarmanın bir tek yolu vardır. O da Tahsin’e çok benzeyen Mürsel’i bir günlüğüne onun yerine geçirmektir. Yufka yürekli Mürsel, okul müdürü Ümran Bey’in zorunlu Çanakkale görevine gitmek yerine Cevahir’e uyarak hapisteki Tahsin’in yerine geçer. Cevahir, Mevlide Teyze’ye verdiği sözü tutmuştur ama Tahsin elden kaçar. Mürsel de içerde Tahsin’in hasımları ile baş başa kalır.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
45. Bölüm Özet

Cevahir ve Şuküfe ölümle burun buruna


Cevahir ve Şuküfe’nin içinde bulundukları araba kayıp bir uçurumun kenarına gelince, onlarda ölümle burun buruna geliyor. Bahar kapıyı çalınca, Hıdırellez’i bahane eden mahalleli cümbür cemaat piknik yapmaya karar verir. Ağaçlar altında sofralar kurulacak Hıdırellez ateşi üzerinden atlanacak, dilekler dilenecektir. Herkes piknik havasına girer. Zekai ve arkadaşlarının alem planı, Adeviye Hanım’ın Bilal’e kız beğenme çabaları, Sevim’in nostaljik piknik hayali devreye girer. Bilal ile Cevahir’in ise piknikle ilgili başka planları vardır. Aytaç’ın piknik kafilesine katılması ise hiç de hesapta olmayan bir durumdur. Şuküfe ile yalnız kalmayı planlayan Cevahir, herkesi atlatıp amacına ulaşır ama Bilal’in arabasıyla çıktıkları yolculuk bir uçurumun kenarında sonlanır. Hareket ettikçe araba uçuruma doğru kaymaktadır. Üstelik etrafta yardım alabilecekleri kimse de yoktur. Cevahir ile Şuküfe şimdi ölümle burun burunadır. Aynı anda hem Cevahir’in hem de Şuküfe’nin uzun bir süredir ortalarda görünmemesi Koyu Bilal ve Aytaç’ı şüphelendirir. İkiliyi bulmak için ormanda aramaya çıkarlar. Birden bire ortadan kaybolan sadece onlar da değildir. Çeşmeye su doldurmaya giden damat Mürsel de kayıptır. Uçurumun kenarında kapana kısılan Şuküfe ve Cevahir’in yaşadıkları acı - tatlı günler, bir film karesi gibi tek tek gözlerinin önünden geçerken yardım hiç beklemedikleri bir anda gelir.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
46. Bölüm Özet


Cevahir ağır bir travma geçiriyor

Şuküfe’nin Aytaç’ı seçmesi Cevahir’de ağır bir travma yaratıyor. Ardında Cevahir bambaşka bir kişiliğe bürünüyor. Şuküfe’nin Aytaç’ı seçmesi Cevahir’de ağır bir travma yaratır. Kendini eve kapatan Cevahir yavaş yavaş tanınmaz bir hal alır. Sanki içinden biri konuşmakta, ona istediğini yaptırmaktadır. Cevahir’deki bu durumu fark eden Muazzez ve Kuddusi oğullarını bir psikoloğa götürürler. Yaşanan ağır bir travma sonucu kişilik bölünmesi teşhisi konulan Cevahir sadece içinden gelen sese kulak verir, alması gereken hapları çöpe gönderir. Artık Cevahir bildiğimiz Cevahir’den çok farklıdır. Herkesi birbirine düşürür. Önce Nazan’ın içine Mürsel ile ilgili kurt düşürür. Şuküfe hakkında Aytaç’a söyledikleri çok farklı anlamlar taşır. Ulvi’yi Koyu Bilal’e karşı doldurur ve kankasının bir araba dolusu dayak yemesine neden olur. Koyu Bilal’i de Şuküfe’nin gerçek ve tek aşkı olduğuna inandırarak Aytaç’ın üstüne salar. Devir’in kahvesinde de huzursuzluk çıkaran Cevahir, bütün mahalle için bir baş belası haline gelir. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri Cevahir’i iyileştirmek ve mahallenin kaçan huzurunu geri getirmek için bir kurtarma operasyonu düzenler.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
47. BÖLÜM
AYTAÇ İLE REKABETE GİREN CEVAHİR MANKEN OLMAYA KALKIŞIR ANCAK EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMAZ. PODYUM MANKENİ YERİNE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNDE ÇİZİM MANKENİ OLUR İŞLER KARIŞIR
ŞÜKUFE İSE AYTAÇ’IN AİLESİ İLE TANIŞIR.

Aytaç’ın Şükufe ile flört ettiği yetmezmiş gibi bir de mahalleli ile yakınlaşma ve kahvedekilere şirin gözükme çabası Cevahir’i iyice deli eder. Aytaç’ın Amerika’ya gitmeden önce mankenlik yaptığını da öğrenen Cevahir, ona meydan okur ve manken olabileceğini kanıtlamak için Ulvi ile bir ajansa kaydolur. Şansa ikisine de hemen iş gelir. Ulvi’ye dizide süpriz bir rol Cevahir’e de güzel sanatlar fakültesinde mankenlik gelir. Ancak her ikisine de gelen bu işler onların başını ağırıtacak, Geniş Aile’yi ve mahalleyi de karıştıracaktır. Aytaç ise Şuküfe’yi ailesi ile tanıştırmaya karar verir. Varlıklı ailesinin yaza merhaba partisine Şükufe ile katılır. Ancak ailesi ile sevdiği kız arasında gerginlik hat safadadır. Pırıl’ın partiye katılmasına ses çıkaramayan Zekai ise garson kılığında eve sızar. Doğumun kolay geçmesi için egzersiz CD’leri izleyen Nazan’a Mürsel süpriz yapar ve eve spor hocası getirir. Ancak eve gelen kişi doğum yogası ve egzersizleri evde özel ders olarak veren hoca değil de paralarını çalmaya çalışan dolandırıcı çıkar.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
48. Bölüm Özet

Cevahir ile Koyu Bilal güç birliği yapıyor

Şuküfe’yi gerçekten kaybetmek üzere olduklarını anlayan Cevahir ve Koyu Bilal,Aytaç’a karşı güçlerini birleştiriyor. Her geçen gün Aytaç ile Şuküfe’nin biraz daha yakınlaşmasına şahit olan Cevahir ve Koyu Bilal çaresizdir. Her ikisi de Şuküfe’yi gerçekten kaybetmek üzere olduklarını artık anlamışlardır. Üstelik bu birliktelik evliliğe doğru hız kazanmıştır. Yakında Aytaç’lar Şuküfe’yi istemeye geleceklerdir. Aytaç’ı saf dışı bırakmanın tek bir yolu vardır; o da güçleri birleştirmek. Koyu Bilal ve Cevahir, Aytaç’a karşı ittifak olup onu takibe alırlar. Mürsel’e ise memleketinden sürpriz bir mektup gelir. Sütannesi Safiye onu ziyarete gelecektir. Ancak yaşlı kadın daha eve adım atar atmaz huzursuzluk baş gösterir. Hayatta hiç bir akrabası olmadığı için Mürsel, sütannesine fazlası ile sahip çıkar. Sürekli Nazan ile uğraşan, herkese laf sokan Safiye huysuzun tekidir. Üstelik ani ziyaretinin ve Mürsel’e sahip çıkmasının altında bambaşka sebepler yatmaktadır. Sonunda Aytaç’ı çocuklu bir kadın ile gören Cevahir ve Koyu Bilal, onu Şuküfe’den ayırmak için harekete geçerler. Şuküfe’yi Aytaç ile yüzleştirmeye zorlayan ikili, buluşmaya gizemli kadın ile çocuğunu da getirirler.


 

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
49.Bölüm Özeti

Koyu Bilal, Şuküfe’nin Aytaç ile evlenecek olmasını bir türlü kabullenemez. Onları durdurmak için tek bir çare vardır. Koyu Bilal o son çare için harekete geçer.

Şuküfe ise Kuddusi’den helallik almaya gelir. Bütün aile Cevahir’e bir yandan komşu kızını unutması için destek olurken, diğer yandan da okulunu bitirmesi için baskı yaparlar. Çünkü Cevahir, ya hemen kalan 3 dersini verecek, ya da üniversitenin arka kapısından mezun olacaktır. Ulvi ve Sevim herkesten gizli sürpriz bir karar verirler. Bu kararın şahitleri de Cevahir ve Devir’dir. Doktor kontrolünden çıkan Nazan tedirgindir. Son muayenede erken doğum riski ortaya çıkar. Mürsel’i bir telaş alır. Karısıyla bebeğinin sağlığı için yapmayacağı hiçbir şey yoktur. Girdiği 2 sınavdan geçen Cevahir’in kaderi son sınava kalmıştır. Şuküfe’ye ise düğünden hemen önce Aytaç’tan gizemli bir veda mektubu gelir. Yazılanlara göre ailesinin baskısına daha fazla dayanamayan Aytaç, Amerika’ya dönmüştür. Yine aldatıldığını düşünen Şuküfe yıkılır. Fakat mektuptaki imla hataları Şuküfe’yi şüphelendirir ve gerçeğin peşine düşer. Şuküfe, Koyu Bilal, Aytaç ve Cevahir’in yolu yine kesişir. Üstelik Geniş Aile’den bir de erken doğum haberi gelir. Ortalık iyice karışır.
 

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
50. Bölüm Özet


Aradan 17 ay geçmiştir…


Vatani görevini yapmak için Tekirdağ’a askere giden Cevahir sonunda terhis olur. Vefalı dosttu Ulvi, Cevahir’i almaya gelmiştir. Kirişçi Ailesi’nin evinde de birçok gelişme aynı anda yaşanır. Nazan ve Mürsel’in bebekleri Somer, 1,5 yaşını geçmiştir. Nazan oğlu Somer’in ilk sözünün anne, Mürsel de baba olmasının derdindedir. Hatta ikisi de vakit buldukça zavallı bebeğe bu konuda ayrı ayrı baskı uygularlar. Ancak işin gerçeği ise, Somer zamanı geldiği halde henüz tek kelime konuşamamaktadır. Hafize Nine son çare bebeği hocaya götürüp okutmak ister. Nadir Dede ise bütün aileyi şoke eden sürpriz bir karar vermiş ve hayatını tamamen değiştirmiştir. Kuruyemiş dükkanın mal sahibi Remzi Dayı ise Kuddusi’yi kiraya iki misli zam yapması için sıkıştırmaktadır. Üstelik istediği miktarı vermez ise onu dükkanı satmak ile tehdit etmektedir. Zekai ile Pırıl arasına ise kara kedi girmiştir. Zekai ne kadar uğraşsa da Pırıl ilişkilerine ara vermek ister. Cevahir’in döndüğünü öğrenen Koyu Bilal de intikam planlarını uygulamaya geçer. Amacı her şeyden sorumlu tutuğu Cevahir’e bunun bedelini ödetmektir. Ancak hesaba katmadığı ve evine gelen bir misafir onun bütün bu planlarını altüst eder.
 

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
51. Bölüm Özet

Cevahir, Zeynep’ten intikam alma peşinde
Cevahir, kendisini taciz suçlamasıyla dava eden Zeynep’ten, intikam almanın planlarını yapıyor. Karakolluk olduğu Zeynep’in, evin yeni kiracısı olduğunu öğrenen Cevahir şoktadır. Kendisini tacizden dava eden bu kız ile aynı evde kalmak istemez. Hemen onun aleyhinde evdekilere propaganda yapmaya başlar. Fakat kimseden yüz bulamaz. Başta Kuddusi olmak üzere evdeki herkes kızı sever. Cevahir de başka bir taktik geliştirir. Ulvi ile beraber, Zeynep’i evden kaçırtmak için bir dizi numara organize ederler. Ancak Zeynep çetin cevizdir. Cevahir’in ucuz numaralarına papuç bırakmaz. Koyu Bilal de, kızın ağabeyinden korktuğu için Zeynep’i Cevahir’lerin evinden çıkarmaya çalışır. Bir yanda Cevahir’in diğer yanda Koyu Bilal’in baskısı altında kalan Zeynep, başvurduğu eczanelerde iş bulamayınca bir kafede garsonluğa başlar ve bunu onlardan saklar. Mürsel, aileye katkı için geceleri taksicilik yapar. Bu seferde okulda uyurken müdüre yakalanır. Üzerine Koyu Bilal’in kumpasına kurban gidince Mürsel’in müdür yardımcılığı tehlikeye girer. Kuddusi tek bildiği kuruyemiş işine devam etmek için çare arar. Bankaları dolaşır. Önce kredi almak için reddedilince evi ipotek ettirmeye karar verir. Ancak eve gelen experi kötü bir sürpriz beklemektedir.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
52. BÖLÜM

CEVAHİR, KOYU BİLAL’İN ELİNDEN BABASININ KURUYEMİŞ DÜKKANINI GERİ ALMAK İÇİN BİR PLAN YAPAR. ANCAK BU TEHLİKELİ PLANIN SONU KARAKOLDA BİTER. KOYU BİLAL ZEYNEP VE CEVAHİR KARAKOLDA KARŞI KARŞIYA GELİR.

Cevahir, taksiye çıkarak yeni ve dalaveresiz hayatına alışmaya çalışır ama bir yandan da rahat durmaz. Bilal’den babasını dükkansız bırakmasının intikamını almak için tezgah kurar. Şeytan’a bile pabucunu ters giydiren Cevahir, Zeynep’i de habersiz bu tehlikeli işe ortak eder. Sevim’in annesi Nevriye’nin ise altınları çalınır. Suç ise Koyu Bilal’nin babası Ekber’e dükkan için iyi bir para teklif eden Ulvi’nin üzerine kalır. Devir de Kuddusi ve Ekber’i barıştırmak için kahvede iftar yemeği düzenler tüm mahalleli davetlidir. Fakat Ramazan sofrasının bile iki aileyi barıştırmaya gücü yetmez. Okulda çocuğunun zekası ile hava atan yeni öğretmen Hulki, Mürsel’in giderek sinirlerini bozar. Feci gaza gelen Mürsel yaşı geldiği halde henüz konuşamayan Somer’e yaşından çok büyük oyunlar ve oyuncaklar alır ve oğlunu onlarla oynamaya zorlar. Bu gerilim Mürsel ile Nazan’ın arasını açar. Cafe’de Zeynep’in garsonluk yapmasına karşı olan Koyu Bilal, babasının kiracısı Eczane’de ona iş bulur. Ancak Zeynep yeni işe başlamak için her yerde aramasına karşın eczacılık diplomasını bulamaz. Cevahir’in intikam planı da fena geri teper yolu çok kısa aralıklarla yine karakola düşer. Cevahir, bu kez hem Zeynep’e hem de Koyu Bilal’e hesap vermek zorunda kalır.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
53. BÖLÜM

SOMER TUNA ORTADAN KAYBOLUR. GENİŞ AİLE FENA KARIŞIR.

ZEYNEP’E EMANET EDİLEN YEĞENİNİ ÖNCE CEVAHİR ARDINDAN DA KOYU BİLAL KAÇIRIR... FAKAT EN SON KOYU BİLAL’İN ELİNDE OLAN ÇOCUK SONUNDA GERÇEKTEN KAYBOLUR.

Geniş Aile’de bayram telaşı vardır. Nazan ile Mürsel alışverişe giderken Somer Tuna’yı Cevahir’e değil de Zeynep’e emanet ederler. Bu durum Cevahir’i deli eder. Zeynep’ten çocuğu almak için Ulvi ile bir plan yaparlar ve Somer Tuna’yı evden kaçırırlar. Eli ayağı birbirine dolanan Zeynep, her yerde emanet çocuğu ararken suçlu çabuk ortaya çıkar. Cevahir çocuğu vermeden önce Zeynep’e bir şart koşar. Ancak Ulvi’den Somer’i almaya geldiklerinde ise büyük bir şok yaşarlar. Çünkü çocuk gerçekten kaybolmuştur. Üstelik tek kaybolan Somer Tuna değildir. Muazzez ve Kuddusi'de Hafize’ye bir süpriz hazırlamışlardır. Onu bir huzur evine getirirler. Süprizi yanlış anlayan Hafize de tıpkı torun Somer Tuna gibi sırra kadem basar. Alışverişten dönen Nazan ve Mürsel’de aldıkları her şeyi bir kadına kaptırırlar. İp uçlarını takip eden Cevahir ve Zeynep çocuğun Koyu Bilal’de olduğunu anlarlar. Ancak bu kez de Koyu Bilal’in şartları vardır. Anlaşma sağlanır ancak Somer Tuna yine kaybolmuştur bu kez gerçekten de hiç iz bırakmadan adeta yok olmuştur. Geniş Aile de evde toplanır fakat bir tek Somer Tuna yoktur. Bütün gözler Cevahir ve Zeynep’in üzerindedir herkes bir açıklama beklemektedir.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
54. BÖLÜM


CEVAHİR AİLESİNİ TEMSİLEN BİR DÜĞÜNÜNE KATILIR. KUDDUSİ ONA GÖZ KULAK OLMASI İÇİN ZEYNEP’İ DE YANINDA GÖNDERİR. ANCAK CEVAHİR RAHAT DURMAZ DÜĞÜNDEN GELİNİ KAÇIRIR... SUÇ ORTAĞI DA ZEYNEP’TİR.

Kirişçioğulları'nın mahalleden komşularının bir düğünü vardır. Ne Muazzez ne de Kuddusi’nin gitmeye gönlünü yoktur. Aileyi temsilen düğüne Cevahir’in gitmesine karar verirler. Fakat yanına Zeynep’i de zorla verirler. Cevahir bu duruma çok bozulur, Zeynep’i ekmenin yollarını arar. Okulda da Mürsel ile yeni gelen Hulki hoca arasında rekabet kızışır. Hulki sinsice bütün angarya işleri Mürsel’in üstüne yıkmaktadır. Ancak Mürsel’in arkasından iş çeviren Hulki sonunda ona fena yakalanır ve kötü bir açık verir. Zekai ise tam Pırıl’a yakınlaşacakken yine bir yanlış anlaşılma yüzünden barışma planları suya düşer. Cevahir ise oyuna getirip mola yerinde bıraktığı Zeynep’ten kurtulamaz çaresiz onunla katılır düğüne... Ancak şok bir gelişme yaşanır. Gelin 18 yaşından küçüktür ve istemediği biri ile zorla evlendirilmektedir. Gelin Cevahir’den yardım ister. Kendisini düğünden kaçırması adeta yalvarır. Kızın durumuna üzülen Cevahir, gelini kaçırır, üstelik Zeynep de yardım eder. Ancak Damat ve Koyu Bilal peşlerine düşer. Gelin’i 24 saat saklamak zorundadırlar. Cevahir, gelin ve Zeynep ile Koyu Bilal’in gaza getirdiği düğün sahipleri arasında amansız bir kovalamaca başlar.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
55.Bölüm Özeti

Cevahir’e askerdeyken bir süre kur yaptığı Su adlı bir kızdan telefon gelir. Su, Cevahir’i görmek için İstanbul’a yola çıkmıştır. Cevahir, hemen Su’yu eve atmanın yollarını araştırır. Ancak bütün aileden kurtulmak kolay değildir. Şeytana bile pabucunu ters giydiren Cevahir bunun da bir yolunu bulur. Dedesinin kaza geçirdiğini söyleyerek herkesi apar topar Kayseri’ye yolcu eder. Evde bir Zeynep, bir de Zekai kalmıştır. Fakat Cevahir’in evdeki hesabı yine çarşıya uymaz. Su’yu gizlice eve sokar ama evde yalnız kalmayı bir türlü başaramaz. Çünkü Zeynep de yardım için arkadaşı Vakkas’ı eve almıştır. Sadece evde değil sokakta da işler karışır. Kayseri otobüsü yolda arıza yapınca Kuddusi, babasını arar ve gerçeği öğrenir. Kirişçioğulları bunun hesabını sormak üzere eve geri dönerler. Zeynep’in abisi ise hapishaneden ziyarete Koyu Bilal’lerin evine gelir. Böcek ilacı deneme işine giren Ulvi ise yanlışlıkla kendini ve Sevim’i böcek ilacı ile zehirlemeyi başarır.


 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
56. Bölüm

Zeynep’e bir ilaç deposundan iş teklifi gelir. Görüşmeyen giden Zeynep’i zoraki de olsa Cevahir götürür. Ancak bu iş teklifinin ardında bir komplo vardır. Amaç; Zeynep’i kaçırmaktır. Cevahir durumu fark eder ama geç kalmıştır. İkisi de Melodi adlı bir kadın tarafından kaçırılır. Kadının niyeti eski bir aşk acısının intikamını almaktır. Cevahir’e bir paket verir. Bu esrarengiz paketi polislere haber vermeden üzerindeki adrese götürmez ise Zeynep’i öldüreceğini söyler. Cevahir paketi alır ama adresine teslim etmez. Koyu Bilal’e gider durumun anlatır. İki ezeli düşman Zeynep’i kurtarmak için zorunlu ateşkes yaparlar. Onlar plan yaparken Müfit, Sevim ve Ulvi de kurtarma operasyonuna dahil olurlar ve ortalık savaş alanına döner. Okulda da Zekai sonunda Pırıl’ın gönlünü alır ve barışırlar. Ancak Pırıl, Şevval’den hiç haz etmemektedir. Mürsel ile yeni coğrafya hocası arasındaki rekabet kızışır. Müdür yardımcılığını Hulki’ye kaptırmak istemeyen Mürsel onu engellemek için harekete geçer.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
57. Bölüm
ZEYNEP’İN İKİ KIZ ARKADAŞI YATILI GELİR.
KIZLARI BEĞENEN CEVAHİR EN AZ BİRİNİ TAVLAYACAĞI KONUSUNDA ZEYNEP İLE İDDİAYA GİRER.

Zeynep’in okuldan samimi arkadaşları İstanbul’a gelir. Kuddusi Baba’dan izin alan Zeynep arkadaşlarını kendi odasında misafir eder. Aslı ve Şelale’yi beğenen Cevahir, her iki kıza da asılır ve Zeynep’i gıcık eder. Ancak Zeynep arkadaşlarının Cevahir’e yüz vermeyeceğine emindir. Ortalık iyice kızışır, Cevahir ile Zeynep iddiaya girerler. 3 gün içinde Cevahir kızlardan birini ayartamaz ise Zeynep ile uğraşmayı bırakacaktır. Tersi olursa Zeynep eşyalarını toplayıp gidecektir. Pırıl ile işleri yoluna sokan Zekai ise saçlarını kesen yeni coğrafyacı Hulki’ye savaş ilan eder. Bütün ekibi toplayarak Hulki’yi rezil edecek bir komplo kurar. Mürsel ile Nazan ise evden ayrılıp kendi yuvalarını kurmak üzere harekete geçerler. Fakat bunu bir türlü Kuddusi ile Muazzez’e nasıl söyleyeceklerini bilemezler. Karı kocanın aralarında yaptıkları konuşmayı duyan Hafize Nine ise bunu yanlış anlar ve Mürsel ile Nazan’nın boşanma eşiğinde olduğunu bütün aileye duyurur.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
58. Bölüm
GENİŞ AİLEDE AŞK TRAFİĞİ KIZIŞIYOR
ZEYNEP,GİTTİKÇE CEVAHİR İLE YAKINLAŞIRKEN KOYU BİLALE’DE ZEYNEBE AŞIK OLMAKTADIR

Kuddisiye babası nadirden yüklü miktarda süpriz bir para gelir.Paraları gören cevahir yine rahat durmaz içi yüzlük dolu zarfın peşine düşer. Borsada brokerlik yapan çocukluk arkadaşına uyar ve babasından gizli parayı borsaya yatırır üstelik zeynepte ona suç ortaklığı yapar. Paraları alırken onu yakaladığı halde kimseye haber vermez. Cevahir güzel söz ve tatlı diliyle hemen onu kandırmayı başarır. Zeynep bile bile kendindeki bu değişime ve cevahire hissetdiklerine şaşırır.Kuddusi ise babasından gelen para ile kuruyemiş dükkanı tekrar açmak için harekete geçer. Fakat son dakika gelişmesi ile cevahirin aldığı hisseler borsada düşer parayı kaybeder.Koyu bilal ise giderek hoşlanmaya başladığı zeyneb’in kendi beyaz eşya dükkanında çalışmasını sağlar .Zekainin ise hulki ile başı derttedir.İntikam sırası aşk mektuplarını zekainin yazdığını öğrenen hulkidedir.Kuddisi sonunda cevahirin paraları borsada kaybettiğini öğrenir ama bir mucize sayesinde cevahir yine dört ayak üzerine düşmeyi başarır.Kuruyemiş dükkanını açmaktan vazgeçen kuddusinin yeni kararı ise ailede şok etkisi yaratır.

 
Moderatörün son düzenlenenleri: